Şimdi Ara

LG G3 - SONY Z3 - IPHONE 5S- IPHONE 6 - HTC ONE M8, SİZCE EN İYİSİ HANGİSİ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
4.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam clash of clansi cok oynadığım için bu soruyu cevaplayamiyorm ama iyi bir şarj süresi elde edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj Süresi falan bunları geçin abi. bugün teknosada 120 tlye Sony in 5000 miliamperlik bataryaları satılıyor. 4.7 inç ekranlı htc one x plus ımla aynı boyutta. ayrıca hTC nin sense arayüzünü kullanan birisi kolay kolay başka arayüze geçiş yapamaz. yaklaşık 4 ay Sense 4 19 aydırda sense 5 sürümünü kullanıyorum, muhteşem bir arayüz. 3-4 ay içerisinde bende telefon değiştirmek istiyorum. HTC eğer M9 da su geçirmezlik sertifikası ve daha iyi bir kamerayla getirirse tercihim yine Htc olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pandomim00

Ben yorumlardan şunu anladım ip6 ios sayesinde hepsinden önde ancak bataryadan kaybediyor ve birde şöyle bi ayrıcalıgı var iphonelerde fiyat düşüşü az oldugundan ilerde satmak istediginde çok canının yanmayacagı rakama elden cıkarılabilicek bi telefon

Yanlış anlamışşın HTC one M8 çok iyi bir şekilde stabil ve kaliteli ayrıca sar değerinde adamı iphone gibi öldürmüyor,iphone adını kullanan aldatıcı bir firma öte yandan eğer sizler oyun için yada marka için gibi şeyler düşünerek telefon seçme işine kalkışırsanız onlarda kazıķlamaya devam eder demem o ki önce neyi niye alacağına karar ver eğer karar verdiysen yukaridakilerden hepside işini görüyorsa ve yeni çıkacak telefon beklemek istemiyorsan ben M8 derim almaya karar verirsende hangi telefon olur olsun bana mesaj atabilirsin bende alma arifesindeyim sana benim neyi niye düşündüğümü söylerim Hayırlı geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

6 ayda bir chaz cikartior diorlarda sony z4ten sonra bu uil cikarmayacak ayrica m8 alincada 4aya akadar m9 gelecek yani bu acidan degisen bir sey yok kalki m8 zaten ederinden pahaliya satilan bir cihaz

Ya varya ben z2 almış biriyim ama sen bi değişiksin Sony ye 6 ayda bir çıkarıyor diyorlar ama htc de M9 u 4 aya çıkaracak diyorsun arkadaş M8 çıkalı ne zaman oldu sen milletin kafasını niye bulandırıyorsun ha z3 suan ''belki de en iyisidir genel anlamda''o ayrı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım Rehberi -- 28 Kasım 2014; 0:17:12 >
  • aragorn187 kullanıcısına yanıt
    Ozaman bana baika bi iphone6 kullanıcısı lazım (=, Arkadaşlar iphon6nın oyun oynanmadıkca nekadar şarjı dayanıyor..
  • quote:

Ozaman bana baika bi iphone6 kullanıcısı lazım (=, Arkadaşlar iphon6nın oyun oynanmadıkca nekadar şarjı dayanıyor..

Hocam şöyle bakın isterseniz
     LG G3 - SONY Z3 - IPHONE 5S- IPHONE 6 - HTC ONE M8, SİZCE EN İYİSİ HANGİSİ

• iphone6 64 GB aldım zırt pırt oyun oynanmadıkça şarzı 2 gün gidiyor bilginiz olsun (=
  • quote:

Orijinalden alıntı: iertgi123

Bir one m8 kullanicisi olarak soyliyim kamerasi gayet iyi neden bu kadar kotuluyorlar anlamiyorum cihazi alali3gun oldu suan hic bir skintim yok sorun olursa cevaplarim ozelden

Ne diyorlar

• iPhone 6
    iPhone 5s
    HTC One M8
    Sony Z3
    LG G3

Bu listede iyiden kötüye böyle gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 3 Aralık 2014; 22:07:26 >
  • Z3 >> M8 >> 5S

Oyun delisi biri icinse z3compact en ideali bana gorede.

• quote:

iphone6 64 GB aldım zırt pırt oyun oynanmadıkça şarzı 2 gün gidiyor bilginiz olsun (=

Aklın yolu bir bende de 128'liği var (piyasadaki en iyi cihaz bu arada kendileri
    Batarya 5s'e göre resmen çağ atlamış vaziyette
    )
  • Şuan özelliklerine göre sıralama yapıyım
    1-iphone 6 ==> Piyasadaki değeri düşmüyor ve 5s e göre batarya geliştirilmiş
    2-HTC m8 ==> Kameradan kısılmasaydı ve piyasada değer kaybetme oranı ip6 ya göre eşit olsaydı birinci olabilirdi
    3-Sony Z3 ==> Tercih edilme nedeni su geçirmeme özelliği ancak araştırmalarım sonucu garantide biçok su geçirmiş z3 mevcut
    4-iphone 5s ==> Bataryası ve ekran küçüklüğü nedeniyle sıralamada 5 bile çok fazla (=
    5-LG G3 ==> Isınma sorunu mevcut
  • quote:

Şuan özelliklerine göre sıralama yapıyım
    1-iphone 6 ==> Piyasadaki değeri düşmüyor ve 5s e göre batarya geliştirilmiş
    2-HTC m8 ==> Kameradan kısılmasaydı ve piyasada değer kaybetme oranı ip6 ya göre eşit olsaydı birinci olabilirdi
    3-Sony Z3 ==> Tercih edilme nedeni su geçirmeme özelliği ancak araştırmalarım sonucu garantide biçok su geçirmiş z3 mevcut
    4-iphone 5s ==> Bataryası ve ekran küçüklüğü nedeniyle sıralamada 5 bile çok fazla (=
    5-LG G3 ==> Isınma sorunu mevcut

tüm iphone telefonların değeri hızlı düşüyor artık.

1 sene önce iphone 5 2000 TL idi, şimdi ikinci elde 850 TL :)

Su geçirme özelliği ise çok önemli değil, bir adam telefonu neden suya sokar ki? veya kaç kere üzerine su döker :)

Bu arada ben olsam bu tercihler içinden bütçemi sarsmadan z2 alırdım, ve dört gözle z4'ü beklerdim.

ama telefonu alıp 3 sene değiştirmem diyorsan z3 al...

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Z3 >> M8 >> 5S

Oyun delisi biri icinse z3compact en ideali bana gorede.

Z3 ün ekranı daha büyük ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphon 6 yı kullandıkca aşık oluyorum şarj konusunda kimsenin skıntı çekceğini sanmıyorum herkeze tavsiyem alıcaksanız iphone 6 alın
  • z4 ve m9 da çok merak edilen telefonlardan duruma göre iphone6 yı bu telefonlarlada deişebilirim tabi özellikleri iyiyse (=
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

Sony z2 de kullandim , sebeke sorunu , ekran solukluğu ve isinma dertleri vardi.
    Samsung S5 guzel ekran ve kamera ama yazilim cok hantal , hic dusunme bile.

.

Babamda Z2 var adam yaşlı o yuzdenmi şikayetçi değil? Sabah akşam video çekiyor. Nasıl test edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsolak91

iphone kullanıyorum ben de o yüzden soruların olursa cevaplayabilirim. htc hakkında bilgim yok. apple'da şöyle bir sorun var ki itunes bilmem ne çok uğraştırıyor appledan başka bir markaya aktarımda bulunma durumu yok falan sen bilirsin yine de.

Şöyle düşün okullarda kural olmadığını düşün ne olur.? Apple nda yaptığı bu zaten alışınca bırakamassın. Steve den sonra firma daima geriye gitti. Şaka gibi şeyler yaptılar. Tek kurtaran durum yazılımları. Düşün ferrari araba alıyorsun boyası dökülüyor.

Z2 kamerası kötü denmiş kamerası beni daha yakışıklı çekiyor benim için 1 numara normalde hep çirkin çıkıyordum fotolarda... şebeke sorunu denmiş oyle birseyde rastlamadım.
  • sağlam kasa
    su geçirmezlik
    stereo hoparlor
    su anda android sisteminin en akıcı arayüzü
    htc m8 ram dan dolayı 2. tercihim olurdu

O YÜZDEN Z3
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.