Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
15
Favori
90.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaziantepte tamir ettirebileceğim bir yer var mı ? Bu işten anlayan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emesdos

Gaziantepte tamir ettirebileceğim bir yer var mı ? Bu işten anlayan...

Hocam cihazı bana göndermeden sizin elinizdeyken tamirini yapıyorum.
  • dardanel811 kullanıcısına yanıt
    Banada her hafta aradığımda bu hafta çıkacak diyorlardı. 1 ay öyle oyaladılar. Son aradığımda bu hafta kesin çıkacak dediler yine çıkarmadılar. Telefonu. Bende thh ye verdim. Arada arıyorum yine ama ulaşamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BomberMAn_01

Hocam yakında videosunu da çekip atacağım o zaman görürsünüz. Kendi cihazım da dahil 5 adet cihaz tamir ettim bu şekilde

BeklemedeyiZ hocam. İşlemci sayisini mi azaltiyorsnz islem sırasında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BomberMAn_01

quote:

Orijinalden alıntı: emesdos

Gaziantepte tamir ettirebileceğim bir yer var mı ? Bu işten anlayan...

Hocam cihazı bana göndermeden sizin elinizdeyken tamirini yapıyorum.

Cihaz serviste halen gelince bakarız...teşekkürler.
  • Kız arkadaşım bootloop olan g4 nü lg türkiye servisine vermişti 2 ay gibi bi süre beklettikten sonra g5 le değişim yaptılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu halde satsam ne kadar fiyat verirler alan olur mu ?
  • Aynı şikayetten bende 10 gün önce telefonumu aldığım mağazaya vermiştim. LG Türkiye garantiliydi. Cumartesi günü mesaj geldi ve telefonumu almaya gittim. Ancak telefonunun arka kapağı farklı renkte ve takmış olduğum ekran koruma camı farklıydı. Benim telefonum değil diyerek geri verdim haber bekliyorum şu anda. Böyle durumlarla karşılaşanlar olmuş ben iade etmekle hata yaptım sanırım :(((
  • BomberMAn_01 kullanıcısına yanıt
    hocam kesin düzeltiyor mu, yani düzelmeme ihtimali varmı? sonuçta servisler değişim veriyor, kimisi de işlemciyi aşırı ısıtıyor, bu çözüm olursa çok iyi
  • Olaya bak, bizde hatuna hediye olarak daha dün LG4 aldık. Bu olay her üretim serisinde oluyor mu?
  • Birisi bootloop için tahminimce BomberMAn_01 ın bahsettiği işlemlerin nasıl yapıldığını anlatmış, link altta, benim cihaz bootloopdan değişim aldı, 1,5 ay sürdü bugün geldi, sattım gitti

https://www.youtube.com/watch?v=NgdkgF_FM_s
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanel811

quote:

Orijinalden alıntı: draxusbaba

merhaba,

intellicelden telefon geldi. şimdilik sıkıntısız çalışıyor gibi. bütün işlemciler faal. Ancak gönderirken titanyum kapağı göndermiştim geriye yıpranmış bir deri kapakla göndermişler. Ne kadar çalışacak göreceğiz. Anakart seri numarasını nerden görebiliyoruz bilgisi olan var mı?

Allah hepimize sabır versin.

Gözünüz aydın gelmiş intellicellden teli gelen nadir kişilerdensiniz.

Benim 25.gun bugun. Telefon ettım gumrukte sorun oldu bu hafta başı anakartlar geliyor değiştirp göndereceğiz dedi MH

Hic umudum yok ama du bklm :(

yalan söylüyorlar.

anakartı değiştirmiyor işlemcileri kapatıyorlar olan bu.

• arizali14 A kullanıcısına yanıt
    Benim telde yarın geliyo hocam satmayı düşünüyorum siz kaça sattınız acaba piyasa nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MetronoM M kullanıcısına yanıt
    Benim işlemciler hepsi açık, 2 aydır kullanıyorum sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Benim işlemciler hepsi açık, 2 aydır kullanıyorum sorun yok.

bu konuyu senle konuşmuştuk değil mi?

senin işlemcilerinin açık olmasının bir anlamı yok o dönemde anakartı değiştirmişler şanslı olabilirsin...

ama bana yapılan tamir olayı budur.
  • MetronoM M kullanıcısına yanıt
    Hmm evet sizle konusmusuz bakmadim hiç kusura bakmayin. Peki daha sonra ulasabildiniz mi teknik servise durumu anlattiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Hmm evet sizle konusmusuz bakmadim hiç kusura bakmayin. Peki daha sonra ulasabildiniz mi teknik servise durumu anlattiniz mi?

hayır valla uğraşamıcağım için aldım telefonu kullanıyorum gayet stabil...

nasıl olsa 14 ay daha garantisi devam ediyor.
  • ankay2 kullanıcısına yanıt
    Hayır. Cihazın pilini çıkardığınızda telefonda göreceğiniz seri numarası 605 veya 606 ile başlıyorsa yeni seri üretimdir ve LG'nin belirttiği bu serilerde sorun yok. 505 ve 506 serileri sorunlu olanlar.
  • Arkadaşlar youtube da lg g4 boot loop fix olarak aratım bir videoda içini açmayı güzel gösteriyordu açtım anakartı çıkarttım.

Diğer bir videoda anakartı 200 derece fırında 5 dk pişirin yazıyordu ben 10 dk pişirdim ve 30 dk dışarıda soğumaya bıraktım.Üç gündür çok güzel çalışıyor.Telefondan umudu kestiğim için böyle yaptım son şans olarak harika oldu.

Ancak yinede tekrar bozulmasını istemiyorum sorunlu cpu yu nasıl tespit edip kapatabilirim bilen varsa yardım istiyorum.Şuan telefonum 3 gündür güzel çalışıyor eskisinden bile iyi diyebilirim ama tekrar bozulmasında endişe ediyorum.
  • ysngzl1905 Y kullanıcısına yanıt
    1115 ten sattım hocam
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.