Şimdi Ara

LG G3 ORJİNAL SARJ CİHAZI YAVAS SARJ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 3 aylık Lg G3 kullanıcısıyım. Bugüne kadar kendi orjinal sarj aleti ile hem normal sekilde sarj edebiliyordum, hemde bilgisayara dosya alışverişi için başarılı bir şekilde baglanabiliyordum. Ancak bugün orjinal sarj cihazıyla sarja takdığımda (Sarj & USB kablo yavas yavas sarj. Daha hızlı sarj edebilmek icin standard sarj aleti kullanın) uyarısını almaya başladım ve cok yavas sarj olmaya başladı telefon. Örneğin telefonu sarja taktidigimda 1 saatte %10-%15'lik bir kısmı doluyor sadece. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyl -- 20 Temmuz 2015; 14:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede ayni sorun olmaya basladi siz çözüm bulabildinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerebileceğim iki şey var.
    Birincisi hard reset. Bilmiyorsanız anlatabilirim.
    İkincisi bataryayı kalibre etmek onu da yine anlatabilirim gerçi bunların ikisinide nasıl yapacağınızı rahatlıkla bulabilirsiniz internetten.

Yine de olmazsa genelde samsung şarj aletleri g3'ü hızlı şarj ediyor kendim denedim s4 şarj aletiyle sorun olmadı.
  • Bu sorun için kesin çözüm;
    Adaptörünüzde de sorun olabilir ama bu cok küçük bir ihtimal azda olsa rastlanır.
    Soketin ucuna bakın 5 diş olur biri çıkmıştır zor düzelir buda az raslanır.
    Telefonun sarj girişinde 5 diş vardır biri çıkmıştır zor düzelir buda az raslanır. (deneyin tüm kablolarda aynı sorunu tekrar ediyosa böyledir)
    Kablonun her hangi bir yerinde deforme varsa yeri biliyorsanız düzeltebilirsiniz
    Şöyleki;
    Lg g3 kullanıcısı olarak şarj kablosunun yavaş şarj etmesinin sıkıntısını uzun süre yaşadım. Yeni aldığım kablolarda da belli bir süre sonra aynı sorun olduktan sonra çözümümü anlatayım (bazı tellerde sarja takınca usb bağlantısı uyarısı çıkar).
    Telefonunuzu şarjda kullandığınızda; Kablonun, kabloyla soket kısmı birleşiminde deforme oluyor. bu da yavaş şarja sebep oluyor.(el beceriniz varsa soketle kablo birleşimindeki 0 noktasından yaklaşık 5cm lik bir parça alın (atın) ve diğer ucu soketle birlikte leyimle birleştirin) tabi bunu yapmak mümkün değil çoğu kişi için
    Ne yapıyoruz? kesinlikle şarjda kullanmayın! (illaki bir yere yaslıyoruz çünkü kablo ucu eziliyor) icabında acil durumlarda %40, %30 sarjda çekin stajdan çekinmeyin. Zaten bataryanı ömrü belli) yoksa çok kablo yersiniz benim gibi.
    Ve kablonuzu sıkı sıkıya sarmayın bu bi süre sonra çok noktadan deforme olmasına sebep oluyor bunun hic çözümü yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playbook Sarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.