Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.050.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ravlulu

Merhaba arkadaşlar öncelikle konu hayırlı olsun.Telefonu alalı hemen hemen bir hafta oldu.İki tane sorun yaşıyorum.
    1.Ekran kapalıyken çift tıkladığımda bazen tek seferde açılmıyor,iki kez çift tıklamak zorunda kalıyorum.
    2.Ortalama 2-3 telefon görüşmemden birinde sesim karşı tarafa hiç gitmiyor,telefonu kapatıp tekrar aradığımda sorunsuz konuşuyorum.
    Sıfır aldığım bir telefonda böyle sorunlar yaşamak beni biraz telefondan soğuttu açıkçası.Sizce sorunlar neyden kaynaklanıyor olabilir,kendim halledebilir miyim yoksa servise göndermem gerekir mi?

İki soru sormak istiyorum.

Hattınız avea mı.
    Güncellemelerin hepsini yaptınız mı.

Ara sıra bende de iki kez tıklama yapmak gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrickyBogard

bu arada epeydir yaşadığım bi sorun var. telefonla konuşuyorum ekran karanlık kalıyor açılmıyor. bazende ekrana kilit girecekken kapanıyor tekrar deniyorum kilidi giriyorum yine kapanıyor sonra tuş ile açınca ekran geliyor. aynı sorunu yaşayan var mı? üşendiğimden polonya v10e sürümü kurmadım.yüklesem çözüm olur mu?

Cam ekran koruyucu varsa sensoru kapatıyor olabilir.

• Arkadaşlar Lg Backup ile yedekleme yapınca uygulamaların dataları da yedekleniyor mu? Cevabınıza göre telefonu sıfırlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikzll -- 29 Ekim 2015; 19:16:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Var dostum ben oyle yaptim.

Dostum buna gerek yok. Ben aktif etmeden yükledim oldu.

Ben yapmistim her ihtimale karsi sorunsuz yukledim. Acik olmasinin zarari yok sonucta.

• kronikzll kullanıcısına yanıt
    Hocam güncellemelerin hepsini yaptım,hattım turkcell.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

quote:

Var dostum ben oyle yaptim.

Dostum buna gerek yok. Ben aktif etmeden yükledim oldu.

Ben yapmistim her ihtimale karsi sorunsuz yukledim. Acik olmasinin zarari yok sonucta.

Kesinlikle zararı yok ama mecburiyet değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ravlulu

Hocam güncellemelerin hepsini yaptım,hattım turkcell.

Çağrı ayarları gürültü bastırma ve ses netliği sekmeleri aktif ise bunları kapatıp deneyiniz bir de. Bende de sesimin gitmediği durumlar oluyor ama avea hattim yüzünden sanırım. Çünkü is telefonum eski bir telefon ve onda da oluyor bu bazen.

Çok sık yaşanan bir durum ise telefonu servise verin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikzll -- 29 Ekim 2015; 19:21:26 >
  • Konu birden canlanmış ilk mesajı devrettim ben diğer mesajları da isteyene devredeyim. Bilenler bilmeyenlerle paylaşsın güzel bir konu olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaş başlığı G4 Yeni Ana Konu felan olarak değiştirirse daha çok insanın dikkatini çeker. Umarım daha iyi bir ortam olur burda
  • en önemli konu başka ülkelerin romunu yüklemek bence şu an, türkiye hongkong falan geride kalıyor çünkü. onu da göremedim ilk mesajda
  • Arkadaşlar daha önce de yazdım, benim tel H bağlanmıyor, onceki telefonumda ise hic cubuk yok ama bağlanıyor, yani zor zanaat bağlanıyor, sorun benim sim kartta olabilir mi, bu sorunla karşılaşıp çözümünü bulan oldumu, kartım Turkcell bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikzll kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam datalar yedeklenmiyor!!!
  • mmxa M kullanıcısına yanıt
    Hocam simkartınız yeni mi eski sim kart mı?
  • arkadaşlar recovery mode kurulu olmadan zip uzantılı dosyaları kurma şansımız var mıdır? lg'nin klavyesi cidden berbat. swype klavye türkçe karakter var diye kullanıyorum ama hep yanlış yazmakta. eski cihazlarımın hepsine xperia z serisi klavyelerini flashlardım bu cihazda yapamıyorum malum bootloader mevzusuna. çözüm bulamadım bu soruna.var mı bi öneriniz?
  • Beyler diger konunun sahibi telaslanmis:)

• quote:

Orijinalden alıntı: magrur0253

Ekran görüntüsü için: Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basın ekran alıntısı gerçekleşene kadar bekleyin iki saniye kadar falan.

Tesekkurler işe yaradı. Başka bir sorum ise telefonu komple yedekleyebiliyor muyuz? Bir arkadasin market hesabi ile gtalari felan yukledim. Ilerde sifirladigimda oyunlari geri getirmek istiyorum. Var mi boyle bir yontem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: magrur0253

Hocam simkartınız yeni mi eski sim kart mı?

Geçen sene yazın geçmiştim Turkcelle, eski degildir herhalde, üzerinde 64 yazıyor orjinal micro sim.

• Konuyu acan arkadas basligi LG G4 "BABA" konu falan yapsa iyi gonderme olur

• G4 mü m9 mu ne dersiniz gönlüm m9 dan yana.

• Polonya romunu yükleyeceğim birazdan,şimdi güncelleme ilk Polonyada başladı acaba bana da normal Türkiye romlarından önce mi gelir Polonya romunu yüklesem?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.