Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
15
Favori
90.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon üçüncü günün sonunda tekrar bozuldu :((((
  • Yeni serilerde bu sorun var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    g5 te çıkıyor yeni seri olsa ne yazar dostum, lg bu problemi henüz çözemedi, ucuz işçilik olduğu sürece lg müşteri kaybeder, nasıl desem "Her Lg akıllı telefon(g2 hariç), bir gün bootloopu tadacak, fıtratında var." önce bu fabrikasyon tarafını düzeltmeli, yoksa bu piyasada işi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErkanCo

Hayır. Cihazın pilini çıkardığınızda telefonda göreceğiniz seri numarası 605 veya 606 ile başlıyorsa yeni seri üretimdir ve LG'nin belirttiği bu serilerde sorun yok. 505 ve 506 serileri sorunlu olanlar.

Cevap için teşekkürler. 605 ile başlıyor. Umarım sorun çıkmaz.
  • Ben de sıcak hava tabancasıyla 30 sn işlemciyi ısıttım (350 derece).

2 gündür çalışıyor sorunsuz ama her an gidebilir :( En azından yedekleme şansım oldu...

BHZ iletişimde den almıştım ve bootloader unlock da yaptım :(
    Tekrar giderse, garanti de şansımı deneyeyim mi yoksa umudu keseyim mi?...
  • Arkadaslar tamirden gelen telefonlarda daha sonraları sorun yasayanlar oldumu. vede istanbulbilişimden alan arkadaslar ne gibi bir zorluklarla karsılasdılar
  • Şu meşhur saçmalık benim başıma da geldi arkadaşlar, bu telefon müdahale yapılmadan açılmıyor mu ? Arıza yarım saat kadar önce oldu, birde en olmadık yerde oldu...

Neyse şuan telefon kapalı, bataryayı çıkartıp takmama rağmen çalışmıyor.

İşin sıkıntılı tarafı şu, ben bu telefonu g3 varken değişimle almıştım, yani kasa çatlağından g3 verip g4 almıştım. Şimdi bu aletin garantisi bitti...

İzlemem gereken yol nedir ? Birde son lg telefonum olacağı kesin, bundan sonra asla lg almam aldırmam...
  • Nalet olsun 2 gün önce benim kullandığım LG G4, bugün de eşimin kullandığı LG G4 aynı sorunla karşı karşıya. Ne yazık ki iki telefonda paralel. Ne olacak hiç bilmiyorum. Herkese tavsiye ediyordum, şimdi ne bir daha alırım nede tavsiye ederim. Eninde sonunda tüm cihazlarda çıkıyor ve çıkacak anladığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Şu meşhur saçmalık benim başıma da geldi arkadaşlar, bu telefon müdahale yapılmadan açılmıyor mu ? Arıza yarım saat kadar önce oldu, birde en olmadık yerde oldu...

Neyse şuan telefon kapalı, bataryayı çıkartıp takmama rağmen çalışmıyor.

İşin sıkıntılı tarafı şu, ben bu telefonu g3 varken değişimle almıştım, yani kasa çatlağından g3 verip g4 almıştım. Şimdi bu aletin garantisi bitti...

İzlemem gereken yol nedir ? Birde son lg telefonum olacağı kesin, bundan sonra asla lg almam aldırmam...

Bana ulaşın çözeyim hemen abidinayranli@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Nalet olsun 2 gün önce benim kullandığım LG G4, bugün de eşimin kullandığı LG G4 aynı sorunla karşı karşıya. Ne yazık ki iki telefonda paralel. Ne olacak hiç bilmiyorum. Herkese tavsiye ediyordum, şimdi ne bir daha alırım nede tavsiye ederim. Eninde sonunda tüm cihazlarda çıkıyor ve çıkacak anladığım.

.

• ben aveadan faturaya ek olarak aldım, bootloop sorunu oldu şimdi lg g4 te. 8 ay falan ödedim 24 ay olarak aldım. para iadesi istesem nasıl olacak? yatırdıgım kadar mı verecekler gerisi ne olacak?

lanet olsun lg ye bi daha bulasırsam tam zamanında telefonsuz bıraktılar degıstırseler bile istemiyorum artık lg
  • quote:

Orijinalden alıntı: arizali14

g5 te çıkıyor yeni seri olsa ne yazar dostum, lg bu problemi henüz çözemedi, ucuz işçilik olduğu sürece lg müşteri kaybeder, nasıl desem "Her Lg akıllı telefon(g2 hariç), bir gün bootloopu tadacak, fıtratında var." önce bu fabrikasyon tarafını düzeltmeli, yoksa bu piyasada işi zor.

g3 kullandım 2 sene hiç bir sorunu yok flex 2 kullanıyorum 1 bucuk sene oldu ondada yok lgnin bir tane sorunlu ciazı var oda g4
  • 1 ay önce garantiye verdiğim cihazıma değişim kararı verdiler. 20 iş günü doldurmalarındaki sebebi hala anlamış değilim. şimdide değişim onayı bekleyip 15 gün, değişim sürecine alınacakmış 2017 yılına doğru alırım telefonumu artık. Şunada açıklık getireyim sene başına %10 iade kesintisi yapılıyormuş direk lg bayisiyle konuştum buda ayrı bir saçmalık
  • sa arkadaşlar istanbul bilişimden g4 almıştım arızalandı ve ayın 7 sinde teknik servise verdım dün anakartı değiştirdiklerini söylediler acaba değiştirilip değiştirilmediğini nasıl anlayabilirim herhangi bir sorun çıkarmı tekrar sizce ne yapmalıyım ?
  • Beyler bende servise vermiştim G4ü aynı sorundan. Değişim yaptılar. Yaptılar yapmasına ama kutuyu uzattı yetkili, kutuda G5 yazıyor. Dedim yanlışlık olmasın. Yok dedi, merkez bu cihazı gönderdi. Adamlar G5 göndermiş. Çok sıkılmış olsa gerek merkezdekiler G4 sorunundan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • puandorg kullanıcısına yanıt
    Selam hangi servis bunu yapan? Ayrica paralel mi yoksa distributor mu bunu yapan?

• Bu arada benim g4 e sıcak hava tabancası uygulaması yapmıştım. 1 hafta oldu 2-3 defa reset attı sadece halen calışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: respect1ng

1 ay önce garantiye verdiğim cihazıma değişim kararı verdiler. 20 iş günü doldurmalarındaki sebebi hala anlamış değilim. şimdide değişim onayı bekleyip 15 gün, değişim sürecine alınacakmış 2017 yılına doğru alırım telefonumu artık. Şunada açıklık getireyim sene başına %10 iade kesintisi yapılıyormuş direk lg bayisiyle konuştum buda ayrı bir saçmalık

Yapamaz. Kanunen fatura bedelini kuruşuna kadar ödemek zorunda. Kesinti filan hikaye.
  • harson H kullanıcısına yanıt
    Selam, LG Türkiye garantiliydi cihazım. Servise verince sadece 1 kez aradım. Aradığım günden 3 gün sonra Cihazınız hazır diye mesaj geldi gittim aldım. Ben Denizli'de yaşıyorum, buradaki yetkili servis Cezayirli Elektronik.

• Arkadaşlar 11 aylık LG4 telefonumu bahsi geçen açılmama sorunu nedeni ile 29 ağustosta Samsundaki lg yetkili servisine verdim yarın bahsedilen 20 iş günü bitiyor. 30 ağustos ve kurban bayramı talilleride bana denk gelince bekleme sürem 1 aya yaklaştı maalesef. Yarın telefonu teslim alamazsam izlemem gereken yol ne olmalı ?..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.