Şimdi Ara

LG G3 Yeni aldım şarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen çarşamba günü n11.comdan lg g3 siparişi verdim telefon elime cuma günü ulaştı fakat eve gelip şarj aletini denediğimde telefon şarj olmadı samsung şarj aletiyle de denedim telefon şarj olmuyordu aldığım mağaza bana telefonu göndermemi servise gönderirsek bekliceğimizi onlar sorunu hallediceklerini söylediler fakat ben yeni aldığım telefonun tamir olmasını istemiyorum 1500 lira verdiğim sıfır telefonun servise gidip tamir olmasını da bu mal ayıplı mal kapsamına giriyor yenisi alma veya iade hakkımın olup olmadığını öğrenmek istedim şimdiden teşekkürler haftasonu olduğu için şuan telefon kargoda

• quote:

Orijinalden alıntı: EIeanor

Geçen çarşamba günü n11.comdan lg g3 siparişi verdim telefon elime cuma günü ulaştı fakat eve gelip şarj aletini denediğimde telefon şarj olmadı samsung şarj aletiyle de denedim telefon şarj olmuyordu aldığım mağaza bana telefonu göndermemi servise gönderirsek bekliceğimizi onlar sorunu hallediceklerini söylediler fakat ben yeni aldığım telefonun tamir olmasını istemiyorum 1500 lira verdiğim sıfır telefonun servise gidip tamir olmasını da bu mal ayıplı mal kapsamına giriyor yenisi alma veya iade hakkımın olup olmadığını öğrenmek istedim şimdiden teşekkürler haftasonu olduğu için şuan telefon kargoda

degsıtımrek zorundalar srvıse yollama sakınn kanunda hakkın varr arastır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.