Şimdi Ara

LG G4 detaylı video inceleme: Tasarım, donanım, karşılaştırmalı testler, kamera ve dahası... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
2
Favori
6.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlar ne sacma şeylere takılıyorlar.. Gecmiş olsun Erdi Bey.. Telefonu da begendim..lg nedense sempatik geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonafide B kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam anlatabilirmisin bende alıcamda kliksadan almayı düşünüyorum
    ithalatçı firma olmasının bir sorunu olurmu site güvenilirmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

sakalla çıkmayın artık şu kameranın karşısına

Adam LG G4 cep telefonunu tanıtıyor, mankenlik yapmıyor sen boşver milletin saçını sakalını incelemeyi izle geç.
    Şu sitede nekadar saçma yorumlar yapılıyor ya, koca videoda adamın takıldığı şeye bak...

hmm senin mantığına göre televizyondaki haber sunucuları aslında haber sunmuyor ve manken öyle mi ? takdir ettim kafayı

madem mankenlik yapılmıyor , o kamera surata tutulmaz !
    Erdi beye yakıştıramadım,..
    forumdaki saygıca ve toplum kurallarınca eksik kalmış arkadaşlara da bir şeyler öğretecek kişi ben değilim.Zamanla öğrenirler zaten acıyla tecrübe ederek.

G4 İÇİNSE FAZLA BİR ŞEY DEMEYE GEREK YOK. ÖLÜ DOĞDU MALESEF

Ben diyorum Ankara sen diyorsun...
    Saygıdan bahsedip milletin görünüşüne saygısızlık ederek "sakalla çıkmayın artık şu kameranın karşısına" derken sen saygısız olmuyorsun evet.

Konuyu saptırmamak adına daha fazla cevap vermek istemiyorum sana. Çember çizip içine gir, kendi çapında eğlen.

• Paralel İthalat detaylı anlatım link

Attığım linkte paralel ithalat hakkında detaylı anlatım var okursan yeterli bilgi sahibi olursun. Güven konusunda da orada satış yapan firmalar/kişiler var ne kadar güvenilir olduklarını orada verilen puanlardan veya internette biraz araştırma yaparak fikir sahibi olabilirsin.
    + olarak forumda g3 sıcak fırsat konusu var orada da bazı sorularının cevabını bulabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_93478343/tm.htm

• Almanya Satürn'de ön sipariş fiyatları normal kapak için 649€, deri kapaklı versiyonu 699€ olarak belirtilmiş. Turist olarak ülkede bulunup ülke çıkışında tax'ı geri alındığı düşünüldüğünde normal kapaklı fiyatı yaklaşık 1850 TL, deri versiyonu 1990 TL ye gelmiş olur. Deri kapaklı versiyonun fiyatı ile HTC M9 ve Samsung S6 fiyatları Almanya'da aynı. Türkiye fiyatları için gümrük,vergi,satıcı payı düşünüldüğünde, bence kapak versiyonuna göre 2400-2600 bandından giriş yapar.

Eski telefonum HTC Sensation XE sıkıntı çıkardığı için G3 almıştım.
    Maddi sıkıntı çekmeyen biri olsaydım; mevcut da G2 kullanıcı olsaydım açıkçası G3'e geçmezdim. Şu anda G3 kullanıcısı olarak da G4 geçmem. Yeni bir akıllı telefon almam gerekse bile G4 almak açıkçası bana pek mantıklı gelmiyor. Android tarafında S6,S6 Edge,M9 gibi alternatifler varken, hatta Z4'ün daha tanıtılmadığını da düşünürsek, G4 ancak diğer tepe modellerden fiyat bazında fark yaratmadığı sürece bir alternatif olmayacaktır.

G2'de yekpare tasarım yaparak hayal kırıklığı yaratmıştı, G3'de bu hatasından dönmüştü olumlu bir adımdı, G4'te yine aynı hatayı, kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattığını düşünüyorum.

• G3 çıkarken G2 varken bu fiyata ne gerek var deniliyordu. Şimdi de G3 varken bu fiyata ne gerek var deniliyor. Tasarım hariç bütçesi olmayanlar için zorlamaya değmeyecek telefonlar geliştiriliyor demek ki. Ben hala G2'mden memnunum. G4'te değiştiririm diyordum ama G5'i bekliyorum
  • Geçmiş olsun. İnceleme için teşekkürler. 4k video çekebiliyor mu? 4k Video çekiminde sınır var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun gene de bu kadar özele girmeye gerek yok.

• G3 cok daha şık

• Geçmiş olsun Erdi hocam , inceleme güzeldi .

• Teşekkürler hocam.

• Öncelikle geçmiş olsun Erdi.

G4'ün şansı pek yok. Note 4 varken G4 alınmaz ancak 1800-1900TL'ye sayılan Note 4'ten kayda değer şekilde ucu olursa almak mantıklı. 1600-1700'den daha pahalı olmamalı ama bu durum da pek mümkün değil.

• geçmiş olsun kardeş

• hem arayüz hemde çektiği fotolar kamera kısmı çok iyi.

• Pek bir şey satacağını sanmıyorum. 700-800 Tl daha ucuzu olan Z3, Note 4 ve yakın fiyata sahip S6 falan varken kimse dönüp de deri feşisti Lg'ye bakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 1 Mayıs 2015; 21:09:51 >
  • Şu lg almaktan bıkmadınız ya
    G2 ile başladı serüven dandik bir kasa gıcırtı yapan yarışıtığı z1 gerisinde kaldı
    G3 ile devam etti g2 den tek farkı kamerası başka hiç bi farkı yok hatta eksisi var şarjı çabuk bitiyo z1 bile performans olarak takar
    G4 şimdi, aynı model hiç fark yok ve hala oo g4 çıkmış alıyonuz yazık valla
    Gidin adam akıllı htc veya sony alın (eğer android se) keyfinize bakın kamera süper şarj süper performans süper

• Düşük ışık performansı başarılı olmuş.

Bu arada Aşağıdaki adresten Chrome Uzak Masaüstü incelemesini izleyebilir siniz.https://www.youtube.com/watch?v=E4KkTC-M2CE

• Benim size bir önerim olacak belki ince bir detay ama bunu uyarlamanız çok klas bir hareket olur.

Reklam almanızı anlıyorum lakin bu videolu reklamlar biraz sıkıntı.

Az önce linki açar açmaz son ses reklam açıldı ve müzik sistem bileşenlerim yüzünden sesi kısmam zaman aldı şuan bir problem olmadı ama başka zamanlar örneğin resmi iş günü vakitleri uyuyan kişiler çok.

Kısık ses ile başlaması reklamların ve ses ayarının yapılabilmesi çok ince ve hoş bir düşünce olur.

Sevgilerle...

• Erdi abi bu haberi paylaştığın tweette sana soru sordum cevap vermedin valla çok üzüldüm bi bakarsan gerçekten beni çok sevindirirsin

• detaylı bir incelemeye gerek bile kalmamış.. gayet güzel ve yeterli bir inceleme olmuş bence..

S6 ile yanyana durunca çok kaba görünüyor g4.. o kadar büyük kasada insan daha çok ister açıkcası. S6 daha küçük bir kasa ama çok daha üstün özellikte bir telefon. Son olarak

geçmiş olsun Erdi..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.