Arkadaşlar lg g4 h818 model kullanan var mı aranızda?. İntellicel garantili 2.el uygun fiyata almayı düşünüyorum.garantiden pek bi beklentim yok.telefonun h815'e göre sim kartından başka avantaj/dezavantajı var mıdır? Marshmallow güncellemesi sanırım gelmedi daha h818p modeline. Önerilerinizi alabilir miyim bu model hakkında?..
Dipsiz kuyuya taş atmışsınız resmen. Bence dual kuylanıcılarıda g4 ana sayfasındalar
Hocam buradan yazışalım çünkü bende hb vasıtası ile dual alacağım elimde z3 dual var satabilirsem g4dual e dalacağım ama kullanan kimse yok etrafımda.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmedsaid
Hocam buradan yazışalım çünkü bende hb vasıtası ile dual alacağım elimde z3 dual var satabilirsem g4dual e dalacağım ama kullanan kimse yok etrafımda.
forumda okuduğum kadarıyla intellicel garantisi baya bir sıkıntılıymış, cihaz sağlam çıkarsa ne ala ama bilemedim, araştırmaya devam ediyorum güzel bir kampanya bulursam alacağım, mağazalarda satışı da yok görerek alsak.
Çok iyi olur. Z3 ü satmak üzereyim, ardından g4 dual için sizi bekleyeceğim
asim03
kullanıcısına yanıt
arkadaşlar selam;
g4 dual sim aldım fakat ayarlarını yapamadım bi türlü. 2 hattın aktif olması için ne yapıyoruz yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler.
Selam. Ben cift hatli olarak kullanmadım ama 2 hatti taktığınizda simlerin pin kodlari varsa eger 2sinide sormasi lazim. Ardindan direk olark gelmesi gerekli.ust barda cift sim icareti yok mu hatlarin cekim gücü vs
quote:
Orijinalden alıntı: asim03
Bu mesaj silindi.
işin enteresan tarafı hala 1500 liralara satılıyor bu 2 hatlı model, tek hatlı modeli 1260 liralara kadar düştü. garantiyi sorun yapmayacaklar için güzel bir fırset sonuçta üst segmet bir telefon için iyi bir fiyat. aynı fiyata yurt dışından getirtsek garantisi olmayacak bile. yani demem oku telefon iyi çıksın diye dua etmekten başka şansımız yok. keşke lg garantili çift hatlı satsalarda alsak. elemez mahkum.
iki hattın aktif olmasından kasıt nedir acaba, iki hattın interneti de açıkmı olsun diyorsunuz yoksa iki hattın da ekranda görünmemem gibi bir problemi mi var anlayamadım, yani dışarıdan bir telefondan aradığımızda iki hatta da ulaşılabiliyormu
ahmedsaidA
kullanıcısına yanıt
dışarıdan arandığında iki hat aktif olmuyor yani iki numaraya aynı anda ulaşıılamıyor.
İki hatlada ayrı ayrı birilerini arayabiliyorsan ve ayarlarda her ikisininde internetini acabiliyorsan sorun yok bence.
Yaşanan bir tecrübe var artık. Bu saatten sonra maceraya girmeye gerek yok. Keşke bu sorunlar yaşanmasa ama biz uygun fiyatlı almak isteyen müşterilere oluyor böyle şeyler. Ben GM android one kullanıcısıyım. Gm5 plus çıkınca ona yonelecegim galiba. Ülkemizde amiral model kullanmak çok lüks artık.en ucuzu 1500 TL ben 1000 üstüne cikamiyorum. Eskiyince kullanırız bu modelleri artık :)
quote:
Yaşanan bir tecrübe var artık. Bu saatten sonra maceraya girmeye gerek yok. Keşke bu sorunlar yaşanmasa ama biz uygun fiyatlı almak isteyen müşterilere oluyor böyle şeyler. Ben GM android one kullanıcısıyım. Gm5 plus çıkınca ona yonelecegim galiba. Ülkemizde amiral model kullanmak çok lüks artık.en ucuzu 1500 TL ben 1000 üstüne cikamiyorum. Eskiyince kullanırız bu modelleri artık :)
Discovery 1 çift Hat telefonunu kullanıyorum Ancak Bu telefonda sık sık hatlara ulaşılamama gibi sorunlar vardı.Lg nin G4 modelinde çift hat performansını değerlendirebilecek.
quote:
Orijinalden alıntı: yasinjanbert
Discovery 1 çift Hat telefonunu kullanıyorum Ancak Bu telefonda sık sık hatlara ulaşılamama gibi sorunlar vardı.Lg nin G4 modelinde çift hat performansını değerlendirebilecek.
2012 sonunda aldigim Acer Liquid Gallant Duo, 32GB samsung SD card 'li son aylarda sapitmaga basladi. indirilen hic bir app, toplam 3 adet (whatsapp, elfeneri, phokis) silinmedi. fabrika ayarlarina hic bir sekilde gelmediginden ve seri cokmelerden dolayi cihaz yenilemek zorunda kaldim. fotgraflarin ancak tek tek silmek mumkun, onlarin disinda hic bir sey silinemiyor. felaket kullanim tecrubesi yasatmis farkinda degilmisim.
Cihazı yurt dışından mı getirdiniz. Çift hat kullanımı nasıl? Yurt içi en uygun 1399 TL. Normal g4 le aynı olmasını bekliyorum ben. İlk fırsatta alacağım.
quote:
Cihazı yurt dışından mı getirdiniz. Çift hat kullanımı nasıl? Yurt içi en uygun 1399 TL. Normal g4 le aynı olmasını bekliyorum ben. İlk fırsatta alacağım.
Huawei p8 64gb araştırırken karşıma çıkan bir model.Dual active sim yani aynı anda 2 sim de aktif değil ise 2 sim almanın bir mantığı yok.Bu dual active işini de kimse çözemedi.Özellikle mi kimse testlerinde inat ile çift sim kartlı telefon incelemesi yaprken anlatmıyor anlamadım
quote:
evet yurt dışı, son fiyat durumu 5€ daha gerilemis.
quote:
Orijinalden alıntı: Omurzak
Huawei p8 64gb araştırırken karşıma çıkan bir model.Dual active sim yani aynı anda 2 sim de aktif değil ise 2 sim almanın bir mantığı yok.Bu dual active işini de kimse çözemedi.Özellikle mi kimse testlerinde inat ile çift sim kartlı telefon incelemesi yaprken anlatmıyor anlamadım
ASUS ZenFone 2 Dual active ama yinede arzuladığın gibi olmuyor, tıkla oku
ASUS ZenFone 2 Dual active ama yinede arzuladığın gibi olmuyor, tıkla oku