Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
437
Cevap
15
Favori
90.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimkini direk garanti disi biraktilar ancak sizin sorununuzla ilgili olarak forumda okudugum kadariyla islemcilerin cekirdeklerini kapatmis olabilirler. Geldikten sonra kontrol edin app stordaki cpu programlari ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdas6767 A kullanıcısına yanıt
    Telefon dün akşam elime geçti bataryayı taktım açtım açıldı sim kart takmadan 5 dakika gezdim ana menüde hiç bir uygulama açmadım sonra kendi kendine kapandı ve lg ekranı geldikten sonra 30 saniye bekleyip reset atıyor tekrar lg ekranı geliyor yine 30 saniye bekleyip reset atıyor hiç bitmeden böyle devam ediyor. Pazartesi tekrar yollayacağım telefonda darbe izi yok sadece soyulma var gerekirse bende mahkemeye gideceğim. Anlamadığım şey yeni yazılım yükleyip hiç mi telefonu kontrol etmiyor bu adamlar nasıl bi teknik servis anlayışı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_cim

telefonumun ana kartı değişicekti 1 haftadır günde 1 2 defa intellicell i arıyorum telefonu acan yok 45 gündür serviste 2 hafta bu hafta çıkacakların içinde olabilir diye oyaladılar bu hafta hiç açmadılar telefonu ulaşabilen varmı acaba

Ben bir kaç aramada ulaştım hep sıkıntı olmadı, aramaya devam edin bence

• asdas6767 A kullanıcısına yanıt
    aynen temiz bir cihazdı. Zaten en ufak bir çizik görseler yorumlardan da okudugum kadarıyla garanti dışı sayıyorlar.
  • absolutizm A kullanıcısına yanıt
    Bence tamamıyla oyalama taktiği, bir daha gönderdiğinizde de 20 iş gününü geçebilir bence
  • Sorun yasamayalim diye lg turkiye garantili aldik 35 gun oldu hala degisim onaylancak lanet olsun boyle firmaya

• fullmox F kullanıcısına yanıt
    Bugün ulaştım gecen hafta cıkcaktı yetişmedi dediler bu hafta kesin çıkcak dediler gerci 3 haftadır aynı lafla oyalıyorlar beni hafta sonuna kadar beklicem çıkmazsa bende mahkemeye vericem artık

• Benim telefona da değişim çıktı. Önce anakart değişecek demişlerdi 20 gün dolmaya yakın değişim oldu. Telefonun kutusu ve faturasını istiyolar bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişimden telefonun gelmesi için yasal süre kaç gün bilen var mı?

• ysngzl1905 Y kullanıcısına yanıt
    değişim kararı çıkarsa mı kutu istiyorlar? servise verdim sadece faturayla kutu istemesinler bir de değişim kararı çıkarsa, nereye koydum bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clive

değişim kararı çıkarsa mı kutu istiyorlar? servise verdim sadece faturayla kutu istemesinler bir de değişim kararı çıkarsa, nereye koydum bilmiyorum

Değişim kararı çıktıktan sonra istediler. Kutu, aksesuarlar ve faturayı getir dediler

• ysngzl1905 Y kullanıcısına yanıt
    Yardimci olurmusun benim telefon 8 9 aylik lg turkiye garantili 502k yani sorunlu seri. Ghost screen var ama bootloop olmadi daha. Servise basvursam direk degisim isteyebilir miyim ? Bootlop olmadan.. Degisim karari kac gune cikiyor ve cikdikdan sonra yeni cihaz ne zaman veriliyor ve yedek cihaz veriyor larmi ? Sadece ekran degistirip vermelerini istemiyorum anakartida sorunlu cunku.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Benim yaklaşık 3 hafta sonra değişim kararı verdiler. Önce parça bekliyoruz dediler herhalde yoğunlukdan dolayı parça geciktiği için değişim verdiler. Değişim kararından sonra yeni cihazın gelmesi için yasal süre 30 gün. Yedek cihaz vermediler

• Merhaba Sorunun Tamirini Yapıyoruz Önerim Garantiniz Devam Ediyorsa Anakart Değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 6 Ağustos 2016; 2:12:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkzenk

Merhaba Sorunun Tamirini Yapıyoruz Önerim Garantiniz Devam Ediyorsa Anakart Değiştirin.

Yaptığınız tamire ne kadar garanti veriyorsunuz ve işlemin ücreti nedir?

• draxusbaba D kullanıcısına yanıt
    Yaptığımız işlemlere garanti veriyoruz tabiki Testleri yapılır teslim edilir. Resmi olarak geçen servisler size garanti veriyorsa yazdım zaten ilk mesajda onlara yaptırınız. Garanti kapsamında olmayan cihazları bize yaptırabilirsiniz. Saygılar.
    Ücret 150 350 Arası değişmektedir.

Eğer bu sorunla karşılaşıyorsanız bilmeniz gerekenler.
    Cihazın Bataryasını çıkarıp hiç bir müdahale yapmadan veya yaptırmadan (Garantisi Olmayanlar) bize teslim ediniz veya kargo ile gönderiniz.
    Sebep Emmc ve diğer bileşenlere yanlış müdahale sonucu tamamen anakartın değişmesi gerekiyor.

Ücret olarak takılan parçaya göre farklılıklar oluyor. Örneğin sadece ram müdahalesi olmuş bir cihaz için 280 TL ödersiniz.

http://www.cnkelektronik.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 6 Ağustos 2016; 2:55:06 >

• Telefonumu 01.08.2016 da kargodan teslim aldım. Main PCB değiştirildi diye yazmışlar. Bu değişimde telefonun imei numarası değişiyor diye biliyordum ama benimki aynı seri ile geri geldi. Acaba ben mi yanlış biliyorum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullmox

Telefonumu 01.08.2016 da kargodan teslim aldım. Main PCB değiştirildi diye yazmışlar. Bu değişimde telefonun imei numarası değişiyor diye biliyordum ama benimki aynı seri ile geri geldi. Acaba ben mi yanlış biliyorum??

Sisteme sizin orjinal imei numaranız girilir. Daha sonra boş anakarta bilgileriniz yüklenir. Aynı imei ve seri ile kullanmaya devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 7 Ağustos 2016; 3:09:29 >
  • intellicel geçtiğimiz haftadan beri telefonlarıma cevap vermiyor. aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı :)
  • draxusbaba D kullanıcısına yanıt
    Hiç kimseye cevap vermiyorlar, en sonunda servise kilidi vurup kaçacaklar herhalde...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.