Şimdi Ara

LG G3 (QuickCircle) KILIF HAKKINDA SORUM VAR YARDIM LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G3 siparişi verdim arkadaşlar ve lg'Nin kılıfını gördüm (QuickCircle) denen

sorumsa; bu kılıf nasıl kapağı kapattığınızda telefonun ekranında yuvarlaklık çıkıyor nasıl algılıyor ?

orjinal olmayan ama aynı kılıftan alsam yinede bu özelliği kullanabilirmiyim ?

ve bu kılıfa ne kadar verilmeli başka bir avantajı varmı, Bu kılıfı LG bayisinden alabilirmiyim varmıdır oralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 10 Ekim 2014; 3:40:18 >

• Ben kullanıyorum o kılıftan... Arka kapağı çıkarıp onu takıyorsun. Canım isteyince kılıfla, bazen de kılıfsız kullanıyorum. Yakınlık sensörü ile algılıyor olabilir... pdateknoloji diye bir yerden 90küsüre falan almıştım. kablosuz şarj kullanacaksan kılıfın da bunu destekliyor olduğundan emin ol
  • gurhalil G kullanıcısına yanıt
    kablosuz sarjin aleti telefonlami geliyor eger gelmiyorsa orjinal almasamda yine o yuvarlak icinde ki cinak ozellik calisirmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal şarj aleti türkiyede yok zaten.. 1-2 tane getirene denk geldim. Samsungun kablosuz Qi şarjını kullanıyorum o da oluyor..
    Bir de telefonu root yapmayı düşünüyorsan xposed framework diye bir şey var onu yükleyerek o quickcircle'deki saati değiştirebiliyorsun. Hatta kendin bile saat yapabiliyorsun biraz ingilizcen varsa.
    Root etmesen bile android markette Quick Circle Apps denen bir uygulama var onu indir. Uygulama ekleyebiliyorsun o şekilde
  • uygulama değilde kılıf sıkıntı oldu benim için orjinal almam şimdi birde o yuvarlak ekran uygulaması felan çalışmazsa problem olur orjınalıde cok pahalı ınsan kılıfı hedıye verır en azından oda yk
    Gravitybox modülü g3'te çalışıyor mu? Cevaplarsan çok makbule geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Şu işini görür sanırım
    Case 4U LG G3 Flip Cover Altın ( Uyku Modlu) -http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=telkilcs4ulgg3fcal&categoryId=16102

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Ideos X5 bir sorum var acil
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ibribr kullanıcısına yanıt
    işimi görür ama orjinalı gibi kapağı kapattıgımda otomatık saat bölümü çalışırmı acaba ve bı sorun cıkarırmı bu problem benım ıcın kullanan varsa cevaplarsa sevinirim
    Uyku modlu yazıyor zaten, olmadı ücretsiz iade edersin hepsiburada o konuda güvenilir. Hiç bir açıklama yapmadan iade edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

Gravitybox modülü g3'te çalışıyor mu? Cevaplarsan çok makbule geçer

Yüklemedim hocam bilmiyorum. IOStan yeni geldiğim için yeni yeni öğreniyorum Androidi o ne işe yarıyor?

Şimdi xda'dan baktım çalışıyormuş ama her modülü çalışmaaybilirmiş. Onun yerine G3tweakbox kullanıyorum ben

Eğer sen de kullanıyorsan şeyi sorayım bizim model normal bildiğimiz D855 mi yoksa D855TR diye ayrı bir model mi? Bootloader unlocked edilmiş ona göre yükleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurhalil -- 11 Ekim 2014; 0:08:18 >
    Harika bir şey Telefonun her bir yerini kurcalamaya imkan veriyor. Xposed ile yükleyip dener misin?

http://repo.xposed.info/module/com.ceco.kitkat.gravitybox

• teşekkür ederim öneriler için iyice araştırarak alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

Şu işini görür sanırım
    Case 4U LG G3 Flip Cover Altın ( Uyku Modlu) -http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=telkilcs4ulgg3fcal&categoryId=16102

Ben bunu aldim hic tavsiye etmem telefona uymadi iade ediyorum simdi bence orjinal kilif alsam daha iyi olacak

• ibribr kullanıcısına yanıt
    hocam söylediğin kılıfı sipariş vericektim telefon elime geçti ama arkadaş uymuyo demiş ?
  • tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    kardeşim uymuyo derken nasıl uymadı acaba bende almayı dusunuyorum yada senın tavsıye edeceğin başka bi yan sanayi modeli varmı bende orjınal dusunuyodum ama 90TL cok pahalı geliyor bana

ne tavsiye edersin bu konuda
    Hepsiburda'da iade sorun olmuyor, olmazsa geri gönderebilirsin. Ben de denemedim, arkadaş dediyse olmuyordur hem.

• Arkadaslar gec cevap yaziyorum kusura bakmayin aldigim kilif cok kucuk telefon asla olmuyor. 2 kilifa da geri iade ettim hatta aldigim ekran koruyucuyuda yapistiranadim hep hava kabarcigi oldu ne yapacagim bilemiyorum

• tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    kardeş herkezin 90 TL ye sattığı kılıfı 15 tl ye aldım orjinalden daha iyi ve şak diye de oturdu ekranada film yerine camlı film yapıstırdım onuda 20 tl ye aldım kalın bıraz tavsiye ederim arkadasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

kardeş herkezin 90 TL ye sattığı kılıfı 15 tl ye aldım orjinalden daha iyi ve şak diye de oturdu ekranada film yerine camlı film yapıstırdım onuda 20 tl ye aldım kalın bıraz tavsiye ederim arkadasım

Kardes kilifi ve cam ekran koruyucuyu bereden aldiniz ben arkdaslarin tavsiye ettigi silikon kilifi kullaniyirum ama ekran koruyucu yok suan

• Avea da 30 TL ye quick circle satılıyor jelatin ise yapıştırması dahil 15 tl bazı yerler pahalı söylüyor onlara arkadaşıma 30 tl veya jelatine 15 tl demiştiniz deyin o fiyata yaparlar. Ben kartaldaki itibanın ordakinden aldım kılf ve jelatini. Kılıfın uygulaması sorunsuz çalışıyor ama tam oturmazsa korkma zaten normalde de çoğu orjinal olmayan da oturmaz çünkü kılıfın esnemesi lazım kulladıkca oturmaya başlıyor oradaki satıcıya da sorabilirsin. Ama eğer yok kesinlikle orjinal gibi oturmalı diyorsan orjinal al ama nasılsa kullanılca daha iyi kapanıyormuş hem de quick circle (o saat uygulaması) çalışıyormuş diyorsan 30 tlye aveadan al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.