Şimdi Ara

LG G4 H818P Dual sim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

tek SIM li 603 serial/number 'ler dahil android marshmallow 'a guncelleme sonucu bootloop yasaniyor denilmis.
    Dual SIM ler konu olmuyor, benimkini marshmallow 'a guncellemiyorum.
    son durum bundan ibaret.

LG G4 32 GB Dual Sim 605cveya 606c de hiç bootloop olduğunu okudun mu hocam?

hyr, daha onceki Serial/Number LG G4 32 GB Dual SIM 'lerde bile bootloop yazisi gormedim.

SAğolasın, hepsiburada.com da ithalat garantili lg g4 aldım 32 gb dual slim. Umarım bootloop sorunu ile karşılaşmam.

• G4 H818P Dual SIM urun bu mu, hangi ulkeye uretilmiş ?
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GR-DS3

Burdan aldım, Geldi ÜRün, baya kurcaladı, ısınma sorunu yok, Umarım bootloop ile de karşılaşmam. Kahrengi rengini 1200 tl ye aldım.
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GR-DS3

Burdan aldım, Geldi ÜRün, baya kurcaladı, ısınma sorunu yok, Umarım bootloop ile de karşılaşmam. Kahrengi rengini 1200 tl ye aldım.

Hocam Merhaba Bende aynı siteden bu telefonu alacağım.acaba bu model H818N Mi yoksa H818P mi?Çift sim ile denedin mi acaba performans nasıl biraz bilgi verebilir misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EACROSTT

quote:

Hocam Merhaba Bende aynı siteden bu telefonu alacağım.acaba bu model H818N Mi yoksa H818P mi?Çift sim ile denedin mi acaba performans nasıl biraz bilgi verebilir misin ?

Hiç bakmadım ama neden sordunuz? Tekrar cevap vereceğim sorunuza kardeş de merak ettim bu sürümlerinden birinde mi sorun var diyorsun?

• quote:

quote:

quote:

Hiç bakmadım ama neden sordunuz? Tekrar cevap vereceğim sorunuza kardeş de merak ettim bu sürümlerinden birinde mi sorun var diyorsun?

Yok hocam sıkıntı olduğundan değil de yukarıda arkadaş aşağıda paylaştığım açıklamayı yapmış o yüzden merak ettim.Bende sipariş verdim bu arada.

H818P 'de LTE 700 band 'ı var - her 2 SIM 'de aynı anda 4G desteği yok fakat fiziki müdahalesiz, menüden yazılım destekli SIM lerin yerleri değişebiliyor
    H818N 'de LTE 700 band 'ı yok - her 2 SIM 'de aynı anda 4G desteği var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam sıkıntı olduğundan değil de yukarıda arkadaş aşağıda paylaştığım açıklamayı yapmış o yüzden merak ettim.Bende sipariş verdim bu arada.

H818P 'de LTE 700 band 'ı var - her 2 SIM 'de aynı anda 4G desteği yok fakat fiziki müdahalesiz, menüden yazılım destekli SIM lerin yerleri değişebiliyor
    H818N 'de LTE 700 band 'ı yok - her 2 SIM 'de aynı anda 4G desteği var.

Aynen hocam söylediğin gibi bu G4 h818p modelinde aynı anda iki hatta 4g vermiyor , misal veriyorum 1. hatta 4g aktif ise 2. hatta mecburi olarak 2g şebeyi veriyor veya tam tersi buraya kadar sıkıntı yok ancak diğer hatta 4g yi aktif etmek istersen ayarlardan 4g aktif olanı 2g yapmak zorundasın yani iki hattı da 2g yapıyoruz ardından hangi hattı 4g yapmak istiyorsak ağ modundan gsm-wcdma-lte yi seçiyoruz tabi burası biraz uğraştırıcı lg politikası bu bence kullanıcı için kolaylık oluşturmamış halbuki ufak bi kısayol butonu ile bu iş hallolabilirdi diye düşünüyorum.

Ayrıca bu Lg G4 H818P modelini almayı düşünen arkadaşlar için kullanıcısı olarak yorumlarımı deneyimimi buradan paylaşmak istiyorum ;
    Bu cihazı Hepsiburada.cm dan aldım (satıcı hepsiburada) siparişi verdim ertesi gün cihaz elime geçti 1219 tl ye kahverengi olanı aldım ayrıca yanında fiyatı 99 tl den 40 tl ye düşmüş olan siyah Spigen Sgp LG G4 Kılıf Capsule Ultra Rugged - SGP11516 kılıf aldım ki bu kılıf on numara mükemmel telefon tank gibi oldu çok güzel ve şekil duruyor kesinlikle tavsiye ediyorum resmen telefonla bütünleşiyor neyse telefona gelelim ilk izlenimim cihaz 2 yıl distiribütör garantili ( evo denilen hiç duymadığım bi firma-teknik servis Türkiye de bi kaç yerde servisi varmış ) hemen sim kartları ve hafıza kartını taktımı taktım cihazda Arabistan romu olan Marshmallow 6.0 yüklü olarak geliyor internete bağlantı kurunca ek küçük bi güncelleme paketi geldi yükledim sanırım yazılımda ufak bi düzeltme yapmışlar biraz kurcalamalardan sonra bana lazım olan yaklaşık 20 tane uygulama yükledim bunlar bundan önceki kullandığım Lg G3 ve daha evvelki kullandığım cihazlardada yüklü olan uygulamalardı, cihazı ilk açtığımda şarj %60 civarındaydı ve bu cihazı almadan önce çok bi araştırma içerisine girmedim sadece yüzeysel baktım kamera ekran kalitesi hız vs. neyse ilk dikkatimi çeken bu ağ modu rahat geçiş yapamamak , arama ve sms göndermede sıkıntı yok istediğin hatta anında geçiş yapabilirsiniz çok basit olmuş ikinci dikkatimi çeken olay ise bataryann çabuk tükenmesi çift hatlı olması bu duruma sebep olduğunu düşünüyorum yada benim şansıma böyle denk geldi bilmiyorum ama genel araştırmamda çoğu kullanıcı aynı dertten müzdarip olduğunu fark ettim cihazı günlük kullanımınız biraz yoğun ise günde iki defa şarj etmeniz kaçınılmaz diyebilirim bence bunlar eksi tarafları bunlar dışında her konuda bu cihaz mükemmel diyebilirim gerek ekran çözünürlüğü olsun gerek cihazın yapısı olsun elde çok şekil duruyor Lg Flex ve G3 karışımı bi cihaz olmuş bana göre on numara olmuş tavsiye edermisin diye sorana çift hatlı bi telefona ihtiyacın varsa bu cihazı al derim tabi şarj konusunu dert etmessen benden bukadar eksik veya fazla yazdıysam kusuruma bakmayın sağlıcakla kalın iyi günler

• hyr öyle değil, zart zart atıyorsunuz !
    uğraştırıcı bi yönü yok, SIM 'in biri 4G ye atanırken diğeri kendiliğinden 2G oluyor.
    şarj konusu yaklaşık 15-20 günlük kullanım sürecinde düzeliyor.
  • Arkadaslar lg g4 h818pmodel cift hatli telefonumum ekrani kirildi.
    Cift hatlilarin ekrani farklli imis.
    Tek hatli olan modellerin ekrani buna uymuyor
    H818p modelin ekranini nereden bulabilirim acaba
    Yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.