Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: Sichern

Bir de bu ucuza bulanlar link atsında bizde gorelim adamlar 1500e lg tr garantili 1200 e ithalatcı diyor nerde hocam nerde?

Hocam öyle 1500 liraya ve 1200 liraya diye bişey yok, indirim ve puan kampanyasından yararlanırsan, yaklaşık o fiyatlara gelebiliyor, yukarda paylaştım, bugün itibariyle alan biri 1693 liraya alabiliyor, lg garantili, cardfinans varsa oda 111 lira puan veriyor, 1582 lira yapıyor, olay bu, yoksa 1500 lira vereyim telefonu alayım, diyecek bir yer yok.

Hocam o satıcıya pek olumlu bakmıyorlar ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer suya dayanıklılık sizin için çok önemli bir detay değilse kesinlikle G4 öneririm. Isinma sorunu yok. Pil de günü çıkartıyor. Ben 4saatin üstünde ekran suresi alamadım hiç ama bazi arkadaşlar 6 saat bile almışlar. Benim versiyon 10c belkio yüzden azdır. Guncellenirse benimki de artabilir. Ama dedigim gibi günü kurtarıyor gece yatarken sarja takiyorum sabah 7de cekiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanselek

quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

dostum indiriyorum şimdi polonya romunu . sonrada yükleyeceğim bir tavsiyen carmı dikkat etmem gereken noktalar falan flaslamadan önce telefonu sıfırlayımmı yoksa direk üstünemi kurayım?

CSE Flash derseniz 0dan kurar. CSE flash atın. Sonra bir hard reset tamamdır.

Ben kurulum falan uğraşmamak için sıfır kurulum yapmadım. Sorun olur mu acaba. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

kardes yazilim bilgilerinde ne yaziyor sende v10e eur mu ? ve polonya romumu kurulu

Aynen kardeşim polonya kurulu.
     ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sichern kullanıcısına yanıt
    Hocam kimseye illa burdan alın demiyorum, ama 1650 liraya paralel ithalat ürün alınca millet, uyarmak istiyorum, ama bazı arkadaşlar kimin ithal ettiğini, servisini bilmediği mala babasının malı gibi güveniyor.

Firmanın genel puanı %98, yorumlarda %95 memnuniyet görünüyor, 4 ay önceki yorumu okuyup değerlendirdi arkadaş herhalde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum indiriyorum şimdi polonya romunu . sonrada yükleyeceğim bir tavsiyen carmı dikkat etmem gereken noktalar falan flaslamadan önce telefonu sıfırlayımmı yoksa direk üstünemi kurayım?

Ben kurulum falan uğraşmamak için sıfır kurulum yapmadım. Sorun olur mu acaba. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

kardes yazilim bilgilerinde ne yaziyor sende v10e eur mu ? ve polonya romumu kurulu

Allah Allah hangi siteden indirdin kardes link atarmisin bende kuruyorum 10e oluyor ama eur yaziyor delircem ne biliyim sarji hicte iyi gelmedi v10d eurda daha iyi gibiydi bu polonya yazani kursamda rahatlasam :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allah Allah hangi siteden indirdin kardes link atarmisin bende kuruyorum 10e oluyor ama eur yaziyor delircem ne biliyim sarji hicte iyi gelmedi v10d eurda daha iyi gibiydi bu polonya yazani kursamda rahatlasam :D

Kardeş ben buradan yükledim.

storagecow.eu
    StorageCow.eu File Hosting | LG, KDZ, TOT Files //Xda/LG G4/H815/
    http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2FH815%2F

• Sichern kullanıcısına yanıt
    Hocam size kesinlikle katılıyorum, TR de olmaması çok can sıkıcı. Nillkin G4 için gerçekten güzel bir Temperli Cam ekran koruyucu üretmiş hatta arka kamerası için bile koruyucu çıkıyor paketinden. Ve öndeki tüm sensörler kamera dahil açık kalacak şeklide tasarlanmış. Yani tam istediğim bir ekran koruyucu olmuş. Eminim birçok G4 kullanıcısı da beğenmiştir. Yurtdışında maksimum 8-9 dolar seviyelerinde ancak bir ay beklerseniz elinize ulaşıyor kargoda kayboladabiliyor ve boşuna beklemiş oluyorsunuz böyle bir durumda.
    Geriye Buff marka kaldı kaliteli olarak TR de satılıyor birçok İnt.mağazasında, ancak G4 için kullanan varsa ekranı nasıl kapatıyor bilmek istiyorum, yoksa almanın bir anlamı yok.
  • Bu sertleştirilmiş camlar hassasiyeti ne kadar etkiliyor veya etkiliyor mu? Telefonu 4 gündür kullanıyorum kılıf almayı düşünmüyorum zaten cihazı tasarımı almamda büyük rol oynamıştı.Fakat hassasiyeti etkilemiyorsa bu sertleştirilmiş ekran koruyucularından almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 29 Ekim 2015; 15:51:08 >
  • tekrarlayan mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrur0253 -- 29 Ekim 2015; 15:55:44 >
  • Burası ilerliyor gibi görünüyor mesajım bulunsun. Konu sahibi arkadaşa nacizane tavsiylerim var. Çünkü bu konuda yetersiz ilk mesaj olarak. Zaten sürekli aktif birisi kendisi. Resimlerle ilk mesaj detaylandırılmalı. Aksusuarlar eklenmeli. Kırılmaz cam vs burada önerilenler eklenmeli. Ayrıca sorulan sorulardan genel ve güzel olanları cevabıyla birlikte ilk mesaja eklemeli tabi eski mesajlar geride kaldı şu andan itibaren gelecek soruları yapabilir, çünkü çok farklı sorular gelebilir hepsinin cevabı kaydedilirse rehber ötesi bir konu haline gelir. Çok da güzel olur.
  • ha gayret popüler olacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sichern

Su ucuz yerlerin linkini alsak iyi olur ben goremedim daha cok ucuza satan yer.

O kadar ucuza da alınmalı mı tartışılır. Görüyorsunuz ithalatçı garantilerdeki ölü piksel, leke sorunlarını...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş ben buradan yükledim.

http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2FH815%2F

allah allah ya bende burdan yükledim ama neyse lg firmware sitesinden polonya 10d kurcam sonra güncellemeden 10e yapcam siteden 10e inmiyor çünkü :S

• quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Hocam baglanti seceneklerindeki miracast ile yapabilirsiniz

Tesekkur ederim tvde mirecast yok sanirim. Arcelik markasi. Dlna diye bisey var oda wifi istiyor. Teknoseyirdekiler sanirim kucuk bir aparat ike yapiyorlardi

• Beyler artik buradan devam ediyoruz. Oradan cevap gec gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 29 Ekim 2015; 15:56:45 >
  • Hocam bende biyle problem mevcut degil. Telefona hard firmat attiniz mi?

• Hocam dokunmatik sorunlari gecti artik. Ha derseniz ben telefonu kanepenin uzerine koyarim elimle tutmam o zaman az da olsa cift tiklamada sorun olabilir.

Sari ekran problemi g2 de ve bazi h3 lerde mevcuttu. G4 te bu yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 29 Ekim 2015; 16:01:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Hocam dokunmatik sorunlari gecti artik. Ha derseniz ben telefonu kanepenin uzerine koyarim elimle tutmam o zaman az da olsa cift tiklamada sorun olabilir.

Sari ekran problemi g2 de ve bazi h3 lerde mevcuttu. G4 te bu yok sanırım

Yok kardeşim kanepenin üstünde de sıkıntı yok. Ben şu an öyle yazıyorum. Çift tıklama knock code falan gayet stabil şu an.

• Ekran koruyucu için ben telefoncuda sunix tamperli cam taktırmıştım şu an kullanıyorum memnunum inşallah tlf düşürüp te test etme durumum olmaz :)

• Konu popülerde ilk 5 te ;)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.