Şimdi Ara

LG G3 - SONY Z3 - IPHONE 5S- IPHONE 6 - HTC ONE M8, SİZCE EN İYİSİ HANGİSİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
4.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     LG G3 - SONY Z3 - IPHONE 5S- IPHONE 6 - HTC ONE M8, SİZCE EN İYİSİ HANGİSİ

Tasarımı baya geliştirdiler tuğla hissi vermiyor artık.
  • Kendim iP5'den M8 Gold'a geçtim çok memnunum özellikle şarj konusunda rahata kavuştum...
  • z3 compact al.
  • Şunu farkettin 1-2 z3 diyen varbazısı açıklama yapmamış diğeride tasarımı iyi demiş, tamam arkadaşlarda önemli olan tasarım deil, özellikler ve dayanıklılık buna göre yorum yazalım aslında bu sadece benim sorum deil çogu kullanıcı benim gibi şuan bu 5 telefon arasında gidip geliyor öyle bi sonuca varalımki bakan arkadaşımız kesin kararı burdan görebilsin bende 1 ay sonra burdaki sorumlar sayesinde karar vericem zaten
  • listeden ip6 al "paraya acımıyorsan"
    z3 compact al " paraya acıyorsan"
    yada gözünü karart garantisiz yurt dışından çin telefonu al " aynı ben gibi "
  • TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Şu renge bitiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandomim00

Şunu farkettin 1-2 z3 diyen varbazısı açıklama yapmamış diğeride tasarımı iyi demiş, tamam arkadaşlarda önemli olan tasarım deil, özellikler ve dayanıklılık buna göre yorum yazalım aslında bu sadece benim sorum deil çogu kullanıcı benim gibi şuan bu 5 telefon arasında gidip geliyor öyle bi sonuca varalımki bakan arkadaşımız kesin kararı burdan görebilsin bende 1 ay sonra burdaki sorumlar sayesinde karar vericem zaten

İyi de arkadaşım sayfalarca yazı var zaten z3ün en dayanıklı kasalardan birine sahip olduğunu bilmeyen kalmadı, özellikler bakımından amiral gemiler 3 aşşağı 5 yukarı aynı zaten hangisini daha çok beğendiysen hangisinin tasarımı içine sindiyse onu alacaksın bu kadar basit.
  • Ben yorumlardan şunu anladım ip6 ios sayesinde hepsinden önde ancak bataryadan kaybediyor ve birde şöyle bi ayrıcalıgı var iphonelerde fiyat düşüşü az oldugundan ilerde satmak istediginde çok canının yanmayacagı rakama elden cıkarılabilicek bi telefon
  • İphone 6 da herşey güzelde bi görünüşünü güzel yapamamışlar
  • Z3 kağıt üstünde en iyisi kesinlikle kullanımda da öyledir diye tahmin ediyorum. Kullanıcı arayuzu de çok etkili birşey hangisinin arayuzu hoşunuza gidiyorsa ona da önem verin

• Iphone 6 alacagına git 5 al aynısı nerdeyse arasın da fark yok boşa 1 milyar fazla verme. Bana göre z3 al hepsinden iyi
  • Bekle M9 al.

• Bu M9 da çok önerilmeye başlandı, nasıl bi özellikde olucak bu telefon ?
  • Z3 derdim ben.

• Alacaksan iphone 6 çünkü elite ve kaliteli bir telefon android alacaksan iphone en yakın soy xperia z3 diyorum ...
  • Arkadaşlar z3 compact ve Htc one m8 arasında kaldım. Hangısını onerırsınız? Sebepleriyle açıklarsanız sevınırım. Cok buyuk ekranlı ıstemıyorum ama m8'ın ekranı enıne daha dar ve ele ıyı oturuyor. Compacttan da tasarım olarak bır tık ustte ve daha stabıl sankı. Sizce deger mı?
  • z3 compact kamerasında pembe görüntü sorunu olduğu söylendi tam net bilmiyorum ama çok güzel bir telefon google de araştırınca bulursunuz.Bunun dışında seçeneklerinden hepsinin birbirinden üstün tarafları var kendilerine özgü şekilleri var ve 1-2 sene değil normal bir kullanımla seni 5 sene idare edebilecek telefonlar tabi DSLR kalitesinde bir kamerayı ince bir telefona yerleştirmeyi başaran çıkmazsa !!! Bence burada biz ne dersek diyelim gönlün en çok hangisine yatkınsa onu al derim.Burada edineceğin fikirlerin bu segment için pek yararlı olmayacaktır çünkü hepsi canavar gibi telefon ve hangisini seçersen seç hepsinde bir mükemmeliyet ve arıza riski kırılma hatta bozulma riski olacaktır.Tecrübe konuşuyor Z2 sıfır ekran sorunu yaşayan S5 ses jack sorunu yaşayan ve G3 ekran sorununundan dolayı değişim olduğunu gören birisi olarak söylüyorum.Sonuçta aldığın gün hepsi eskimiş teknoloji olacaklar.Duyguların hangisine ağır basıyorsa onu al.Sana şunu diyebiliriz.Sony Z3 kamerası toz ve suya karşı dayanıklılığıyla ünlü İphone telefonların mercedesi hep sükseli duruş sergiler yazılımı hızlıdır ama kamera konusunda rakiplerinden azda olsa geridir.Lg G3 ve HTC ONE M8 bu telefonların arasında kendine yer edinmiş telefonlardır.Ülkemiz piyasasında genelde Samsung Nokia(artık Lumia ve Windows) ve İphone ünlüdür sonra LG HTC gelir sony Z1 serisiylede tekrar çıkışa geçmiştir.Google dan araştırırsan zaten almayı düşündüğü telefonların tüm özellikleri çıkıyor.Kendine en uygununu bulacağına eminim ;)

• SBJKN1903 S kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibi z3 m8 ve g3 arasında kalmıstım ama o parayla çok daha iyisi yani ip6 yıda düşünmem gerektiğini söylediler ve biraz düşününce üstüne olumlu yorumların cogu ip6 olunca kararım deişti ve iphone 6 almaya karar verdm bence sende bi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandomim00

Bende senin gibi z3 m8 ve g3 arasında kalmıstım ama o parayla çok daha iyisi yani ip6 yıda düşünmem gerektiğini söylediler ve biraz düşününce üstüne olumlu yorumların cogu ip6 olunca kararım deişti ve iphone 6 almaya karar verdm bence sende bi düşün

iPhone'a bir turlu ısınamadım Üstat. General Mobile'ın de kasasında apple yazsa o da 3 kat fazla etiket fiyatı olurdu.

• iPhone 6>Z3

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.