Şimdi Ara

LG G4 512K serisi kullananlar bakabilir mi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 512k kullanıcısıyım. bu 512klarda 6.0da "lg logosu tekrarı" sorunu görünüyor mu ? güncelleyen arkadaşlar varmı. Bir aydır kullanıyorum güncellemeye korkuyorum açıkçası

• YUKARI
  • YUKARI!!
  • YUKARIII
  • UPUPUPU
  • Hocam cihazınız tr garantili ise guncelleyin eger bootloop sorunu olursa sıfır cıhaz yada anakartı değiştirip size gönderiyorlar ama dediğim gibi tr garantili ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Hocam cihazınız tr garantili ise guncelleyin eger bootloop sorunu olursa sıfır cıhaz yada anakartı değiştirip size gönderiyorlar ama dediğim gibi tr garantili ise

mediamarkttan aldım kardeşim tr garantili. fakat telefondan ayrı kalmak istemiyorum o yüzden sordum. genel bir sıkıntı mı ? şans işi mi ? yoksa bazı serilerde mi görülüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcanaktan

quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Hocam cihazınız tr garantili ise guncelleyin eger bootloop sorunu olursa sıfır cıhaz yada anakartı değiştirip size gönderiyorlar ama dediğim gibi tr garantili ise

mediamarkttan aldım kardeşim tr garantili. fakat telefondan ayrı kalmak istemiyorum o yüzden sordum. genel bir sıkıntı mı ? şans işi mi ? yoksa bazı serilerde mi görülüyor ?

Tam bilmiyorum hocam sansta olabilir biraz sonucta elektronik sans birazda ama bildigim kadarıyla lg marshmallow ilk guncellemesini geri cekti sıkıntıları var diye sonra yeni guncellemeyi dagıttı onda bir sorun yoktur diye dusunuyorum . Size otadan mı geldi yoksa pc uzerinden mi yapıcaksınız birde gelen guncelemenin program versiyonu ne ? Altaki linkte yenilenmiş marshmallow guncellemesi ile ilgili detaylar mevcut

http://www.teknolojioku.com/haber/lg-g4-icin-android-60i-yeniledi-32914.html

• medimarkt tan alınma 512k serısı lg g4 te bootlop sorunu oluştu..
    12 ay 10 gun sonra olustu.aktıf kullanıcı degılım gunde 1saat ınternet +wahtaspp+facebook kullanırım cok cok..guncelleme sonrası sarj dayanmaz olmustu donma kasma nadırende olsa vardı ılk aldıgım zamanlarda 3-5 oyun yukleyıp yormustum telı kasma yapacak mı dıye ama son donemde hıc oyun yoktu...1 ocak gunu yuzde 50 sarjı varken telefonun 1.5 saatlık telefon gorusmesı sonucunda yuzde 2 sarj kalınca sarja taktım bır sure sonra (sarjı yuzde 30 beklerken ) yuzde 7 oldu sarjı yuzde 45 lere gelınce sarjdan cıkardım gelen bıldırımı okumak ıcın 2 dklık whatsapp maceram sonucunda telefon kılıtlendı dondu ve kendı kendıne baslatma ekranına gıttı tekrar acıldı 30 sanıye sonra bır daha bu sekılde belkıde 7 sefer tekrar etti.. Ve bu surecte telefonun bataryasını cıkartsam dahı tekrar acılmaya calısıyordu kı bır sure sonra hıc gelmedı... sarjda mı sorun dıye dusundum (yuzde 7 olması sebebıyle) sabah sarjını tamamen bıtırıp (flash ısıgı actım) tekrar sarja taktım ve uyudum öğle vakıtlerıne uyandıgımda telefon alev alırcasına sıcaktı sarjı da yuzde 70 cıvarında ancak dolmustu(yaklasık 5 saatlık dolumda) sım kartı ve hafıza kartını cıkarttım(hafıza kartı sureklı resetleme esnasında tanınmıyor yazıyordu ve sım kılıt sıfresı hıc sormuyordu telefon kendını resetledıkce)

daha sonra tekrar acılıs yaptm aksama kadar bekledım resetsız sorunsuzca calıstı aksamleyın işe gıttım sımkartımı taktım oldugu yere bıraktım res atmıyordu arada bır deneme amaclı 1 dk da olsa bazı programlara gırıp cıkıyrdm whatsapp uyumsuzlugu nedenıyle mı oldu dıye kaldırdım ama gece 1 cıvarında tekrar peydah oldu arıza whatsapp yokken..

Bootlop olmaz dıye beklerken evet bootlop oluyordu ve kendını acmıyordu telefon asırı ısınmaya baslıyordu patlamasından korkup bataryayı cıkardım sabaha kdr bekledım nafıle...Sabah taktım yıne acılmıyordu servıse goturme kararı aldım bu aksam ustu teslım ettım
    Teslım esnasında sordum ilk serı olan 505k serısınde anakart arızası oldugunu beyan ettı servıs kabul gorevlısı 512k da ılk kez duydum dedi...

Elbet sorun yasayanlar olmustur konuya ekleme yapıp benm gıbı olmaz lg garantılı son serılerde cıkan modellerde dıye dusunenlere ders olsun cıhazını takıp etsınler...

Lg Bu tarz kronık sorun karsısında telefonlarını cagırmak yerıne tamır cıhetıne gıdıyor musterı memnunıyetı acısından para ıadesı yada lg g5 ıle degısım sunmus olsa memnun kalırdım ama 2.LG maceramdan sonra (ucuz meret yoksa dusunulecek gıbı degıl) o mılletın yerden yere touchwıs mıdır nedır arayuzune ragmen kesınlıkle samsun tercıhım olur adamlar cıhazlarındakı hatayı kabul edıp degıstırmesını bılıyor en azından kı touchwıs lı samsunglar bıle lg lerden yıllar gecmesıne ragmen daha stabıl daha hızlı bence...S3 ve optımusblack karsılastırmasında dahı kac yıllık s3 optımusa kök sokturuyor daha ne olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.