Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
15
Favori
90.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.
    İntellicel tarafında durum nasıldır? birkaç sayfa geride ulaşılamadığını falan okudum, nedir son durumu bilen var mı? telefon bootloopa girdi biraz önce :(
  • ceyrek C kullanıcısına yanıt
    bende de bootloop olmuştu. intellicel e gönderdim. toplamda 10 gün gibi bir sürede telefona android 5.1 yükleyip geri gönderdiler. not olarakta 6.0 yüklemeyin denmiş. şuanda telefonu kullanıyorum. ama telefon servisten geldikten sonra çok fazla donma ve takılma yapıyor. bariz ve rahatsız edici şekilde. örn. arandığınızda cevaplarken kaydırıyosunuz cevapla simgesini. donuyor bir süre. bu şekilde problemler var. tekrar göndersem mi boyle idare mi etsem. yoksa 6.0 yukseltsem mi. falan kararsızım şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumutlu

http://pocketnow.com/2016/01/26/lg-g4-bootloop

Konu ile alakalı başka bir makale.

LG hatanın komponentler arası bağlantı kopması olarak tanımlamış.

Yorumlarda snapdragon 808 işlemci ile ilgili olduğuna değinenler olmuş.
    Aynı işlemciyi kullanan başka marka telefonlarda da benzer sorunlar görülebiliyormuș

LG yaptığı açıklamada bu hatadan ders aldıklarını bu sene tanıtacakları G5 de böyle bir sorun olmayacağını taahüt etmiş.

Lakin pazarda bu kadar büyük pay sahibi olan firmanın amiral gemisi diye sattığı telefonda böyle kronik bir arızanın baş göstermiş olması kullanıcıları için büyük talihsizlik.

LG için ise büyük güven kaybına neden olacaktır.

Şahsen ben bundan sonra LG telefonlarını tercih etmeye cesaret edemem.

LG nin işi dünya çapında zor görünüyor

G5 de de bootloop yaşanmış. Pek ders çıkarttıkları söylenemez.
    Serviste değişim kararı çıkan G4 ün serisini sordum. THH ye başvurduğum için cihazı servisten almadım.
    Serisi 610 imiş. Bu seride bootloop yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene gg den aldığım paralel ithalat telefonum aynı sorunla kapandı. Intelicel ucretsiz olarak 30 gün içinde halletti.Gidiş dönüş kargo ücreti de ödemedim.
    Gönderilen tl de servis fişinde main pcb değişti, 6.0 yazılım yüklemeyiniz diye not düşülmüş.
    Cpu-z ile kontrol ettiğimde 2 çekirdek kapatılmış. Android 5.1
    Şimdilik sıkıntı yok.
    Bu şekilde kullananların tecrübesi nedir. 4 çekirdek yetiyor mu.
    Lg fabrikasyon arızası icin neden geri çağırma yapmıyor.

• ahmetremzi kullanıcısına yanıt
    4 çekirdek kesinlikle yetiyor. 4 aydır kullanıyorum sorun olmadı
  • Ritzy denen lanet servise ulaşabilen var mı. 55 iş günü hala haber yok
  • Mayis ayinda anakart problemi yasadigim telefonum garanti firmasi fonotel tarafindan yandan darbeli diye garanti kapsami disinda birakildi. HAziranda tuketici mahkemesine basvurdum. Ekim ayinda lehime karar cikti ancak kliksa odeme yapmadi. Icraya verdim ben de. Ve nihayet kasim ayinda urun bedeli tarafima iade edildi.

Bir daha G4 mu ASLA ASLA ASLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetremzi

Geçen sene gg den aldığım paralel ithalat telefonum aynı sorunla kapandı. Intelicel ucretsiz olarak 30 gün içinde halletti.Gidiş dönüş kargo ücreti de ödemedim.
    Gönderilen tl de servis fişinde main pcb değişti, 6.0 yazılım yüklemeyiniz diye not düşülmüş.
    Cpu-z ile kontrol ettiğimde 2 çekirdek kapatılmış. Android 5.1
    Şimdilik sıkıntı yok.
    Bu şekilde kullananların tecrübesi nedir. 4 çekirdek yetiyor mu.
    Lg fabrikasyon arızası icin neden geri çağırma yapmıyor.

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi

cpu durumlarını tam olarak anlamadım. bunu yorumlayabilir misiniz. stopped olan tüm cpular tamamem kapatılmış anlamına mı geliyor. aynı anda çok fazla uygulama açtım. devreye girer mi diğer cpu lar diye. ama hiç biri girmedi. tek cpu %100 de çalıştı sürekli.

Not. intellicell e gönderdim. 5.1 yüklenip geldi cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan5434 -- 9 Kasım 2016; 15:14:7 >

• LG G4 bugün birden kapandı ve tekrar açılmadı. Logo ekranında takılı kalıyordu.
    Hard reset işe yaramadı.
    Rom atmayı denerken recover modda takılı olmasına rağmen telefon bağlı değil gibi bir hata verdi.
    Kabloyu çıkarıp taktım. Yükleme devam etmedi. Aynı hatayı vermeye devam etti.
    Şuan cihaz hiçbir şekilde tepki vermiyor.
    Ne logo geliyor, ne reset mod, nede recover moda girmiyor. Pc ye takıncada görmüyor.
    Servise göndericem ama en azından eski haline döndürmek istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?
    Edit: az önce cihaz kendiliğinden açıldı. Tabi logoda takılı kalıyor. Recover moda giriyor ama 1 dk sürmeden kendiliğinden kapanıyor.
    Edit: Şu an yine ilk haline döndü hiçbir tepki vermiyor? Kafayı yemek üzereyim yaptığım hiçbir işlem yok kendi kafasına göre takılıyor cihaz

• hero2069 H kullanıcısına yanıt
    Hocam meşhur bootloop sorunu olmus. Bende de olmuştu değişimle yeni cihaz geldi. Ben dosyalarımı kurtaramamıştım ama forumda birkaç kişi telefonu 10 dk buzluğa koyduktan sonra kısa bi süre açıldığını, dosyalarının bi kısmını kurtardıklarını söylemişlerdi. Geçmiş olsun

• ysngzl1905 Y kullanıcısına yanıt
    Eywallah hocam sağolasın buzluğu bi deneyeyim :)
  • Merhaba arkadaşlar. Lg g4 telefonu intellicell garantili olup tüketici hakem heyetine verip. Parasını alan varmı

• serkan_cim S kullanıcısına yanıt
    Paranın garanti veren servisle bir alakası yokmuş. satin aldıgın firma ile alakasi varmış. Benim telefon servise gideli(delta) yaklasik 45 gun oldu hala ses yok. Thh tine 10 gun once basvurdum. Parayi talep ettigimiz kurum satici...

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    S.A hocam ne yaptınız? karşılaştığınız sorun düzeltildi mi?
    bende hepsiburada dan almayı planlıyorum fakat kafam karmakarışık tavsiye eder misiniz?
  • -shadow-- kullanıcısına yanıt
    Benim anakart değişti gönderildi ben memnun kaldim ama bazi arkadaslar memnun kalmamislar. 5 aydir sorunsuz kullaniyorum tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Benim anakart değişti gönderildi ben memnun kaldim ama bazi arkadaslar memnun kalmamislar. 5 aydir sorunsuz kullaniyorum tekrardan.

vallaha bilemedim hocam ya çok olumsuz yorum var haddinden fazla...
    peki siz cihazı ne zaman almıştınız?belirli bir seride bu sıkıntı oluyor diyorlar ama tam emin değilim...
    bu yüzden sony xa ultra ya da bakıyorum ikisi arasında kaldım ..
    Benimki 509 serisi de 600lü serilerde dahi çıkıyormuş yani hepsi sorunlu diyebiliriz. XA Ultra da kronik sorunlsr felan yoksa tercih edebilirsiniz ama tabi amiral gemi telefon olan g4 kadar kaliteli olmayabilir. Tabi kötü de olmaz yani işinize yarar.

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    Bende g4 u cok istiyorum lakin skntilari cok kafami karistiriyor xa ultrada da sarj problemi var baska bildigim yok
    Yani lg deki gibi full kapanmasi gibi bir durumu yok bildigim kadariyla 1300-1400 e kadar bakiyorum ..

Hocam piyasada bu fiyatlara ne var ne yok bilmiyorum ama bu bootloop olmasa 10 numara telefon. Simdi telefon alacak olsam almam ama bunu bu sorun yüzünden.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.