Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
15
Favori
90.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende arıyorum açmıyorlar cuma gününden beri. 55 gün oldu serviste telefon geçen hafta kesin çıkcak dediler ama çıkarmadılar telefonu açanda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_cim -- 9 Ağustos 2016; 18:10:02 >
  • soğuk su içecez sanırım. ben gittigidiyordan cepport tan almıştım ürünü. Baktım hala satış yapıyor. Fazla vakit geçmeden THH ye gitmek lazım sanırım.
  • gönderdiğimiz ürün ne kadar sürede bakilir tamir edilir 1haftayi gecer mi sizde kalma süresi.göndermeyi düşünüyorum ben gonderdikten sonra da burada telefon hakkında arkadaşlara bilgilendirme yaparim diger yaptırmayı dusunen arkadaslara örnek teskil eder olumlu yada olumsuz olarak çünkü isparta dayim servislerin anladigi birsey degil adam parça yok hurda telefon gelirse ondan parca söküp yapabilrim diye oyalıyor sizde yardimci olursanız hemen gondermeyi düşünüyorum cenkzenk bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeslerim ben de ayni sorunu yasadim.ne zmn teslim alirim dedim.tam bi sey soylemedi.kac gun muhletleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: fullmox

Telefonumu 01.08.2016 da kargodan teslim aldım. Main PCB değiştirildi diye yazmışlar. Bu değişimde telefonun imei numarası değişiyor diye biliyordum ama benimki aynı seri ile geri geldi. Acaba ben mi yanlış biliyorum??

Benim imei numarası, mac id falan değişti evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cenk beyle görüşerek telefonu kargoya verdim cok yogun oldukları icin foruma girememiş bolca g4 varmis ayni sorunda olan bakalım bizm ürün neleri degisip acilacak.bilmeyen arkadaslar icinde yazayim intellicel garantisiyle ayni sorunla karşılaştım gönderdim kullanici hatasi darbe var deyip garantiyi sonlandirmisti.telefondaki bayan o kadar gülünç konusuyordu ki telefonu masaya koyus seklinize gore bile darbe alabilir diye açıklamada bulundu.tuketici hakem heyetine gönderdim birşey bilmeyen bilir kişi de kullanici hatasi diyerek beni haksiz cikardilar .ama telefon 5 aylik cihazdi toplam 3kere bile yere düşmedi surekli cepte.cenk beyle gorusmemiz sonucunda sorunu çözebileceğini söyledi bakalim artik cihaz cenk beye (cnk elektronige) kargolandi bundan sonraki onun marifetli ellerinde.buradan gelişmeleri paylaşacağım benimle ayni durumda olan arkadaslari bilgilendirecegim.5 ay kullandigim telefonu yok hakem.heyeti falan muhabbetlerle 4 aydir kullanılamıyorum.

• Merhaba Serkan Beyin Telefonu Tamamlanmıştır. 3 Gün Aynı Testler Tekrarlanıp Tekrar Kargoya Teslim Edilecektir.
    Mahkemeye tamir videolarınızı gösterip hakkınızı arayınız. Bizi karıştırmayın yalnız çok yoğunuz saygılar.
    Ayrıca telefonlarını tamamen bozduran kullanıcılarda var sizlerde cihazlarızı tamamen bozanları mahkemeye verin. Resim video alarak bu işlemleri yapmalısınız.

Veri kurtarma yapıyoruz. Veri kurtarma yapılacaksa not olarak bize bildiriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 13 Ağustos 2016; 16:09:40 >

• 25.07.2016 tarihinde bootloop sorunu yüzünden telefonu verdim. (Antalya da yıldırım elektronik lg servisi) Bugün mesaj ile birlikte çağırdılar tamir yapıldı diye. Gittim aldım anakart olarak 607 serisi takılmış bildiğime göre son çıkan bu umarım herhangi bir sorunla karşılaşmam.
  • serkan_cim S kullanıcısına yanıt
    üstad merhaba ben de lg g4 aldım telefon birden kapandı daha açılmıyor garantiye hiçbir şekilde ulaşamıyorum siz nasıl yaptınız nasıl ulaştınız halledebildiniz mi?
  • MetronoM M kullanıcısına yanıt
    üstad ben dede lg g4 var bu firmadan, kapandı açılmııyor telefon firmaya ulaşamıyorum siz naptınız hallettiniz mi nasıl oldu?
  • 2015 kasımında aldığım 507K serili telefonum dün itibariyle kapandı.Akşam açtım sabaha kadar açık kaldı sabah tekrar kapandı ve bu saate kadar da açılmadı. Verileri kurtarabilmemin bir yolu var mıdır? Yok kurtamaz isem servis in benim verilerimi görme şansı nedir ? Bilen varsa eğer cevap yazarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden. Bu arada LG Türkiye garantili almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nesli Han -- 15 Ağustos 2016; 17:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesli Han

2015 kasımında aldığım 507K serili telefonum dün itibariyle kapandı.Akşam açtım sabaha kadar açık kaldı sabah tekrar kapandı ve bu saate kadar da açılmadı. Verileri kurtarabilmemin bir yolu var mıdır? Yok kurtamaz isem servis in benim verilerimi görme şansı nedir ? Bilen varsa eğer cevap yazarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden. Bu arada LG Türkiye garantili almıştım.

Merhaba, keşke önceden araştırıp açık kalan sürede veriyi kurtarsaydınız :( Benim de şansıma bir saat açık kaldı, verilerimi kurtardım. Verilerinizi servis muhtemelen görmez, telefonu açmaya uğraşmıyorlarmış,ü. Direkt serviste çalışan arkadaşımdan aldığım bilgi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • es29en54 kullanıcısına yanıt
    Bende ulaşamıyorum malesef. Tam 2 ay oldu telefonu göndereli

• http://www.cnkelektronik.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 16 Ağustos 2016; 16:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Orijinalden alıntı: Nesli Han

2015 kasımında aldığım 507K serili telefonum dün itibariyle kapandı.Akşam açtım sabaha kadar açık kaldı sabah tekrar kapandı ve bu saate kadar da açılmadı. Verileri kurtarabilmemin bir yolu var mıdır? Yok kurtamaz isem servis in benim verilerimi görme şansı nedir ? Bilen varsa eğer cevap yazarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden. Bu arada LG Türkiye garantili almıştım.

Merhaba, keşke önceden araştırıp açık kalan sürede veriyi kurtarsaydınız :( Benim de şansıma bir saat açık kaldı, verilerimi kurtardım. Verilerinizi servis muhtemelen görmez, telefonu açmaya uğraşmıyorlarmış,ü. Direkt serviste çalışan arkadaşımdan aldığım bilgi.

Çok teşekkür ediyorum, pek önemsememiştim açıkçası 2.kez kapanınca aklım başıma geldi maalesef :( Geçmiş olsun o zaman bana

• Nesli Han N kullanıcısına yanıt
    Arada denemekte fayda var. Benim gibi şanslıysanız açılır yedeklerinizi alırsınız. Tabi LG logo ekranında bırakmayın telefonu, inanılmaz ısınıyor. Batarya tak çıkar yapa yapa denedim, şarjı bitti. Sonra şarja taktım, bir süre sonra baktım kendiliğinden açılmış. İstanbul Anadolu yakasındaysanız MTV Elektronik yetkili servisi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Arada denemekte fayda var. Benim gibi şanslıysanız açılır yedeklerinizi alırsınız. Tabi LG logo ekranında bırakmayın telefonu, inanılmaz ısınıyor. Batarya tak çıkar yapa yapa denedim, şarjı bitti. Sonra şarja taktım, bir süre sonra baktım kendiliğinden açılmış. İstanbul Anadolu yakasındaysanız MTV Elektronik yetkili servisi tavsiye ederim.

Anladım ara ara deneyeceğim artık şansıma :) Ankara'dayım maalesef 2 tane yetkili servis var onlar içinde iyi bir yoruma rast gelmedim henüz.
  • merhaba,

intellicelden telefon geldi. şimdilik sıkıntısız çalışıyor gibi. bütün işlemciler faal. Ancak gönderirken titanyum kapağı göndermiştim geriye yıpranmış bir deri kapakla göndermişler. Ne kadar çalışacak göreceğiz. Anakart seri numarasını nerden görebiliyoruz bilgisi olan var mı?

Allah hepimize sabır versin.
  • ayın 12 sinde tüketici hakem heyetine başvurdum 3 4 ay sürer dediler telefon 2 ay oldu serviste daha cevap yok bakalım ne olacak
  • draxusbaba D kullanıcısına yanıt
    bataryayı çıkar S/N yazar orada görürsün ilk 3 rakam. Baktıktan sonra yazarsan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.