Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
15
Favori
90.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadara sattiniz? Oını 1000-1100 TLye alanlar oldu puanlarla felan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    1000 TL hocam letgo dan sattim

• me_kar M kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. Neyse kurtulmussunuz da ben anca bir daha bozulur da 20 isgununu felan gecerse thhye basvurup fatura bedelini alırım. Onun dışında 1700 TL verdigim telefonu su an 1 yıl dolmadan 1000 TLye satmak koyar biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Anladim hocam. Neyse kurtulmussunuz da ben anca bir daha bozulur da 20 isgununu felan gecerse thhye basvurup fatura bedelini alırım. Onun dışında 1700 TL verdigim telefonu su an 1 yıl dolmadan 1000 TLye satmak koyar biraz

servisin yaptığı da kurnazlık. bence satın diyor böylece tüketici heyetinden kurtulmak istiyor.
  • benim cihazda iki gün önce tarayıcıda gezinirken dondu bootloop a düştü yalnız demin şansa ne olduysa bi açıldı tekrar gitti... şuan boot ekranı geliyor cihaz kapanıyor en fazla iki tekrar edip kapanıyor sizde de bu şekilde mi oldıu?
  • dün gece ben de aynı sorunla karşılaştım. Zaten Ghost Screen problemi de vardı. Cihazım lg g4 . fonotel garantili . garanti belgesi üzerindeki numarayı arıyorum aylardır ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor
  • 5 temmuz sabahı bootloop oldu 8 aylık cihazım. Ritzy servis hakkında tecrübesi olan var mı?
  • Sorun yeni serilerde devam ediyor mu paralel ithalat olarak fiyatı çok iyi p1 aldım ama memnun değilim iade edip g4 mü alsam

• Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım ggden almıştım telefonu intellicel ithalat garantili 30 haziranda ellerine geçti telefon

şuanda beklemedeyim araya bayram girdi kötü oldu muhtemelen ağustos ayına sarkacak tamir edip göndermeleri.
  • Bu sorundan koskoca siemens sx1 firmasi batti. Butun sx1 ler ellerinde patlamisti.

Uyanik kullanicilar board a isil islem yqparak kurtariyordu. Bi sure sonra tekrar oluyordu.bende dahil yapmistim isil islemi.

Sorun kullanilan lehimden kaynaklaniyor islemciden degil sert lehim isinip soguyunca dayanamiyor catliyor.

Gecmis olsun cumleten.

• Selam arkadaslar

Ben de G4 almaya niyetlenmistim Lg TR Garantili vaz mi geceyim ?

Tesekkurler

• arkadaşlar ben lg g4 almadım ama alan arkadaşlardan duyuyorum bootloop sorununu. forumlarda da bangır bangır bağırılmış fakat bunların hepsi 4-5 ay önce alınan telefonlar.Acaba şimdiki serilerinde bu hata giderilmiş midir bir fikri olan varsa yazabilir mi acaba?
  • Hayırdır hocam P1 in neyinden memnun değilsiniz?
    Ben de bu bütçelerde telefon bakıyorum da onun için soruyorum.
  • bootloop sorunu yaşayıp yedekleme alabilen var mı? iki gündür telefona hiçbir şekilde ulaşamadığım için yedek alamıyorum. bildiğiniz bir yöntem var ise paylaşabilirseniz sevinirim.
  • bootloop oldu bende de içinde önemli fotoğraf, videolarım var derslele ilgili yedekleme şansım var mı yada ulaşma ?
    Ek olarak aveadan almıştım geçen sene ağüustosda daha parasını ödüyorum sizce ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 12 Temmuz 2016; 2:06:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrival41

bootloop sorunu yaşayıp yedekleme alabilen var mı? iki gündür telefona hiçbir şekilde ulaşamadığım için yedek alamıyorum. bildiğiniz bir yöntem var ise paylaşabilirseniz sevinirim.

telefonu ve bataryayı 10 dk buzlukta bekletip tekrar dene. bu şekilde kurtardım ben dataları ve internette nerdeyse herkes bu şekilde kullanıyor.

Ayrıca hala g4 almayı düşünen arkadaşlara allah akıl fikir versin diyorum.
  • mehmet erzin kullanıcısına yanıt
    Dostum g5 de bile bu sorun hortlamisken, sence giderilmis midir? :)
    LGDEN UZAK DURUN.

• kms2007 kullanıcısına yanıt
    Dostum benim tel
    25mayistan beri intellicellde.
    Ne zaman arasam bu hafta anakart degisip gonderilecek diyorlar.
    En az 2 ay beklersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: XWING

Dostum benim tel
    25mayistan beri intellicellde.
    Ne zaman arasam bu hafta anakart degisip gonderilecek diyorlar.
    En az 2 ay beklersin.

orda bi sıkıntı var. ben haziranda yolladım 14 gün içinde anakart değişip geri gönderdiler. Bence tüketici heyetini dene sonuçta nerden baksan 2 ay geçmiş.
  • draxusbaba D kullanıcısına yanıt
    Bugun intellicelle gittim.kavga ettim.
    Aksam 5e verice dediler.
    Simdi de web serviste
    "YAPILANLAR
    : MÜŞTERİ İSTEĞİYLE İADE İSTENDİ"
    Yaziyor
    Dalga mi geciyorlar nedir.
    Neyse heyete gider paramanin tamamnini geri alirim artik.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.