Şimdi Ara

Lg g3 Orjinal QUICK CIRCLE nerden bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yazıyorum googleye doğru düzgün bir sitede çıkmadı karşıma. gittigidiyor da var bir sürü seçenek ama aklım karıştı. Teknosada başka şehirde var kılıf. Bana direk alabileceğim bir yer önerir misiniz ?

• Hayırlı gecelerforumda satan arkadaslar avar bi bakın istersenız...

http://forum.donanimhaber.com/m_96811223/tm.htm
  • xbilinmiyor X kullanıcısına yanıt
    İstanbul cevahirden lg bayisinden alabilirsin kapagı çıkanlardan al ve kablosuz şarjı desteklesin
  • Optimus34 kullanıcısına yanıt
    Bursada oturuyorum. Sipariş verebileceğim veya kendim alabileceğim bir yer olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus34

İstanbul cevahirden lg bayisinden alabilirsin kapagı çıkanlardan al ve kablosuz şarjı desteklesin

Hocam benim düşüncem kablosuz şarj insanın ilk bakışta hoşuna gitse de gereksiz masraf ve özgürce kullanımı kısıtladığını düşünüyorum. Masraf en az 100 tl ve telefon şarj olurken elinize alıp rahatça kullanamıyorsunuz sürekli o dock üzerinde kalması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • römercan kullanıcısına yanıt
    Haklisin da ben kılıfla da kullansam yinede o özelliği ararım dolana kadarda ellemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbilinmiyor X kullanıcısına yanıt
    aliexpress'ten wireless, nfc ozelliklileri 9 dolara, normal olanlari 3 dolara satin alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • byaahmet kullanıcısına yanıt
    cin'de 3 dolara satilan kiliflari orjinal lg diye 60 lira bayilmanin anlami yok bence ha paraniz coktur, illa orjinal olsun benim olsun diyenler icin farkli tabi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.