Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg bridge yükleyince usb driver larda yüklenmiş olr mu acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seffa S kullanıcısına yanıt
    Hocam temperli cam çekerken ekranda hava kabarcığı kolay kolay kalmıyor, çünkü daha çekerken havasını alıyorsun jelatin gibi değil yani...
  • HadSafha kullanıcısına yanıt
    Görselleri bekliyoruz iyi olur gerçekten...
  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Evet yükleniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman rom yüklemeden önce usb sürücülerini tekrar yüklemeye gerek yok.polonya rom yüklemeyi beceremedim bugun.şununla ilgili bi anlatım ve puf noktalari yazımsan iyi olur

• Camkoruyucu ebaydan nillkin siparis verdim. Benim tel surekli oyunlara girip ciktigim icin hatta google earthda isinma yapiyor. Cpuz ile baktigimda en fazla 60 65 derece oluyor. Normal sanirim. Birde sormak istediğim ekran goruntusu ses kisma ve power degil mi bende olmuyor. Mobizen programi ile ekran goruntusu aliyorum.

• KingdeviL kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü için: Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basın ekran alıntısı gerçekleşene kadar bekleyin iki saniye kadar falan.
  • Konuları birleştirsin adminler ama kontrolü ilgilenecek bi arkadaş devralsin

• Telefona polonya rom yüklemeden önce telefonda gelistirici modu aktiv etmeye ve orda USB debugging aktiv olmasına gerek var mi arkadaşlar.

Var dostum ben oyle yaptim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman o yüzden yükleyemedim ben romu. Ama yükleme anlatımlarında hiç böyle birseyden bahsetmiyor Lg flash tools kur ve driver yükle o kadar. Bu ayrıntıdan bahseden yok.

Normalde gerek yok driverlerin kurulu olması yeterlidir. Ancak yüklerken sorun yaşıyorsanız o şekilde de deneyebilirsiniz. Şahsen ben sorun yaşamadım...
  • Şuan yüzde 50 sarjim var ve 2 buçuk saat ekran süresi aldım ilk defa bu kadar çok aldım bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak (otomatik parlaklığı kapatmistim etkilemiş olabilir heralde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 30 Ekim 2015; 1:05:05 >
  • magrur0253 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dgb ve delta ya bakayım

• Lityus LG G4 Ekran Koruyucu hakkında bilgisi olan var mıdır?
    Bu linkte bakabilirsiniz:
  • diğer konuda konu sahibi hala saçma sapan yazıyor. aylarca ilgilenme sonra popi olunca konu hemen üstüne çök. herkesi buraya çekelim. bu konunun sahibini tanımam bile ama her sorulana cevap veriyor elden geldiğince bu bile yeterli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Gerek yok ben öyle yapmadan az önce flashladım.
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle konu hayırlı olsun.Telefonu alalı hemen hemen bir hafta oldu.İki tane sorun yaşıyorum.
    1.Ekran kapalıyken çift tıkladığımda bazen tek seferde açılmıyor,iki kez çift tıklamak zorunda kalıyorum.
    2.Ortalama 2-3 telefon görüşmemden birinde sesim karşı tarafa hiç gitmiyor,telefonu kapatıp tekrar aradığımda sorunsuz konuşuyorum.
    Sıfır aldığım bir telefonda böyle sorunlar yaşamak beni biraz telefondan soğuttu açıkçası.Sizce sorunlar neyden kaynaklanıyor olabilir,kendim halledebilir miyim yoksa servise göndermem gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Dostum buna gerek yok. Ben aktif etmeden yükledim oldu.

• bu arada epeydir yaşadığım bi sorun var. telefonla konuşuyorum ekran karanlık kalıyor açılmıyor. bazende ekrana kilit girecekken kapanıyor tekrar deniyorum kilidi giriyorum yine kapanıyor sonra tuş ile açınca ekran geliyor. aynı sorunu yaşayan var mı? üşendiğimden polonya v10e sürümü kurmadım.yüklesem çözüm olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.