Şimdi Ara

LG G4 H818P Dual sim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hb fiyatı rakipsiz su anda. Tek hatlı stogundan satıyorlar. Muhtemelen yeni parti gelene kadar bunları eritip bitirmekle uğraşıyorlar. Paraf kampanyası bide çek kampanyası birleştirip almak gerekiyordu ama ben hazırlıksız yakalandim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj süresi ne kadar gidiyor, hiç kullanıcı deneyimi bulamadım bu konuda. Bir de aynı anda iki hat aktif oluyor mu?

GSMarenadaki veriler tek hatlı telefona göre daha kısa şarj süresi gösteriyor
  • ben başka bşr markanın çift sim kartlı telefonunu kullanıyorum 2 yıldır. tek işlemci ayırdığı için aynı anda ikisinden çağrı alamıyosun veya arayamıyosun.Zaten normalde de başaramayız bunu. Ama ikisi aynı anda aktif. Mesaj ikisine de geliyor, ikisiyle de mobil internete girilebiliyor, çağrıları da alıyor. Sadece hattın biri ile konuşma yaparken diğer hat çağrı almıyor.
  • çift simli g4 ler az satıldığı için eski sürümlerini satıyor olabilirler. Yani 505, 506 gibi serilerse sorunlu olabilir.Hepsiburada ya mesaj attım sordum dün bunu, cevap gelmedi daha
  • hepsiburada.com daki kredi kartı kampanyası bitti, worldcard ile başladı ama ceptelefonuna geçerli değil maalesef
  • 1000 liranın altına mal edebilrsem alacağım, hala beklemedeyim, lenovo p70 var çokta memnunum ama g4 de ayrı bir telefon albenisi var deri kılıf kamera işlemci vs dolu dolu bir cihaz.

• önerim intellicel garantiliyse almayın h818 ya da diğer telleri.Çok sorumsuz bir firma.Paraleller arasında en iyisi deltadır.En azından üst limitiniz 1200'se delta garantili alın.Garantiyi yok sayıp telefon alacağız diyosanız dual sim'in pek aşağı kalır yanı yok h815'den.Pil kullanım farkıda fazla değildir.Güncellemeleri geç alacağınızıda bilin isterim.h818p vardı sattım lg garantili aldım ben.
  • Ben çift hat aktif kullandığım için dual modelini en uygun fiyata getirmeye çalışıyorum. Geçen hafta bir yakınım dubaiye gitti orada çift hatlar baya bir revaçtadır. G4 dual sipariş verdim 1250 lira fiyat çekmişler. Netten baktım Dubai sitelerinde 800 850 TL bandında ama bizimki dubainin en pahalı AVM sine sorduğu için buradan bile pahalı fiyat cekmişler. Fırsatı değerlendiremedi vesselam

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmedsaid

Ben çift hat aktif kullandığım için dual modelini en uygun fiyata getirmeye çalışıyorum. Geçen hafta bir yakınım dubaiye gitti orada çift hatlar baya bir revaçtadır. G4 dual sipariş verdim 1250 lira fiyat çekmişler. Netten baktım Dubai sitelerinde 800 850 TL bandında ama bizimki dubainin en pahalı AVM sine sorduğu için buradan bile pahalı fiyat cekmişler. Fırsatı değerlendiremedi vesselam

Yurtdışındaki cihaza o kadar vermek yerine 1200 liraya Türkiye'den almak daha mantıklı tabi.En azından 14 gün içinde iade hakkı var internet üzerinde alışverişlerde.
  • quote:

Hocam buradan yazışalım çünkü bende hb vasıtası ile dual alacağım elimde z3 dual var satabilirsem g4dual e dalacağım ama kullanan kimse yok etrafımda.

Hepsiburadadan alman bir hata olur. Ben oradan çift sim sipariş verdim, 10 gün kadar bekletikten sonra bana tek sim olanı gönderdiler :) Baya uğraştım ama çift simli göndertemedim bir türlü. Bak burada şikayetvar yazışmalarım:https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/5460685
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdikici

quote:

Hocam buradan yazışalım çünkü bende hb vasıtası ile dual alacağım elimde z3 dual var satabilirsem g4dual e dalacağım ama kullanan kimse yok etrafımda.

Hepsiburadadan alman bir hata olur. Ben oradan çift sim sipariş verdim, 10 gün kadar bekletikten sonra bana tek sim olanı gönderdiler :) Baya uğraştım ama çift simli göndertemedim bir türlü. Bak burada şikayetvar yazışmalarım:https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/5460685

Hocam bu hb kadar gerizekali firma yok Paraf kampanyasi ile 28 nisanda bende kart olmadigindan bir arkadasa siparis verdirdim, tek sim isterken ben arkadas dual sim siparis etmis. HB ya ulasip zaten kac vakittir gonderemediniz, dual yerine tek sim gonderin dedim fiyat farki var bilmemne diyip talebimi geri cevirdiler Dual isteyene normal, normal isteyene dual sim gonderen sivri zekalilar toplulugu, siz ne yaptiniz iade ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 9 Mayıs 2016; 11:59:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ellerindeki stokları eritiyorlar. Ben beklemeye devam ediyorum, kelepire düşürmeden aslaaa :)

• quote:

lg g4 h818 p dual sim modelin normal h815 modelinden farkı

LG G4 Dual H818P avrupa garanti kapsamli seri ve H818N avrupa garanti kapsamı dışı seri.
    dördüncü karakteri olmayan seri yok, böyle belirtildiği hallerde sadece buna değinilmemiş oluyor, farklı bi seri değil H818?
    H818P 'de LTE 700 band 'ı var - her 2 SIM 'de aynı anda 4G desteği yok fakat fiziki müdahalesiz, menüden yazılım destekli SIM lerin yerleri değişebiliyor
    H818N 'de LTE 700 band 'ı yok - her 2 SIM 'de aynı anda 4G desteği var.

LG G4 H815 farkina gelince yukardakinin 1 SIM li modeli ve dolayisiyla enerji sarfiyatiyla ilgili bir fark gorunuyor.

LG G4 H818P Dual sim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 15 Mayıs 2016; 18:08:06 >

• teslim edildiginde android OS, v5.1.1 (Lollipop) ise kesinlikle v6.0 (Marshmallow) güncellemeyin sorun yaşatıyor, bir süre beklemek gerekli.
    ilk 1 aylık kullanım süresince her akşam şarz gerektirdi son 1 haftadır hiç bir müdahalesiz iyiden iyiye gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

quote:

Hocam bu hb kadar gerizekali firma yok Paraf kampanyasi ile 28 nisanda bende kart olmadigindan bir arkadasa siparis verdirdim, tek sim isterken ben arkadas dual sim siparis etmis. HB ya ulasip zaten kac vakittir gonderemediniz, dual yerine tek sim gonderin dedim fiyat farki var bilmemne diyip talebimi geri cevirdiler Dual isteyene normal, normal isteyene dual sim gonderen sivri zekalilar toplulugu, siz ne yaptiniz iade ettiniz mi?

Evet iade ettim. Aradılar, sorununuzu çözeceğiz dediler, 4 gün sonra 1 ay oluyor sipariş vereli. Tık yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

quote:

Evet iade ettim. Aradılar, sorununuzu çözeceğiz dediler, 4 gün sonra 1 ay oluyor sipariş vereli. Tık yok.

Bana 17.gunde tek sim versiyon gonderimi yaptilar, ama bir daha cok zorda kalmadikca hb kullanmam. Amazon dan urun aliyorum 8 gunde geliyor okyanus gecip, hb 1 ayda telefon gönderemiyor. Allah sabır versin hocam ne diyeyim, o kadar para sayıp paramızla rezil oluyoruz resmen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

1) LG H818 ile ilgili hepsiburada'daki bir, iki yorumda 4G bağlantı sorunu yaşadım EVO garanti sorunumu çözdü yazılmış. Ne olabilir bu sorun?
    2) TR G4 ile arasında 300-350TL. fark var. TR modelinde hem radyo hem de, çift hat yok sizce ithal riskine girilir mi siz de, HB'den mi aldınız?
    3) Benim iki hattımda AveA birinde paket internet var diğerinde yok karıştırırsam kötü olur biri değişik işletmen olsaydı sorun olmazdı ama logolar aynı olacağı için bildirim çubuğunda numarayı gösteriyor mu, geçişleri ve hat ayırımını nasıl yapıyorsunuz?
    4) Gsm Arena'da internet hızları H815 modelinde 300/50Mbps, H818 modelinde ise, 150/50Mbps olarak belirtilmiş. Bu veriler kullanım kitapçığında belirtiliyor mu, nasıl anlaşılıyor?
    5) Pil doldurucusunun fişi TR uyumlu mu, yoksa ek aparatlı mı geliyor?
    Yanıtınız için şimdiden teşekkürler, iyi günler.

okudugum bi forumda 603 - 604 EU uretim serilerinde tek SIM lerde bi hayli bootloop yasaniyor, garantililerde anakarti yenileniyor, deginilmis.
    EU uretimi LG G4 H818P Dual SIM 'ler sorunsuz.
    HB nedir ?
    çift hat menusu kullanisli, hat ayırımı burdan detaylandiramam, karıştırma olacagini sanmiyorum.
    H815 LTE hizini kiyas etmedim.
    H818P Dual pil fişi TR uyumlu.

• tek SIM li 603 serial/number 'ler dahil android marshmallow 'a guncelleme sonucu bootloop yasaniyor denilmis.
    Dual SIM ler konu olmuyor, benimkini marshmallow 'a guncellemiyorum.
    son durum bundan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

tek SIM li 603 serial/number 'ler dahil android marshmallow 'a guncelleme sonucu bootloop yasaniyor denilmis.
    son durum bundan ibaret.

LG G4 32 GB Dual Sim 605cveya 606c de hiç bootloop olduğunu okudun mu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

tek SIM li 603 serial/number 'ler dahil android marshmallow 'a guncelleme sonucu bootloop yasaniyor denilmis.
    son durum bundan ibaret.

LG G4 32 GB Dual Sim 605cveya 606c de hiç bootloop olduğunu okudun mu hocam?

hyr, daha onceki Serial/Number LG G4 32 GB Dual SIM 'lerde bile bootloop yazisi gormedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.