Şimdi Ara

LG G3 vs HTC ONE M7

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Derdimi şöyle açıklayayım telefondan tek beklentim müzik zevki ve video kayıt alırken ses netliği (gitarda amatör kayıt için).Sosyal medyada cok takılan bir insan değilim.Telefonda oyunda oynamam oynarım ama küçük oyunlar 2048,kelime oyunu gibi.Servisleri nasıldır onlarıda bilmem ilk defa akıllı telefon alacagım.Bu 2 telefonu kıyaslamamım sebebi ise htc one 0 2 yıl garantili teihir ürünü alıcagım 1100 lira ve dün arkadas dedi lg de 1 ay calıstı standında bana 1500 liraya veriyorlar sıfırını istersen lg alalım sana dedi parayıda kendim verecegim için söylüyorum abartmıyorum 3 4 sene kullanmak istiyorum bu telefonu o yüzden aldımmı benim isteklerimi karsılasın ve servis konusunda sıkıntı yaratmasın istiyorum bu yüzden tavsiyenizi alayım dedim lg içi 400 lira fazla vermeye değermi bu durumda teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

Merhabalar.Derdimi şöyle açıklayayım telefondan tek beklentim müzik zevki ve video kayıt alırken ses netliği (gitarda amatör kayıt için).Sosyal medyada cok takılan bir insan değilim.Telefonda oyunda oynamam oynarım ama küçük oyunlar 2048,kelime oyunu gibi.Servisleri nasıldır onlarıda bilmem ilk defa akıllı telefon alacagım.Bu 2 telefonu kıyaslamamım sebebi ise htc one 0 2 yıl garantili teihir ürünü alıcagım 1100 lira ve dün arkadas dedi lg de 1 ay calıstı standında bana 1500 liraya veriyorlar sıfırını istersen lg alalım sana dedi parayıda kendim verecegim için söylüyorum abartmıyorum 3 4 sene kullanmak istiyorum bu telefonu o yüzden aldımmı benim isteklerimi karsılasın ve servis konusunda sıkıntı yaratmasın istiyorum bu yüzden tavsiyenizi alayım dedim lg içi 400 lira fazla vermeye değermi bu durumda teşekkürler

Tabiki G3 helede ileriye donuk uzun kullanim istersen,donanim G3 daha uzun sure yeterli olacaktir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• meteor4in kullanıcısına yanıt
    tabikide lg g3. daha güçlü ve güncel bir cihaz sonuçta. ömrüde daha uzun.
  • M7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.