Şimdi Ara

LG G3 Video Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Belirtmek İsterim Telefon Çok Güzel Fakat Anlamadığım Nokta 1080p Video Çektim Faceye Attım Fakat PC'den Videoyu Oynattığımda Görüntü Kalitesi Çok Kötü Sonra 4K Çektim Yine Faceye Attım PC'den Oynattığımda Yine Görüntü Çok Kötü Sorun Nerde Bir Türlü Anlamadım Yardımcı Olacak Kimse Varmı

• Facebook kalitesini düşürüyor demekki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Denemedim Olabilir O Zaman Bir De Youtube'den Deniyeyim Daha Sonra Yorumumu Buraya Yazarım
  • Çektiğiniz videoyu direk pc'ye atıp bakarmısınız.

• Dostum face kaliteyi düşüyor oyun videosu attığımdan biliyorum. pcde videoyu facede izlerken hd oynat var ona tıklarsan sorun düzelir youtube atsanda ilk başta video kalitesi düşük oluyor ama yarım saat sonra düzeliyor.

• fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Doğrudur PC'ye Attığımda Görüntü Normal Ama Tlf'dan Direk Paylaş Dediğin Zaman Face Video Kalitesini Düşürüyor Teşekkür Ederim İlgilendiğin İçin
  • Facebook her şekilde kaliteyi düşürüyor. Bu sadece videolar için geçerli değil. Fotoğraflar içinde aynı durum söz konusudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Facebook her şekilde kaliteyi düşürüyor. Bu sadece videolar için geçerli değil. Fotoğraflar içinde aynı durum söz konusudur.

Evet Ama Ortada Bir Yanlış Var Ve Bu Yanlış İnsanları Hataya Sürüklüyor Yanlışın Kaynağı Facebook'tur. İlk Yanlışı Otomatik Video İzleme İkinciside Keyfi Muamele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.