Şimdi Ara

LG G4 Burn In (Ghost Screen) Sorunu İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
7
Favori
27.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu cihazda şuanlık ghost screen yok. 601 serisinde sarı panalle karşılaştığını söyleyen bir izleyicim olmuştu ama ben daha görmedim bakıcaz. inşallah bir nebze önüne geçmişlerdir. ama şu konuda içinizi rahat tutun cidden gözü yormuyor. 506 da geceleri gözüme ağrı yapıyordu.
  • brynrdg kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz gozu yormuyor asus tabletimdeki okuma moduna yakin bi renk tonu var yabanci forumlarda yazilanlara gore lg g3 un paneline geri donulmus ayni panelmi kullaniliyo yoksa ayni teknolojimi anlamadim ama sorun cikarmasinda varsin soluk olsun okadar para verip servislerle ugrasmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide wifi acikken kameradaki tik tik sesini cozemedim yazilimsalmi donanimsalmi wifiyi kapatinca ses kesiliyo cok enteresan

• BACKROCK34 kullanıcısına yanıt
    Yazılımsalmı donanımsalmı bir fikrim yok. insanları böyle bir ses olduğu konusunda bilgilendiriyorum ama beni pek rahatsız etmiyor günlük kullanımda farketmiyorum bile.
    Ghost screen ve bootloop harici diğer küçük sorunlara eyw :)
  • Kutunun üzerinde tr garantilidr yazıyor aldıgım yer teleservise göndermiş.
  • şoşo kullanıcısına yanıt
    keşke araştırıp vinteğe gönderseydiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brynrdg

keşke araştırıp vinteğe gönderseydiniz.

pek umudum yoktu aslında şansımızı deneyelim dedim, buraya gondererek baştan kaybetmiş oldum :D
    Bu tür hatalar gizli ayıp statüsünde değerlendiriliyor o sebeple 6502 sayılı kanun gereği 6 ay değil ! 2 yıllık süre içersinde tüketici tercihlik hakkı doğrultusunda ücret iadesi yada ürün değişimi isteyebilir cihazı ikinci el aldığım ve faturada başka bir isim yazdığı için malesef sadece ekran değişimi isteyebilirim faturası kendi adına olanlar ise 6 ay geçtiği için üzülmesin ve tercihlik hakkını sonuna kadar kullansın.
  • Arkadaşın telefonuna hiç bir şekilde para iadesine yanasilmiyor. Lg vintege vintek ise lg ye pasliyor. infotr@lge.com artik maillere cevap vermiyor. %90 youtubeye video attiğim için benimle ilgilenip para iadesi yaptilar. Dün mediamarkta gidip gorustuk. Lg nin para iadesi hakkini kullandirtmadigini sizinde lg kadar para iadesinden sorumlu oldugunuzu vs. Soyledik. Yasalari okuduk. Gorustugumuz kisi lg nin suana kadar cihaz degisiminden baska bir islem yapmadigini para iadesini kimseye vermedigini soyledi. Arkadasim donup beni gosterdi :D. Herneyse ben girdim devreye servis cihazi tamir edemedi arkadasimin tuketici haklari dogmus oldu. Servis bu haklari arkadasima sectirmeden kendi kafasina gore cihaz degisimi karari aldi. Servisi arayip para iadesi istedigimizi soyledik lg ile paslasip durdular. Bundan sizde sorumlusunuz biz sizden para iadesini almaya geldik dedim. Vintekten para iadesi raporu gelmeden ben para iadesi falan yapamam ha gidersiniz hakem heyetine cihazi bizden aldiginiz icin bizi sikayet edersiniz zaten haklisiniz para iadenizi yapariz dedi. Zaten suan yararlanmamiz gereken hakki neden sizi sikayet ederek aliyoruz acaba niye yokusa suruyosunuz zaten suan arkadasimin istedigini secme hakki var niye haklarini karsilayip yasalara uymak yerine yokusa suruyosunuz dedim. Eveleyip geveledi. Suan icin 8 aylik cihazin akibeti bu sekilde.

İşi açıkça yokuşa sürmüş servis değil birinci derecede satıcı sorumludur o veya bu şekilde iade veya cihaz değişim kararı çıktıysa ürün bedelini ödemek zorundalar yanaşmıyorlar ise thh ile iade alınır geçmiş olsun.

• Sagolun. Sana haklarini vermiyoruz almak icin hakem heyetine git o sirada bizde parayi faize yatiralim diyo adamlar resmen. Ben buna kiziyorum. Ben hakem heyetine gitmedigim icin o konuda biraz bilgisizim. Media markt ve lg arkadasa hakem heyeti sonuclanana kadar verilen degisim cihazini kullanabilirsiniz sikinti yok demisler. Dogrumudur bu? Ya varya. Apple dada sorun oluyo ondada orta tus sikintili misal adamlar sana tum haklarini taniyo. Degisim icin 15 gun 1 ay beklemiyosun. 2 senesi dolmasina 1 hafta kalan 5s vardi arada cekmiyodu. Garantiye goturdum adamlar aninda elime 0 kapali kutu verdiler. Bunu gorunce iyice soguyorum lg den. Lg alip arkadaslarimada aldirdigim icin kendime sovuyorum. infotr den bana mail geldiginde turgut diye bi isimden geldi. Para iadesindede hesabima parayi turgut köksal diye biri yatirdi. Google a sordum ama kimdir degildir bi sonuca ulasamadim. Para iadesine gidecek arkadaslar bu ismi arastirabilirler.

• Bir kac saat once lg yi aradik. Hakem heyetine gidicem pazartesi. Bana lg tarafindan servis tarafindan mediamarkt tarafindan hakeme giderken degisim cihazinin acilip kullanilabilecegi hakkinda bilgi verildi teyit alma amacli soruyorum size dedi arkadas. Tabi bey efendi kullanabilirsiniz dedi. Tesekkur ederiz kusura bakmayin basta soylemeyi unuttum bu konusmayi ses kaydina aldik tuketici hakem heyetine gittigimizde bir sikinti cikmasin diye dedi arkadas. Telefondaki kizi duymaniz lazim boyle geri vites boyle 180 derece donus gormedim. Kutuyu kesinlikle acmayin bey efendi dedi bi anda. Amaclarini sonradan anladik kutuyu acalimki para iadesi yalan olsun. Ses kaydini sokunca devreye kanit niteligide tasidigindan bilgilendirme yapildigi icin hemen 180 derece donus. ....

Onuda gectim suan bu cocuk telefonsuz kaldi. Elinde kapali bi kutu var ama kullanamiyo. Para iadesi alma hakki var lg vermiyo. Lg maillere bile cevap vermiyor. 444 lu numaranin hic bir konuda yetkisi yok karsida muattap yok. Suan arkadasim parasiyla rezil oluyor arkadasim gibi bu forumda bir ton kardesim var bu durumda magdur olan. Pazartesi arkadasim savciliga gidicek suc duyurusunda bulunucak haklari verilmedigi icin. Savciliktan suc duyurusu yapmanin bir ucretide yok burda az buz kiside degiliz sayimiz yuksek hafta ici 1 saatimizi ayirip gitsek bu savciliga akillarini baslarina alirlarmi bi sonuc alabilirmiyiz bir ses verin.

Abi selam ben dün telefonu servise verdim bunlar değiştircez dediler de gelince sorun tekrar çıkarsa nasıl iade alabilirim. Bilgi verirsen sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    O konuda bir bilgim yok ama tükoderi arayıp net bilgi alabilirsiniz.

• azd A kullanıcısına yanıt
    Bu konuda paylaştım zaten yaşadıklarımı adım adım baştan sona okursan fikir edinebilirsin ekstradan benin anlatacak birşeyim kalmadı. Fakat malesef bana yaptıkları gibi para iadesine yönelmiyorlar sonuna kadar işi yokuşa sürme peşindeler.

Sizlere benden bir tavsiye. telefonunuz serviste değişime alındı mı? Arayın lgyi para iadesi talep edin. mail atın infotr ye servise. cevap alınmadımı. Gidin telefonu aldığınız yere durumu izah edin eğer para iadesi yapılmaz ise savcılığa gideceğinizi söyleyin. yinemi tik yok gidin savcılığa 5 dakinanızı almaz. aldığınız yeri servisi lg yi şikayet edin. Geri dönüş yapılır diye düşünüyorum. arkadaşım yarın tüketici hakem heyetine çarşamba günüde savcılığa gidip suç duyurusunda bulunucak.
  • Arkadas bugun tuketici hakem heyetine gitti. Degisim telefonu servisten alindigi icin tum haklarimizi kaybetmisiz. Sonuc 0. Fakat savciliga gidicez. Size demem odurki para iadesi istiyorsaniz eger degisim cihazinizi servisten almayin.

• https://youtu.be/1AE18Qe6kI4

Öncelikle konuyu başlatan arkadaşa teşekkür ederim. Servisle muhattap olduğum süreçte verdiği bilgiler çok işe yaradı.

Benimde daha 4. Ayında olan Ritzy teknik servis garantili paralel ithalat bir G4üm var. Aynı problem çok rahatsız edici şekilde bende de ortaya çıktı. Yukarıdaki videoda problemin küçük bir kısmını gösterdim. Servis Tüketiciyi Koruma Kanununu hiçe sayarak 1 ayı geçtiği için para iadesi veya birebir değişimi kabul etmedi. Ben de onarımı kabul etmeyerek cihazı geri istedim ve para iadesi hakkımı kullanmak için Tüketici Hakem Heyetine baş vuruyorum. Bakalım sonuç ne zaman çıkacak.

• Transworld T kullanıcısına yanıt
    Her turlu alirsiniz paranizi. Paraleller boyle malesef yasalari direttinizmi? Yoksa direttiginiz haldemi bu sekilde davrandilar?

• Yalnız bu durum çok enteresan screen burn gibi değil öyle olsa fix işlemi yapılmadan düzelme olmaz bunda ise ekranı kapatıp birkaç saat o şekilde bırakınca izler kayboluyor cidden enteresan...

• Pixellerden iste 9 martta verdikleri degisim telefonunda dun farkettim baslamis sanal tuslarda ghost screen

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.