Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tamer306 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: magrur0253

İdarelik dediğin Nillkin TR de satılmıyor işte ayrıca bence birçok markadan çok daha kaliteli, almaya değer olmasa Mesut Çevik taa Çin den sipariş vermezdi heralde :)
    Tamda istediğim koruyucu ancak TR de bulamıyorum...

Biliyorum hocam burda satılmadığını, nilkine idarelik demedim, çarşıdan idarelik bişey alıp, çinden bunu isteyin, gelene kadar kullanın demek istedim,

Yoksa 30 lira koruyucuya verdikten sonra en az 5 yıl kullanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mathman20 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, Buff ta G4 ün alt kısmını tam olarak kaplıyor mu? Yani alt kısım çerçeveye sıfır mı? Birde iz bırakıyor olması iyi olmadı.
  • magrur0253 M kullanıcısına yanıt
    Ekranın dört tarafından da yaklaşık birer milimetre boşluk kalıyor.Böyle olmazsa cebe çıkartıp takarken koruyucu ekrandan çıkar.Fotoğrafını çekmeye çalışayım.

• Baveran kullanıcısına yanıt
    cümeyi düz okuyunca Nillkin için idarelik demişsiniz gibi anladım, tamam sıkıntı yok , şimdi dediğiniz daha mantıklı, burdan idarelik takalım Çinden gelene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrur0253 -- 29 Ekim 2015; 17:04:51 >
    Zahmet olacak sağolun çok makbule geçer fikir açısından

Donanım Haberyoutube
    LG G4'e Sertleştirilmiş Cam ( NILLKIN 9H HD Clear For LG G4 Tempered Glass Protective Film )
    https://www.youtube.com/watch?v=TkzEbBz1IIY
    linkteki videoda tam saniye 4:30 dan itibaren ekranı nasıl kapladığını görebilirsiniz... Anlatmak istediğim buydu...

• arkadaslar birisi benim sorunada bi baksin lutfen. apk kurarken yukleniyor... da kaliyor bir sey kuramıyorum. markette indirmeler hep %97 de kaliyor yeterli bos yere ragmen.
    Allah askina bi fikir verin ne yapmalıyım? daha 2 3 gun once yoktu boyle birsey.en son CM security yukledim ondan mi acaba diyorumda alaka kuramiyorum..

• Konu hızlı ilerlemeye başlamış.
    Ben aleti yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Son derece memnunum.
    Ancak hong kong romu yüklü d veya e değil c.
    E ile cok daha iyi batarya surelerinden bahsediliyor 6 saat gibi. Benim ekran surem 4 saat civari.
    Ancak 6.0 gelecek diye simdilik alet uzerinde rom atma vs. Bir sey yapmak istemedim. Bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoLKovY kullanıcısına yanıt
    Aynen böyle sorunlar oluşabilir, o yüzden sensörü ve kamerayı kapatmayan ekran koruyucu arıyorum, Nillkin var bu şekilde onu da TR de bulamıyorsunuz :(
    http://i.hizliresim.com/bYvgqb.jpg

http://i.hizliresim.com/QWP4kZ.jpg

http://i.hizliresim.com/o9dYLb.jpg

http://i.hizliresim.com/D9OEXo.jpg

• Servisi iyi olan bir paralel ithalatçı var mı? Resmi distribütör fiyatları çok fazla.

• bu aletin şarjı 1 günü tamamlıyormu arkadaşlar *
    Hocam resimler için çok teşekkürler. Bende ilk başta IPG marka almıştım hatta resmini atayım tam bi rezalet ekranı kaplamaktan çok uzak, IPG yi aldığım siteye iade ettim o yüzden şuan ekran koruyucu arıyorum :)
    Sizin ekran koruyucu güzel görünüyor.
     ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★
  • çikko kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle yapın muhtemelen düzelir, Ayarlar-Genel-Uygulamalar kısmından Google Play i bulup veriyi sil yapın.
    IPG cidden çok kötü görünüyormuş.Bir ekran koruyucu ancak bu kadar uyumsuz olur

• Arkadaşlar Nillkin temperli cam için görselleri birazdan buradan paylaşacağım.
  • Ekranin kenarinda hic bosluk kalmazsa kabarciklar gitmiyormus telefoncu arkadas soyledi. Kapamasada olur. Koruyucular yuz ustu dusmeye karsi koruyor yan dustufunde sakat:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam LG G3 ü istanbul bilişimden almıştım garantisi DGB idi, yani istanbul bilişim bakıyor garantiye sorun yaşamadım, LG G3 ün kronik çerçeve çatlamasında gönderdim, ekranı ve kasayı değiştiler, hatta kasa düşmeden dolayı köşesi ezilmişti bariz bir şekilde hiç sorun çıkarmadılar. Sıfır gibi gelmişti cihaz, ancak LG TR garantisi gibi de değil, TR olan cihazların kendisi degişti çünkü. Birde Delta servis garantili Galaxy S4 kullanmıştım, onda da sıkıntı yaşamadım, Galaxy S4 lerin kronik batarya şişme sorununda sadece bataryayı göndermem yeterli olmuştu, onda da mesela TR garantili S4 lerde cihazı da istemişler, yani kısaca bu ikisini tavsiye ederim.
  • Bir günü fazlasıyla çıkarıyor rahat olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

bu aletin şarjı 1 günü tamamlıyormu arkadaşlar *

Bir günü çıkartıyor. Gece uyurken saat 24.00da %10 %15 civarı şarjım artıyor...

Ya hiç sorma cidden berbat, birde kaliteli diye aldım yani güvendim kalitesine falan ancak sonuç hüsran... Alacak olanlara örnek olsun IPG den uzak durun...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.