Şimdi Ara

LG G4 Burn In (Ghost Screen) Sorunu İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
7
Favori
27.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim G4 6 aylık. 505 serisi. Ghost screen için önceki mesajlarda arkadaşların söylediği gibi ısıttım denedim, ekranı 20 dk ana sayfada bekledim denedim bir problem yok gibi. 505 serisi olup ta bu sorunu yaşayan oldu mu acaba?
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Keşke öyle olsaydı cihazı 1 saat kullanmadım şimdi bildirim çubuğunda hiçbir iz görünmüyor ayrıca dikkat edin wi-fi açıksa kapatın izin halen orada durduğunu göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PRoMeTHeuS33 kullanıcısına yanıt
    Ben yaşadım hocam ekim ayında aldığım 505 serisi cihaz yaklaşık 2 ay sonra hafif hafif ghost screen denen belayla boğuşmaya başlamıştı. 6 aya yaklaşırken ekranın orta kısım hariç kenarlarına kadar sıçramıştı. Servise verdim ilkinde sorun aynen devam eder vaziyette geri verdiler ki yaptık sıkıntı yok uzun süre sorun olmaz falan demişlerdi. Servisten aldıktan bir gün sonra tekrar gönderdim telefonu cok mail attım bir küfür etmediğim kaldı. Telefon 4 5 gündür elimde bu sefer hiç bir sorun yok. Dediğiniz gibi bende telefonu ısıtmaya çalıştım ama ghost screen belirtisi dahi henüz yok. Olurda ghost screen olayına denk gelip 'Olsun sorun teşkil etmiyor ' demeyin. Ilerleyen aylarda oyle bir hal aliyor ki kıpkırmızı ekran ile geziyorsunuz. Duvar kağıdının üzerinde whatsapp ta görüştüğünüz kişinin ismi kalıyor. Umarım bu sıkıntıyla karşılaşmazsınız.

• cemba59 C kullanıcısına yanıt
    selam hocam bende de bu sorundan var ama cihazım lg değil GM 4g ekran değişince sorun halloluyor mu yoksa anakartin mi değişmesi lazım yardımcı olursanız sevinirim.

• abzurtmen kullanıcısına yanıt
    Benim ekran değişince hiç bir sorun kalmadı. Servise durumu izah edin hatta baska bir telefondan kendi telefonunuzun fotoğrafını çekin servisteki arkadaşların durumu daha iyi anlayabilmesi icin onlara gösterin. Ekran değişimi yapılınca sıkıntı kalmıyor fakat yeni ekran paneli ne kadar dayanır, bir daha aynı sorun meydana gelir mi bilemem? Kesin bir çözüm değil ama o berbat görüntüden uzun süre uzak kalacaksınız.

• ben telefonu alalı 8 ay oldu yani 6 ayı geçti

daha dün farkettim ghost screen olduğunu ama 40-50dk sonra felan geçiyor.

çorumda servis yok vatandan aldım telefonu. Vatana vericem onlar göndericek şimdi onlar bu ghost screen olayını nasıl anlayacak?

nasıl bir açıklama yaparsam anlarlar? Birde yeni telefon verirler mi yoksa tamir mi ederler.
  • 19harun 1 kullanıcısına yanıt
    ellerinde parça olup olmamasına göre değişir. ekranı değiştirebilirlerde yeni telefon verebilirlerde. yeni telefon istiyorsanız eğer doa değişim istediğinizi belirtin imkanınız var ise video çekin yok ise benim videomu indirip telefonun içinde birakin incelemelerini söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRoMeTHeuS33

Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim G4 6 aylık. 505 serisi. Ghost screen için önceki mesajlarda arkadaşların söylediği gibi ısıttım denedim, ekranı 20 dk ana sayfada bekledim denedim bir problem yok gibi. 505 serisi olup ta bu sorunu yaşayan oldu mu acaba?

hocam benim cihaz 505 serisi ve çok fala ghost screen olayı var. 10 dk sahibindende gezeyim ekranda sahibinden logosu kalıyo... saat üst bildirim logosu kalıyo..bende servise versem hatta biraz bekleyip g5 çıkınca servise versem belki g5 le değiştirirler... şimdi verirsem g4 le değiştirirler düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brynrdg

ellerinde parça olup olmamasına göre değişir. ekranı değiştirebilirlerde yeni telefon verebilirlerde. yeni telefon istiyorsanız eğer doa değişim istediğinizi belirtin imkanınız var ise video çekin yok ise benim videomu indirip telefonun içinde birakin incelemelerini söyleyin.

benim telefon bir kaç yere yere düştü yan tarafta ezilmeler var metal yerlerinde bunlar var diye ekranı değiştirmemezlik yaparlar mı ? birde bu ekran metal yere birleşik mi yani ekranı değiştirdiklerinde 0 kasa mı takılıyolar
  • Sadecr amoled ekranlarda var sanıyordum, ilginç.

• BOB_FARUK06 B kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay kolay değişim vermezler g5 ile. Siz yine de bekleyin ama çok ümitlenmeyin.

• 19harun 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece paneli değiştirebilirler. Servisin insafına kalmış bir şey.

• Bu lanet olası iz benim telefonda da görünmeye başladı. Ağustos ayında almıştım vatandan 2000 liraya.
    Telefonun ekranı değiştirince sorun tamamen ortadan kalkıyor mu? Veya yeni cihazla değişimde çok sıkıntı çıkartıyorlar mı? Çünkü telefonumdan memnunum başka telefon almayi düşünmüyorum.

• G4 almayı düşünüyorum bir kaç güne tr cihaz alacağım. Sorun çıkarır mı? Ya da hangi seri alayım

• arkadaşlar bende de bu ghost screen denen illetten oluştu. ve bunun bir arıza oldugunu da tesadüfen öğrendim. ben telefonumu kvk bayiiden aldım. paralel. garantiye gönderip para iadesi en kötü ihtimalle de değişim talep etmeyi düşünüyorum. cihazın paralel olması ya da kvk bayisinden alınması bu noktada nasıl bir etki yapar sizce. ya da benim durumumda olan başkası var mı. cihaz henüz 5 aylık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali3892 -- 20 Nisan 2016; 3:09:37 >
  • Herkese selamlar, bu yeni seriler de ghost screen olayı devam ediyor mu? Malum hepsiburada baya bir indirim yapmış fiyatta. Sizlerin görüşlerinize göre alıp almamaya karar vereceğim forumdaşlar, yurttaşlar, Romalılar.
    Şimdiden çok teşekkür ederim bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

Herkese selamlar, bu yeni seriler de ghost screen olayı devam ediyor mu? Malum hepsiburada baya bir indirim yapmış fiyatta. Sizlerin görüşlerinize göre alıp almamaya karar vereceğim forumdaşlar, yurttaşlar, Romalılar.
    Şimdiden çok teşekkür ederim bilgiler için

Türk olarak cevap vereyim,
    Paralel ithalat G4 alacağına LG Türkiye garantili G3 al.
  • 5xx ile 6xx arasında ekran farkı harici bir fark yok. beyaz panelden sarı panele geçtiler. sarı paneldede ghost screen oluyor sanal tuşlarda başladı. 9 martta değişimden verdikleri telefon.
    Alacaksanız türkiye garantili alında en azından ilerde belki g5 falan verirler. paralellerde bu gibi durumlarda milletin çok başı ağrıyor. bootloop oluyor su mu döktün deyip tüketiciye geçirmeye çalışıyorlar. Amman...

BOB_FARUK06;
    perpanın genel müdürüyle görüştü arkadaşım bu bi üst model mevzusunu.
    V10 için; g4 ün üst modelinin v10 olmadığını ondan veremeyeceklerini söylemiş.
    g5 için; daha türkiyeye giriş yapmadı yapsaydı neden olmasın demiş.

aklınızda bulunsun denersiniz şansınızı.
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Siparişi verecektim bugün vazgeçtim. Hiç bulaşmayalım dediğiniz gibi. Tekrar teşekkürler
  • Bu ne arkadaş hepsinin bi kronik sorunu var, telefonlardan soğudum, almayacağım galiba telefon falan. Bizim takozla devam.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.