Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acil yardım lazım polonya 10e rom yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim hata veriyor telefon dowload modda kaldı ne yapacam yardım rica edeiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

dostum indiriyorum şimdi polonya romunu . sonrada yükleyeceğim bir tavsiyen carmı dikkat etmem gereken noktalar falan flaslamadan önce telefonu sıfırlayımmı yoksa direk üstünemi kurayım?

CSE Flash derseniz 0dan kurar. CSE flash atın. Sonra bir hard reset tamamdır.

Ben kurulum falan uğraşmamak için sıfır kurulum yapmadım. Sorun olur mu acaba. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Bu is olacak diger konu còp olacak ins. Insan neden devretmez anlamiyorum.

Beyler diger konuya cevap yazanlarin isimlerini haberdar et kismina yazarak buraya gelmelerini saglayabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Yeni konu hayırlı olsun. Asus Zenfone 6 sattım da geldim. Kasım ayı ortasında LG G4 almayı planlıyorum. Aslında kararsız kaldım.

LG G4 vs. Sony Xperia M5 (Henüz ülkemize gelmedi)

G4 ün özellikle ısınma ve batarya konusunda zayıflığı düşündürüyor beni. Sony'de batarya daha iyiymiş. Bu konu da tecrübeli kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.

Telefonun ısınması normal. Her 2k ekranlı telefonda olacak bir sıcaklık. 1-1.15 saat ekranı hiç kapamadan internette gezince cpu sıcaklığı 38 derece oluyor. Şuan hava soğuk. 35 dereceyi geçmiyor bu aralar. Sonynin daha çok ısındığını duydum. Arkadaş z3 için ısıtmalı bardak altlığı ilanını vermişti. Bataryasından ise memnunum. Bir günümü rahat çıkartıyor. Yoğun kullanımla ve oyun oynadığımda 30 dakika şarja taktığım oluyor. Zaten hızlı sarj oluyor. 30 dakika 40 45 civarı doluyor. 10e güncellemesi ile batarya süresi fark edilecek kadar artmış. Tr cihazlarına daha verilmedi maalesef. Android 6 ilede %30 civarı iyileşeceği söyleniyor. G4ü tavsiye ederim

• acil yardım lazım polonya 10e rom yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim hata veriyor telefon dowload modda kaldı ne yapacam yardım rica edeiyorum
  • Bir de bu ucuza bulanlar link atsında bizde gorelim adamlar 1500e lg tr garantili 1200 e ithalatcı diyor nerde hocam nerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sichern -- 29 Ekim 2015; 15:10:26 >
  • arkadaşlar rica etsem deri kapak kullananlardan 2 3 kisi kapagin ic tarafinin fotografini yakindan cekip atabilirmi rica etsem. deri olan tarafini degil ic tarafini cekebilcek 2 3 kisi varmi :)

• quote:

acil yardım lazım polonya 10e rom yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim hata veriyor telefon dowload modda kaldı ne yapacam yardım rica edeiyorum

Kardeşim pili çıkart tekrar tak ve aşağıdaki linktekileri tam olarak uygula. Start düğmesine bastığında hata veriyormuş gibi oluyor ama bekle telefona yükleme yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

Beyler diger konuya cevap yazanlarin isimlerini haberdar et kismina yazarak buraya gelmelerini saglayabiliriz

+1
    Mobildeyim yapamıyorum bi arkadaş yapabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

Oradan cevap alamayan gelir buraya merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sichern

Bir de bu ucuza bulanlar link atsında bizde gorelim adamlar 1500e lg tr garantili 1200 e ithalatcı diyor nerde hocam nerde?

Öyle diyorlarda nerede çok merak ediyorum. Internette en düşük ithalatçı 1500, tr garantili ise 1800 liraya gördüm..

• diğer konuyada bakıcam ama yazmaya buradan devam ediyorum artık. uyuz oldum diğer konunun sahibi olan egomana
  • Su ucuz yerlerin linkini alsak iyi olur ben goremedim daha cok ucuza satan yer.

• volkanselek V kullanıcısına yanıt
     ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

• Arkadaşlar bu konuya yönlendiriyorsunuz birde buradan yazayım istedim artık konuyu burdan takip edecez :) cevap verebilirseniz iyi olur:

LG G4 için tam ekran kaplayacak şekilde Temperli Cam Ekran Koruyucu arıyorum, tercihim Sağlam ve ekranı sensörler açık kalacak şekilde kaplamasıdır.

IPG markayı denedim ekranı tam kapatmadı resim çekmiştim atabilirim.

Buff diye bir marka var kaliteli duruyor denemedim epey test videosu var ancak G4 ün ekranını tam kapatıyor mu kullanan var mı tavsiye eder mi?

Spigen var o da gördüğüm kadarıyla Telefonun Sensör ve kamera kısımlarına kadar kapattığı için tercih etmedim.

Aslında aradığım ekran koruyucu bu (NILLKIN 9H HD Clear For LG G4 Tempered Glass Protective Film) linki ekliyorum bunu da TR de alacak yer bulamadım , yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim:
    Donanım Haberyoutube
    LG G4'e Sertleştirilmiş Cam ( NILLKIN 9H HD Clear For LG G4 Tempered Glass Protective Film )
    https://www.youtube.com/watch?v=TkzEbBz1IIY

saniye 4:30 da tam da istediğim gibi bir ekran koruyucu olduğunu daha net görebilirsiniz.

Sizler hangi Temperli Cam ekran koruyucu kullanıyorsunuz? Tavsiyeniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrur0253 -- 29 Ekim 2015; 15:25:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

Çok Teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

quote:

dostum indiriyorum şimdi polonya romunu . sonrada yükleyeceğim bir tavsiyen carmı dikkat etmem gereken noktalar falan flaslamadan önce telefonu sıfırlayımmı yoksa direk üstünemi kurayım?

CSE Flash derseniz 0dan kurar. CSE flash atın. Sonra bir hard reset tamamdır.

Ben kurulum falan uğraşmamak için sıfır kurulum yapmadım. Sorun olur mu acaba. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

kardes yazilim bilgilerinde ne yaziyor sende v10e eur mu ? ve polonya romumu kurulu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sichern

Bir de bu ucuza bulanlar link atsında bizde gorelim adamlar 1500e lg tr garantili 1200 e ithalatcı diyor nerde hocam nerde?

Hocam öyle 1500 liraya ve 1200 liraya diye bişey yok, indirim ve puan kampanyasından yararlanırsan, yaklaşık o fiyatlara gelebiliyor, yukarda paylaştım, bugün itibariyle alan biri 1693 liraya alabiliyor, lg garantili, cardfinans varsa oda 111 lira puan veriyor, 1582 lira yapıyor, olay bu, yoksa 1500 lira vereyim telefonu alayım, diyecek bir yer yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 29 Ekim 2015; 15:26:22 >
  • magrur0253 M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne dusunuyorsunuz bilmiyorum ama bu urunler trde olmayınca ben cıldırıyorum acıkcası neden olmaz ki?Türkiye gayet büyük bir pazar trye neden getirmiyorlar anlamıyorum.

• WoLKovY kullanıcısına yanıt
    Hocam yoneticimiz ekleyene kadar ben bilgi vereyim,
    1-Evrensel kumandaya giriyorsunuz
    2-İstediğiniz tuslarin üzerine basili tutarak sanal kumanda uzerine koyuyorsunuz
    3-İleri tusundan sonra koyduğunuz tuşları tanıtmanız gerekiyor. Bunun icin cihazın orjinal kumandası ile telefonun Ir gözünü 2-3 cm mesafede karşılıklı olacak sekilde tutuyoruz.(Ben yere koyarak yaptım)Sanal kumanda üzerindeki tuşa bastığınızda yanıp sönmeye baslar, bizde gercek kumandanın tuşuna sadece 2 saniye basılı tutup bırakıyoruz.Boylece tuşu tanıtıyoruz ve sanal kumanda tuşu üstünde tik işareti çıkıyor. Hangi tuşları koyduysak ayni işlemi hepsine tekrarlıyoruz. Ve kaydedip bitiriyoruz.
    4-Buradaki önemli konu 2-3cm mesafede tuşu tanıtırken tam 2 saniye basılı tutmak.
    Umarım işinize yarar.
     ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★@WoLKovY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmxa -- 29 Ekim 2015; 15:33:26 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.