Şimdi Ara

LG G4 Burn In (Ghost Screen) Sorunu İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
7
Favori
27.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefon servisden değişim çıktı ama servis değişim raporunu doldurup bir türlü merkeze göndermiyor cuma günü tüketici hakem heyetine veriyorum cıkan karar sonucu icra yollıycam lg ye para iadesi için yeter ya valla bıktık telefon ne onu unuttum
  • ARKADASSLARRR ACİL YARDİM TELEFONU GHOST BASLAR BASLAMAZ YANİ DUN GARANTİYE YOLLADİM ARKADASLAR COK KUCUK SEKİLDE GOZUKUYOR BATARYA SİMGESİ GOREBİLİRLERMİ VE DEGİSİM ALABİLİRMİYİMM ACİL YARDİMM BİRDE GHOST YAZİLİMSALMİİİ BEYLERRR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizisincoskuner D kullanıcısına yanıt
    kronik bi sorun parça değişimi olur hiç mi okumadın yazılanları, değişim almanız için birazda servisin insafına kalmış parça varsa parça değişimi yaparlar
  • Telefon 6 ayı geçmişse anakart değişiyor,
    Geçmemişse telefon değişim oluyor.
  • Arkadaşlar ben Ağustos ayında aldığım telefon Ocak ayında bootloop olayından dolayı değişim aldı şimdi de bu yeni cihazda ghostscreen var bu cihaz değişimi için yeni gelen telefonun 6 ay olayı mı önemli ?
  • Jean Reno kullanıcısına yanıt
    Yeni gelen cihaz hangi seri cihaz?(Örn:509k 601k gibi kutu üzerinde yazar)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar bende 2. el 10 ay garantili G4 aldım paralel ithalat.

Cihazı aldığım gün sorunu farkettim ve cihazı garantiye yolladım.Kutu içerisine sorunu anlatan video ve fotolarıda koydum.

Acaba cihaz değilşim olurmu ?

Cihaz Güncel Diigital Şirketinin garantisi altındaymış.

Daha önceden bu firmaya cihaz yollayan varmı aramızda acaba ?

Firma adresi:http://www.gunceldijital.com.tr/
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    505 ti hocam 506 verdiler
  • Bugun bnde bu ghost screen illetinden dolayi 505k turkiye garantili (2.El) g4 u istanbuldaki herhangibir lg servisine satin aldigim telefoncu arkadasimla Garantisiz faturasiz yolladik.Parca degisiminden (Ekran) yararlnabilirmiyim peki Yararlanirsam ellerinde parca yoksa nolur bu konu hakkinda yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum arkadaslar hepinize sonsuz tesekler
  • cagdas64 C kullanıcısına yanıt
    cihazın garantisi var ise sadece faturası yok sa = cihazdeğişimi vs. yapmıyorlar sen faturayı gönderene dek bekliyorlar.
    Garantisi bittiyse ne olur bilmiyorum.
  • Bendede az miktarda en ustte var bu soru ancak takmiyorum pek .Teli gonderirsem acicaklar uzun sure orada kalicak birde baska soru cikar sonra ekran rengide daha az aydinlik ve sari ekranda takilirsa bu sefer sinir olurum diye devam ediyorum.

• brynrdg kullanıcısına yanıt
    kardeşim benim cihazda yeni gelecek sıfır kutuda sence yeni cihazdada bu hata oluyor mu?
  • oknkrk O kullanıcısına yanıt
    malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknkrk

kardeşim benim cihazda yeni gelecek sıfır kutuda sence yeni cihazdada bu hata oluyor mu?

6xx serilerde galiba yoktur

• extrabold kullanıcısına yanıt
    6xx şuan elimdeki cihaz. Malesef serinin önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brynrdg

6xx şuan elimdeki cihaz. Malesef serinin önemi yok.

Bu hiç iyi olmadı

• Neresinden bakarsam bakayim telefon piyasasinin dönüp dolaşım lg g4'e geldim.
    An itibariyle almaya karar verdim. Hem de 2 adet. Birini kardeşime hediye edeceğim.

• Maalesef bu sorun benim G4 'ümde de bulunmakta. Cihazı İstanbulbilişimden aldığımdan dolayı servise Delta bakıyor ve anladığım kadarıyla sıkıntılı bir servis. Eğer sorun ekran değişimi yada yazılım güncelleme ile giderilemiyorsaki donanımsal sorun olma ihtimali fazlasıyla yüksek bende cihazı iade edip fatura tutarını iade almak istiyorum. Bunun için neler yapmalıyım?
  • Pardus Linux kullanıcısına yanıt
    konuyu baştan aşağı oku yaşadıklarımı adım adım anlattım. Lgden para iadesi almak kolay iş değilki sen deltadan almaya çalışıcaksın. işin çok zor kardeşim.
  • Subat 15 te aldigim 505 815tr cihazimda dun ghost screen oldugunu anladim, telefon kapanirken siyah ekran oluyor ya o zan ustte batarya saati gordum, simdi telefonu actim parlaklik 100deyken belli oluyor.
    Bu zamana kadar hep otomatik parlaklikta kullandim, demekki fayda etmemis.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.