Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
15
Favori
90.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bataryanın altındaki sticker eski olduğu için arızalı anakartın serisi görünüyor. Telefonun içine takılan yeni anakart başka seri. o nasıl öğrenilir onu merak ediyorum.
  • bu gün telefonumu sorgulamak için sirkecideki intellicell teknik servise gittim...

telefonumu akşam saat 5 gibi alabileceğimi söylediler... tamam dedim.

akşam 5 olduğunda bana anakartın değiştiğini söylediler bende imei değişmedi mi dedim onlarda seri kodlamayı yaptık felan deyip geçiştirdiler, ki inanmadım ama neyse dedim...

sonrasında telefonu elime aldım bir kaç uygulama açtım vs derken stabil şekilde çalıştı... zaten nöbet çıkışı olduğum için gayet yorgundum...

sonrasında forumda bir arkadaş çekirdekleri kapatıp problemi çözüyor ve telefonu geri veriyorlar dediği aklıma geldi eve vardığımda bir baktım ki CPU-Z programında 2 çekirdek kapatılmış şekilde telefon çalışıyor...

Şimdi bunu kime nasıl izah edebiliriz?... Servis kağıdında anakart değiştiği yazıyor birde.. bildiğiniz yalan!!!!!

Telefon şu an gayet stabil sorunsuz çalışyor ama zaman içerisinde bakalım ne gibi problemler başgösterecek bekliyorum...

Ayrıca telefonu isterseniz 1400 tl vermeniz durumunda Note 5 ile değiştirebiliriz diye de bir teklifte bulundular... Zaten paralel note 5'ler 2000 civarında benim telefonu 600 tl gibi bir meblaya da sayarak yine intellicell garantisiyle samsung note 5 önerdiler ve bende kabul etmedim... telefon şu an elimde ama bir problem çıkacak diye bekliyorum...

az önce antutu testi yaptım 51,000 puan aldım. ne kadar anlamlı onu da pek bilmiyorum...

Ayırca etrafı gözlerken birde baktım cepport zaten bunların bulunduğu yerin yan odası yani kendileri zaten....

Siz açılmamış kutu diye sanıp telfeonları alıyorsunuz ya! işte o açılmamış kutu sandığınız şeyler adamlar alıp makineye koyup jelatinleyip açılmamış kutu gibi servis ediyorlar.. Bunu direkt olarak canlı şahidi oldum... yani siz fabrikadan direkt gelmiş diye sanıyorsunuz ama durum öyle değil arkadaşlar...

Bir daha PARALEL İTHALAT TELEFON NE ALIRIM NE ALDIRIRIM!...

benim yaşadığım serüven budur arkadaşlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: erk44

Neden böyle çılgın cihazlar yapmış bu LG hayret ediyorum.

Çatlamalardan dolayı servise gönderdiğim G3 yerine bana G4 göndermişlerdi. Lg Türkiye garantiliydi cihazım. Cihazlarının arkasında duruyorlar derken gönderdikleri G4 yedinci ayında bu gece bootloop oldu.

Bugün yine vinteke gönderip G5 beklemeye başlayacağım. :))

Varmı bi gelisme cihazinizdan hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleykum

Bende aranıza katıldım. açılmıyor inat etti yedek alamadım.
  • Bootloop yüzünden telefonunu FONOTEL servisine yollayan var mı? Bu servis hakkında pek yorum bulamadım. İntellicell delta gibi kötü bir servis mi?

• Telefonu 10 ay önce almıştım 2 hafta önce telefon açılmadı lg logosunda kaldi garantiye yolladim telefonu bir buçuk haftaya geldi (ithalatçı garantiliydi telefon). Yazılım yüklendi yaziyordu. Neyse telefon stabil bir şekilde çalışıyordu cpu z uygulamasinj indirmiştim bakıyordum ve sadece r cekirdegin çalıştığını gördüm 2 çekirdek durdurulmuştu. Nasil düzelir artik bilmem ama suanlik bir sorun yok

• blade1515 B kullanıcısına yanıt
    Hangi servise yolladın?

• Medcell teknik

• Bootloop sorunu için Perpa LG servise verdim telefonu 2 gün sonra geri aldım.
    Anakart değişikliği oldu.
    Şu an tel çalışıyor fakat serviste özenli çalışmadıklarını gösteren 2 durum oldu.
    - vidaları iyi sıkmadıkları için arka kapak oturmadı
    - kart bağlantılarını düzgün yapmadıkları için dokunmatik çalışmıyordu.

dolayısıyla servise aynı gün içinde 2. kez gitmiş oldum. Neyse ki şu an çalışıyor tel.
  • Aynı sorundan bende muzdaribim. Bu şekilde satıyorun ilgilenenler için ilan numarası : 282972470
  • aynı sorunu bende yaşadım. cihazımda son zamanlarda aşırı ısınma ve hızlı şarj tüketimi vardı.
    cihazın ısınmasını ve hızlı şarj tüketimini bataryadan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm. cihazı alırken yanında hediye edilen orjinal bataryasını ve harici şarj kutusunu kullanarak şarj etmeye başlamıştım. Cihazda ısınmalar devam etti en sonunda whatsapptayken cihaz dondu sonrada kapandı. 3 saat kadar hiç bi şekilde açılmadı. daha sonra lg logosunda kaldı verileri almak için güvenli modda açtım. tam usb kablosunu takmıştım ki tekrar kapandı. servise verdim anakart değişimi dediler bakalım. yine aynı sorunu yaşayacaksak hiç değişim yapmasınlar direk iade alıp paramızı versinler. koskoca lg bu sorunu göre göre satışına devam etmesi. insanları mağdur etmekten başka bişey değildir.
  • bu sorunu ben de yaşamaya başladım şu an. 15 dk kadar önce birden kapandı. şu an ne sarj edildiğini gösteren kırmızı ışık yanıyor ne de telefon açılıp lg yazısını gösteriyor. yaşam belirtisi hiç yok. aynı sorunu mu yaşıyorum sizce arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashuspat -- 30 Ağustos 2016; 15:36:49 >
  • Bende hepsibutadadan yeni aldım 605 serisi imiş, lg garantili 1500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkzenk

Merhaba Sorunun Tamirini Yapıyoruz Önerim Garantiniz Devam Ediyorsa Anakart Değiştirin.

Merhaba;

Telefon size ulaştıktan sonra ne kadar süre içerisinde tamiri yapılıyor? Adresinizi yazarsanız kargoyla yarın gönderelim ?

• Telefon 75 gündür. Garantide. Daha haber yok telefondan
    arıyorum telefonları açan yok.

Garanti: intelli cell

Aldığıma pişman ettirdiler resmen 2 hafta önce mahkemeye verdim. 3. 4. Ay sürer dedi. Bekliyoruz bakalım ne olacak

• Sayın G4 kullanıcıları. Bootloop döngüsüne girmiş cihazlarınızın tamiratını yapıyoruz. Hemde cihazınızı bize göndermeden sizin elinizdeyken yapıyoruz. Cihazınız ilk sayfadaki videodaki gibi LG logosunda tekrarlıyorsa uzaktan bilgisayarınıza bağlanarak vereceğimiz talimatlar doğrultusunda cihazınızın durumuna göre çok kısa bir sürede cihazınızı çalışır hale getiriyoruz. Cihazınız herhangi bir tamir görmüyor ve garantisi bozulmuyor. Üstelik sisteminiz Android 5.0 ise fotoğraflarınızı da kurtarıyoruz. Sorunun tekrarlamayacağının garantisini veriyoruz ve tekrarlar ise ücretsiz tamiratını yapıyoruz. Ücreti 100 lira. Boşuna garantiye gönderip 1 ay beklemeyin. Eğer yapamazsak herhangi bir işlem ücreti talep etmiyoruz. İrtibat: abidinayranli@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_cim

Telefon 75 gündür. Garantide. Daha haber yok telefondan
    arıyorum telefonları açan yok.

Garanti: intelli cell

Aldığıma pişman ettirdiler resmen 2 hafta önce mahkemeye verdim. 3. 4. Ay sürer dedi. Bekliyoruz bakalım ne olacak

Ben 10 ağustosta verdim. Haftaya gönderilecek dedi kadın telefonda. Ama yaptılar mı aynen geri mi gönderecekler belli değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BomberMAn_01

Sayın G4 kullanıcıları. Bootloop döngüsüne girmiş cihazlarınızın tamiratını yapıyoruz. Hemde cihazınızı bize göndermeden sizin elinizdeyken yapıyoruz. Cihazınız ilk sayfadaki videodaki gibi LG logosunda tekrarlıyorsa uzaktan bilgisayarınıza bağlanarak vereceğimiz talimatlar doğrultusunda cihazınızın durumuna göre çok kısa bir sürede cihazınızı çalışır hale getiriyoruz. Cihazınız herhangi bir tamir görmüyor ve garantisi bozulmuyor. Üstelik sisteminiz Android 5.0 ise fotoğraflarınızı da kurtarıyoruz. Sorunun tekrarlamayacağının garantisini veriyoruz ve tekrarlar ise ücretsiz tamiratını yapıyoruz. Ücreti 100 lira. Boşuna garantiye gönderip 1 ay beklemeyin. Eğer yapamazsak herhangi bir işlem ücreti talep etmiyoruz. İrtibat: abidinayranli@hotmail.com

Böyle bişi mümkün mü

• quote:

Orijinalden alıntı: draxusbaba

merhaba,

intellicelden telefon geldi. şimdilik sıkıntısız çalışıyor gibi. bütün işlemciler faal. Ancak gönderirken titanyum kapağı göndermiştim geriye yıpranmış bir deri kapakla göndermişler. Ne kadar çalışacak göreceğiz. Anakart seri numarasını nerden görebiliyoruz bilgisi olan var mı?

Allah hepimize sabır versin.

Gözünüz aydın gelmiş intellicellden teli gelen nadir kişilerdensiniz.

Benim 25.gun bugun. Telefon ettım gumrukte sorun oldu bu hafta başı anakartlar geliyor değiştirp göndereceğiz dedi MH

Hic umudum yok ama du bklm :(

• dardanel811 kullanıcısına yanıt
    Hocam yakında videosunu da çekip atacağım o zaman görürsünüz. Kendi cihazım da dahil 5 adet cihaz tamir ettim bu şekilde
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.