Şimdi Ara

Lg g3 sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben yaklasik 2 ay once lg g3 32gb almistim son 1 haftaya kadar sarjda hic bi sıkıntı yoktu ama son 1 haftada telefon acayip yavas sarj olmaya basladi hatta telefonu sarjda kullanirken sarji azaliyor o derece yani bu konu hakkinda bilgisi olanlar yardim edebilirmi şimdeden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende daha alalı 2-3 ay gibi bi süre oldu şarja taktıgım zaman 4 saat sonra %100 olacak diyo 7 saat sonra diyo bazende 1 saat sonra diyo anlamadım arada hızlı oluyo bikaç gün sonra tekrar yavaş oluyo aceba sen direk prizemi takıyosun cihazı uzatmaya falan mı ben uzatmadan kullanıyorum onla ilgili olabilirmi ki ?
  • şarj aletin bozuldu ya da kabloda sorun var. hızıl şarj olan başka bir telefonu şarj etmeye çalış, ona ait kabloyu g3 kablosu ile değiştir vs vs sorunu böyle tespit edebilirsin. n11 gibi yerlerde orijinal diye satılan 30 40 liralık çakma aletler orijinal kadar hızlı olmasa da normalden hızlı şarj etmekteler. ayrıca kabloları da orijinal cihaza takıldığında hızlı şarjı sağlıyor.
  • Sarj aletin bozulmus n11 gibi sitelerden almani tavsiye etmem orjinal alcaksan hepsiburada dan samsung sarj aleti al

• hakomako123 kullanıcısına yanıt
    Bendede bazen oluyor bazen olmuyor uzun şarj sizce benimkidemi bozuk bozuksa garantinin yeni şaj cihazı vermesi gerekmezmi yeni telefon sonuçta..
  • 30 liralik sarj icin garantiyle ugrasmaya gerek yok al bir tane kullan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.