Şimdi Ara

LG G3 telefonumu değiştiricem sizce ne almalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bulunan 8 aylık G3 32 Telefonumu Değiştirmek İstiyorum,Bu aralar çok ısınmaya başladı,Bütçem maxium 1500 tl dir,Seçeneklerim :

Lenovo vibe z2
    Asus zenfone 2
    Sony Xperia Z2
    Huawei Ascend Mate 7
    Htc Desire Eye
    Htc Desire 820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn89 -- 20 Haziran 2015; 10:14:33 >

• Zenfone 2 al bu arada g3 niye degisiyon ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar arası geçişte ve uygulamalar menüsünden ana ekrana dönerken gözle görülür,hissedilir bir kasma,yavaslama oluyor,pat diye şakır şakır geçmiyor bu da beni rahatsız ediyor,15-20 gündür ciddi bir ısınma var,önceden de oluyordu ama bu kadar değil,telefonu elime alıyorum çok uzun telefonla hayatta oynamam ben,10-15 dakika sonra ciddi bir ısınma sorunu ile karşılaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn89

Uygulamalar arası geçişte ve uygulamalar menüsünden ana ekrana dönerken gözle görülür,hissedilir bir kasma,yavaslama oluyor,pat diye şakır şakır geçmiyor bu da beni rahatsız ediyor,15-20 gündür ciddi bir ısınma var,önceden de oluyordu ama bu kadar değil,telefonu elime alıyorum çok uzun telefonla hayatta oynamam ben,10-15 dakika sonra ciddi bir ısınma sorunu ile karşılaşıyorum

2k ekran yüzünden oluyor bende g2 kullanıyordum sattım LG telefon yapamıyor kasaları çok dandik

• Z2
  • dgkn89 kullanıcısına yanıt
    wipe cache yapıp ön belleği temizlediniz mi ?
  • dediğini pek anlayamadım,smart cleaning den bahsetmiyorsun demi,hard reset attım,fabrika ayarlarına döndüm kaç kez,ama kullanıcı arayüzündeki sıkıntı hala devam ediyor,launcher yüklüyorum çatır çatır çalışıyor uygulamalar arası geçişte uygulamalar menüsünden ana ekrana dönüşte hiçbir sıkıntı yaşanmıyor,ben lg nin kendi arayüzünü sevdiğim için onu kullanmayı yeğliyorum ama dediğim gibi oda sorunlu,son 15-20 gün içerisinde ortaya çıkan 15 dakika sonra ciddi ısınma olayıda ciddi derecede rahatsız ediyor,bu telefonu neden mi aldım kesinlikle öncelik tasarımından dolayı,özelliklerine de baktım güzel,ondan dolayı tercih ettim,sanırım birazda sıkıldım pek sağlamlık hissi vermiyor elime aldığım zaman yere düşünce çat diye kırılacakmış gibi hissediyorum,Huawei Ascend Mate 7 bu telefonu da gördüğümde çok beğendim tasarımsal açıdan,metal kasa olmasıda ayrıca cezbetti,ne diyosunuz ascend mate 7 mi zenfone 2 mi ? ayrıca desire eye,desire 820 bunlarda wifi ac desteği yok bildiğim kadarı ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    wipe cache yazılım güncellemesi sonrasında eski sürümde kalan eski dosyaları silmeye yarıyor cihazın ana konusunu incelerseniz forumdan nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz ascend mate hakkında yorum yapamam ancak zenfone 2 kesinlikle fiyatını haketmeyen bir telefon intel işlemcili telefonlara bulaşmayın derim ayrıca geliştirici seçeneklerine girip animasyon hızını düşürüp yada kapatıp deniyebilirmisiniz ama mutlaka wipe cache partition yapın.
  • Bunlarin içinde en mantıklı z2 alınır. Desire eye da çok iyi ama tipi garip geliyor bana :D

• desire 820,desire eye wifi ac yokmuş,vibe x2 de sd kart girişi yok,batarya çıkarılamıyor,2300 mah batarya var buda gitti,geriye kalanlar

zenfone 2,xperia z2,ascend mate 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn89 -- 20 Haziran 2015; 10:24:47 >
  • Z2 daha akla yarmtkin G3 ten sonra.kasa danikligi sikinti etmezseniz htc820 de olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dgkn89

Elimde bulunan 8 aylık G3 32 Telefonumu Değiştirmek İstiyorum,Bu aralar çok ısınmaya başladı,Bütçem maxium 1500 tl dir,Seçeneklerim :

Lenovo vibe z2
    Asus zenfone 2
    Sony Xperia Z2
    Huawei Ascend Mate 7
    Htc Desire Eye
    Htc Desire 820

Telefonuna arka planda çalışşmayan kaliteli uygulamaları yüklemezsen ne alırsan al yavaşlar. iPhone bile olsa. Ki G3 donanımı gereği yavaş çalışmaması gereken bir telefon.

• bu konuyu gorene kadar tasarımı ve kamerası yuzunden gonlum g3 teydı..
    Cok oyun oynarım ısınmaması gerek..
    Note 3 veya z2 bakıcam artık sızce note 3 mu z2 mi s5 mi.

hocam g3 satıyorsanız fiyat ne alıcıyım
  • Z2 aldım bir haftayı geçti
    Tavsiye ederim. Aralarında en iyi cihazdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.