Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
15
Favori
90.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ayni firma ile G3 um icin Thh ligiz , iade yapmamak konusunda oldukca israrci bir firmalar . Thh ile ugrasmak istemiyorsan sifiri veya farkli bir telefon ile degisim talep edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam telefonum şarjdayken kendi kendine açıldı, 1 saat kadar açık kaldı. Bu sürede verilerimi kurtarabildim çok şükür. Ama sonra yine kapandı, yarın yetkili servise vermeyi düşünüyorum.
  • Arkadaslar telefonun faturası kayıp ve telefonum bootlop oldu garantisi varmı yokmu veya ne kadar kaldı bunları nasıl öğrenebilirim teknik servisi falan arasam yardımcı olabilirler mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturasız ürün kabul etmiyolar ne yap et faturayı bul
  • Hocam ciddi misiniz faturasız kabul etmiyorlar mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizi telaşa düşürmek istemiyorum hocam ama bazı servisler yardım etmekten çok sıkıntı çıkarmayı sevdikleri için faturaya sıkıntı çıkarabilirler. siz yine de servisi arayıp kesin bilgi alın
  • An itibari ile;

GARANTİ BAŞLANGIÇ: 29.8.2015
    GELİŞ: KARGOYLA
    GELİŞ TARİHİ: 14.6.2016
    ARIZALAR: AÇILMIYOR
    AKSESUAR: KUTU|BATARYA|ARKA KAPAK
    GELEN KARGO: YURTİÇİ
    YAPILANLAR: MAİN PCB DEĞİŞTİ
    YENİ IMEI: SERİ KODLANDI
    AÇIKLAMA: LG LEGOSUNDA KALIYOR.
  • Artik bir cok servis fatura olmadan ellerine bile almiyor cihazlari ne yazik ki -(

• Lanet ettim valla bu g4 ü aldığıma bir ay olcak hala değişim yok para iadeside etmiyolar
  • fullmox F kullanıcısına yanıt
    resmi lg garantili mi acaba cihazınız.

bende pazartesi akşam gönderdim kargoyla. telefonun durumunu nasıl takip edebilirim?
  • Lg turkiye garantili

• haftaya salı 20 iş günü doluyor yavaştan sıkıntı çıkarmanın yolunu düşünüyorum
  • Benim 20is gunu doldugu halde degisim cihazi gelmedu lg ye mail attim iade icin parayida vermiyolar en son arayip kufur etcem o olcak

• CEPPORT -MYS İÇ DIŞ TİCARET/ İNTEL İLETİŞİM/ İNTELLİCEL İLETİŞİM firmalarına bulaşmayın. ÖNERMİYORUM. BAŞTAN SAVMA İŞ YAPIYORLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echonight83

Lg turkiye garantili
    Benim intellicel ithalatçı garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullmox -- 27 Temmuz 2016; 16:37:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullmox

Benim intellicel ithalatçı garantili.

geçmiş olsun şimdiden en ufak çiziğe kullanıcı hatası deyip işlem yapmadan geri gönderiyorlar mahkeme ile uğraşırsınız benim gibi. birde satıcı firmayı yani mys iç ve dış ticareti muhattap alıyormuş tüketici heyeti bakalım ne sonuç alacağım hala bekliyorum.

pardon düzeltiyorum cevabı şimdi okudum eski yazdıklarınızı hayret ettim değişmişler anakartı sizin cihaz tertemizdi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdas6767 -- 27 Temmuz 2016; 18:30:31 >
  • arkadaslar bu sorun tum serilerde varmi yoksa sadece ilk serilerde mi? yani su zamandaki g4ler alinir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: snadboy

arkadaslar bu sorun tum serilerde varmi yoksa sadece ilk serilerde mi? yani su zamandaki g4ler alinir mi?

Kesinlikle alma, LG büyük pişmanlık.
  • Ben de telefonu aynı sebepten garantiye yolladım servisten çıkış yapmış henüz elime geçmedi ama anlamadığım şey anakart değişimi yapılmamış sanırım

SERVİS ÖNCESİ FİZİKİ DURUM: KASADA SOYULMA MEVCUT,ARKA KAPAKTA SOYULMA VAR
    GARANTİ BAŞLANGIÇ:: 10.8.2015
    GELİŞ: KARGOYLA
    GELİŞ TARİHİ: 12.7.2016
    ARIZALAR: AÇILMIYOR
    AKSESUAR: KUTU|BATARYA|ARKA KAPAK
    GELEN KARGO: YURTİÇİ
    YAPILANLAR: YAZILIM YÜKLENDİ HATALI YAZILIM [GÜNCELLEME] DÜZELTİLDİ
    YENİ IMEI:
    AÇIKLAMA:
    ÇIKIŞ TARİHİ: 26.7.2016
    GİDEN KARGO: YURTİÇİ

Güncelleme ile bu durumu nasıl düzeltmiş olabilirler sizde ?
  • telefonumun ana kartı değişicekti 1 haftadır günde 1 2 defa intellicell i arıyorum telefonu acan yok 45 gündür serviste 2 hafta bu hafta çıkacakların içinde olabilir diye oyaladılar bu hafta hiç açmadılar telefonu ulaşabilen varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_cim -- 30 Temmuz 2016; 20:37:47 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.