Şimdi Ara

LG G3'te yaşadığım anormal sorun. Başka yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum bir kaç gündür kafayı yedi. Net'te dolaşırken bile bir anda kalakalıyor ardından reset atıyor. LG Logosunda takılıyor veya bazen hiç açılmıyor. Açıldığında ise ekrandaki gibi LG logosu çıktından 1-2 saniye sonra ekte bulunan görüntü çıkıyor. Sanki ekran kırıkmış gibi. Önceleri bataryadan sandım ama başka g3 bataryasıyla, şarj aletiyle denedim kar etmedi.Yine aynı.Şarjdayken bile aynısını yapıyor. Hard Format attım bi işe yaramadı . Donanımsal bir arıza gibi gözüküyor.

Telefoncuya götürdüm. Durumu anlattım. Durduk yere herhangi bir zamanda takılma yapıyor ve reset atıyor kafasına göre. Reset atmasına rağmen telefon açılmıyor, LG logosunda takılı kalıyor. Ve bazen de aşağıdaki görüntü gibi görüntüler oluşuyor, dedim. Bana telefonuma root gerektiğini söyledi. Yani yazılımsal dedi. Emin misin abi dedim. Daha önce buna benzer bişeyle karşılaşmıştım dese de bana sorunu tam anlamadı gibi geldi.

Daha önce karşılaşan var mı bu sorunla arkadaşlar rica ediyorum yardım edin.
    Kaç gündür araştırmaktan helak oldum. Telefon tamirinden anlayanlar rica ediyorum yardım ediniz.

LG G3'te yaşadığım anormal sorun. Başka yaşayan var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.