Şimdi Ara

Lg G4 Anakart Değişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVO BT ithalatçı garantili lg g4 telefonumu sıvı teması yüzünden servise verdim ve kullanıcı hatası olduğu için 400 tl ücretle anakartını değiştirdiler.
    fakat anakart tekrar arıza yapınca servise verdim ve anakartta sıvı teması var denildi ve tekrar kullanıcı hatası olduğu söylendi.
    anakart ilk değiştiğinde imei numarası değişmediğini fark ettim bildiğim kadarıyla anakart değişince imei numarasıda değişmesi gerekmiyormu. hemen lg türkiye müşteri hizmetlerini aradım danışmak için ve onlarda imei numarası değişir dedi
    ithalatçı firma teknik servisine bunu söyleyince bana yeni takılan karta eski imei numarasını transfer ettiklerini söylediler bunu yapılması mümkünmü yada yasalmı imei transferi bilgi verirseniz çok sevinirim.
    Anakartımı değiştirmeden onarıp tekrar taktıklarını düşünüyorum teknik servis tarafından dolandırıldığımı düşünüyorum konu hakkında tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet yeni kart takılınca IMEI değişmesi lazım. ya kart değişmedi ya da servis yasal olmayan bir şekilde IMEI kopyalama yapıyor.

bence ikinci kere yine sıvı teması olduğunu söylediklerine göre ilk gittiğinde kart değişmemişti, bir şekilde çalışır hale getirilmiş ama kart değişmiş gibi para alınmış.. yani göz göre göre sahtekarlık var.

teknik servisi sıkıştırın, gerekirse şikayet edeceğinizi söyleyin paranızı geri alın ya da ücretsiz tamir etsinler.
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Servisi sıkıştırdım istediğiniz yere başvurma hakkınız var diyor umurlarında değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaklee53

Servisi sıkıştırdım istediğiniz yere başvurma hakkınız var diyor umurlarında değil

Dostum sen önce LG TR ile görüş olmadı tüketici hakem heyetine vs. şikayet et. Bu forumda çok duyuyoruz öyle istediğin yere şikayet et" lafını. En inatçıları bile en son icralık olunca tıpış tıpış masraflarıyla birlikte son kuruşuna kadar paranı ödüyorlar.

Baya bildiğin ortada sahtekarlık var. Millet uğraşmaz diye öyle istediğin yere şikayet et diyebiliyorlar, gerçekten şikayeti yiyince de popoları tutuşuyor. Bu hep böyle olmuştur.
  • Şimdi yeni gördüm ithalatçı garantili demişsin. Şaşırtmadı.

Evet, bu tür sahtekarlıklar genelde ithalatçı garantili telefonların servislerinden çıkar. Her türlü dalavere falan vardır bunlarda. Onun için bir dahaki sefere 200-300 lira fazla verip resmi garantili cihaz alın ve mümkünse LG olmasın.
    Hakem heyetine basvururken satin aldigim hepsiburada.com adinami ithalatçı adinami sikayette bulunmam gerekiyor bi fikriniz varmi

• Ve teknik servise telefonu taslim ederken garantim devam etmesine ragmen telefonumu garantisiz olarak isaretlediler hep bunula ilgili hepsiburada.com a garantisiz ayipli ürün satmaktan sikayet edebilirmiyim acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG OLED Panel Değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Samsung SMT 520 ekran değişimi
    9 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaklee53

Ve teknik servise telefonu taslim ederken garantim devam etmesine ragmen telefonumu garantisiz olarak isaretlediler hep bunula ilgili hepsiburada.com a garantisiz ayipli ürün satmaktan sikayet edebilirmiyim acaba

edebilirsin. forumda bir sürü örneği yaşanmış. hakem heyeti kararına da uymazsa en son icra yoluyla parasını alıyor millet.
    Tesekkurler

• Bugün okkalı bi dilekçeyle THH ye başvurdum inş. Çok uzun sürmez sonuç almam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.