Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu linkten imei nizi sorgulatın cihazınızın en güncel yazılımı hangisiyse indirme linki çıkıyor indirip Stock romunuzun yedeğiniz saklayabilirsiniz.
    Ve istediğiniz zaman tekrar Rom atabilirsiniz, link kısatlma içeriyor sadece güvenlik kodunu girip siteye giriyorsunuz. Bu siteyi G3 kullananlar çok iyi bilir burdan Orjinal olarak Lg cihazınızın Stock Romunu indiriyorsunuz.

Benim G4 TR garantili denedim olmadı bende, ancak ithalatçı garantililerde oluyor G3 üm varken çok işime yaramıştı halende yarıyor.

Link:
    cc.cc
    https://www.cc.cc
    http://cc.cc/97l1

• kronikzll kullanıcısına yanıt
    Çok şükür sıkıntı yok aynen, tek sıkıntım Temperli Cam hangisini taksam ne alsam kararsızım :) Nillkin arıyorum onu da TR de bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

Konu popülerde ilk 5 te ;)

O bizim konu değil, rakip konu, bizimki 12 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 29 Ekim 2015; 16:10:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran koruyucu kalitesi nasıl ekranı tam olarak kapattı mı, yoksa alttan üstten açıkta kalan kısımlar var mı? Yan taraflar tam oturdu mu? Tavsiye edersen internetten alacak yer var mı kendim takıyorum neticede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrur0253

Çok şükür sıkıntı yok aynen, tek sıkıntım Temperli Cam hangisini taksam ne alsam kararsızım :) Nillkin arıyorum onu da TR de bulamadım...

Kardeşim o konuda hiç bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar sana dönecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

Konu popülerde ilk 5 te ;)

O bizim konu değil, rakip konu, bizimki 12 numara

O konuda bulunan yazıların çoğu da bizim zaten. Geceye kadar geçeriz onu.

• Arkadaşlar bence cam konusuna takılmayın fazla, şimdiye kadar hep 5-10 liraya satılan ürünler kullandım, şuan note 2 kullanıyorum, ekranda ne bi çizik nede, hassasiyet sorunu, arkadaşta g7 vardı düştü, koruyucu kırıldı telefona bişey olmadı, bu şekilde bisürü kişi var çevremde, bence herhangi bitanesini alıp kullanın çarşıdan.

yada isteyen arkadaşlar Mesut çevikin incelemesini izleyebilir Nillkin ekran koruyucu. çinden almış 8.5 dolar. idarelik bişey takıp bunu isteyin, sorun çıkarsa onu takarsınız.

http://www.donanimhaber.com/cep-tel-aksesuarlari/haberleri/LG-G4e-sertlestirilmis-cam-takiyoruz-Nillkin-9H-sert-cam-inceleme-videosu.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 29 Ekim 2015; 16:20:12 >

• magrur0253 M kullanıcısına yanıt
    Üst kısımda az bi boşluk var hocam.
    Nette gittigidiyorda sanırım var ama nilkin veya gercek buff kadar korur mu bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Yeni konu hayırlı olsun. Asus Zenfone 6 sattım da geldim. Kasım ayı ortasında LG G4 almayı planlıyorum. Aslında kararsız kaldım.

LG G4 vs. Sony Xperia M5 (Henüz ülkemize gelmedi)

G4 ün özellikle ısınma ve batarya konusunda zayıflığı düşündürüyor beni. Sony'de batarya daha iyiymiş. Bu konu da tecrübeli kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.

Telefonun ısınması normal. Her 2k ekranlı telefonda olacak bir sıcaklık. 1-1.15 saat ekranı hiç kapamadan internette gezince cpu sıcaklığı 38 derece oluyor. Şuan hava soğuk. 35 dereceyi geçmiyor bu aralar. Sonynin daha çok ısındığını duydum. Arkadaş z3 için ısıtmalı bardak altlığı ilanını vermişti. Bataryasından ise memnunum. Bir günümü rahat çıkartıyor. Yoğun kullanımla ve oyun oynadığımda 30 dakika şarja taktığım oluyor. Zaten hızlı sarj oluyor. 30 dakika 40 45 civarı doluyor. 10e güncellemesi ile batarya süresi fark edilecek kadar artmış. Tr cihazlarına daha verilmedi maalesef. Android 6 ilede %30 civarı iyileşeceği söyleniyor. G4ü tavsiye ederim

Teşekkür ederim, bugün ki yorumlar sayesinde daha rahat karar verebilirim artık.

Bu konu çok iyi oldu, bundan sonra favorilerimde.. İnşallah her zaman aktif olur/oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Eğer suya dayanıklılık sizin için çok önemli bir detay değilse kesinlikle G4 öneririm. Isinma sorunu yok. Pil de günü çıkartıyor. Ben 4saatin üstünde ekran suresi alamadım hiç ama bazi arkadaşlar 6 saat bile almışlar. Benim versiyon 10c belkio yüzden azdır. Guncellenirse benimki de artabilir. Ama dedigim gibi günü kurtarıyor gece yatarken sarja takiyorum sabah 7de cekiyorum.

Suya dayanıklılık önemli değil, bugüne kadar hiç bir telefonum da ihtiyaç da duymadım. Teşekkür ederim, ibre bugün ki yorumlardan sonra G4 ' de diyebilirim.
  • T-Y kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ayrıca 10e polonya nasıl yükleniyor onuda detaylı anlatsa super olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: magrur0253

Hocam size kesinlikle katılıyorum, TR de olmaması çok can sıkıcı. Nillkin G4 için gerçekten güzel bir Temperli Cam ekran koruyucu üretmiş hatta arka kamerası için bile koruyucu çıkıyor paketinden. Ve öndeki tüm sensörler kamera dahil açık kalacak şeklide tasarlanmış. Yani tam istediğim bir ekran koruyucu olmuş. Eminim birçok G4 kullanıcısı da beğenmiştir. Yurtdışında maksimum 8-9 dolar seviyelerinde ancak bir ay beklerseniz elinize ulaşıyor kargoda kayboladabiliyor ve boşuna beklemiş oluyorsunuz böyle bir durumda.
    Geriye Buff marka kaldı kaliteli olarak TR de satılıyor birçok İnt.mağazasında, ancak G4 için kullanan varsa ekranı nasıl kapatıyor bilmek istiyorum, yoksa almanın bir anlamı yok.

Hocam begenipte alırsanız ne aldıgınızı buraya da yazar mısınız?Bende almayı düsünüyorumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Bu sertleştirilmiş camlar hassasiyeti ne kadar etkiliyor veya etkiliyor mu? Telefonu 4 gündür kullanıyorum kılıf almayı düşünmüyorum zaten cihazı tasarımı almamda büyük rol oynamıştı.Fakat hassasiyeti etkilemiyorsa bu sertleştirilmiş ekran koruyucularından almayı düşünüyorum.

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

quote:

Yeni konu hayırlı olsun. Asus Zenfone 6 sattım da geldim. Kasım ayı ortasında LG G4 almayı planlıyorum. Aslında kararsız kaldım.

LG G4 vs. Sony Xperia M5 (Henüz ülkemize gelmedi)

G4 ün özellikle ısınma ve batarya konusunda zayıflığı düşündürüyor beni. Sony'de batarya daha iyiymiş. Bu konu da tecrübeli kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.

G4 günü rahat çıkartıyor kardeşim şüphen olmasın. Ayrıca m güncellemesi ile yüzde 30 civarı pil performans artışı olacak diyorlar.

Teşekkür ederim, yorumlarınız iyi oldu.
    Bu güncelleme için tarih var mı?

Bu hafta Polonyaya verilmesi gerekiyordu. Teknik hatadan durduruldu. Bekliyoruz.

Bekleriz sorun yok. Yeter ki sorunsuz/hatasız bir güncelleme gelsin.
    Asus 'dan ağzımız yandı güncellemeler konusunda..

• Birde imza bölümü için g4 resmi yapabilirsek iyi olur altına da bu konun linkini veririz diğer konularda msjlarımızın altında görünmüş olur.
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    İdarelik dediğin Nillkin TR de satılmıyor işte ayrıca bence birçok markadan çok daha kaliteli, almaya değer olmasa Mesut Çevik taa Çin den sipariş vermezdi heralde :)
    Tamda istediğim koruyucu ancak TR de bulamıyorum...
  • magrur0253 M kullanıcısına yanıt
    Ben buff marka kullanıyorum.Sensörü kapatmıyor.Ekrana tam oturuyor(kenarlardan yaklaşık birer milimetre boşluk var.bu durum olması gereken diye düşünüyorum). Parmak rahat hareket edebiliyor.Ama çok lekeli kalıyor.Güneşte bu lekeler pek hoş görünmüyor.Normal ekranda da bu durum olduğu için ben pek önemsemiyorum.Güven hissi veriyor.Buff ile verge verus kılıf aldım.Kafam rahat bir şekilde kullaniyorum.

• MSefa23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için...
  • Sichern kullanıcısına yanıt
    Tabiki paylaşırım burası paylaşmak için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrur0253 -- 29 Ekim 2015; 16:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Bu sertleştirilmiş camlar hassasiyeti ne kadar etkiliyor veya etkiliyor mu? Telefonu 4 gündür kullanıyorum kılıf almayı düşünmüyorum zaten cihazı tasarımı almamda büyük rol oynamıştı.Fakat hassasiyeti etkilemiyorsa bu sertleştirilmiş ekran koruyucularından almayı düşünüyorum.

Hocam kırılmaz cam koruyucu hassasiyeti etkilemiyor. Normal telefonun camına dokunuyormuşsunuz gibi. Ben şuan kullanıyorum sorunum yok. Kameranın ve yanındaki sensörün üstünü kapatmayan bir koruyucu tercih edin. Kapatınca sorunlar meydana gelebiliyor..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.