Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1973. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19711972197319741975
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sea modeli var bende 2016 subat ayi faturali gecen haftaya kadar kutusundan cikarttigim gibi kullandim, defalarca yere dusurdum rootladim unrootladim türlu türlü apk kurdum kaldirdim gecen hafta kilif aldim arka deri kismi ve kenarlari cok deforme oldugu icin.sadece batarya ölmeye basladi galiba onun harici kilifla kullaninca artik oyun oynarken de isinmaya basladi galiba bayagi sansliyim anakart konusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu telefonun kulaklik sesini artiracagimiz bi yontem varsa lutfen biri soylesin. Onceden g2 de vardi boyle bisey ama g4 icin bulamadim. Mx player vlc player bu isi rootsuz yapabiliyorsa demekki oluyor vardir bi caresi. Radyo dinliyorum uzun saatler kulaklik ile orninal ses seviyesini nasil artirabiliriz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf16 -- 19 Mart 2020; 0:17:50 >
  • h815 icin *#546368#*815# yaz arama yerine acilan menuden seceneklere goz az belki istedigin seyi bulabilirsin ben bu menuyu sadece 4g aglarina baglanmak icin kullanmistim.

• Malesef bulamadim

• Loser. kullanıcısına yanıt
    Vintek'den bir sor derim 1 sene olucak ben alalı daha yeni yeni düştü performansı 99 liraydı ozaman.
  • kobaol10 K kullanıcısına yanıt
    hocam telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor 2 yıl önce bootlopdan dolayı 0 ile değişti. Ben pilden olduğunu düşünüyorum. pil yaklaşık 200 lira. Emin olamıyorum pilden kaynaklı olup olmadığına
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    Eğer yeniden aciliyorsa dediginiz gibi pilden olabilir. Anakart yanmasinda lg ekraninda sabit kaliyor çünkü. Evet malesef 200 lira yapmışlar benim aldigimda 99liraydi. Istanbulda iseniz senguller ve vintegi telefonla arayip fiyat almakta fayda var.

• KG g3-g4-g5 serilerin alayı anakart problemi.Öte taraftan LG telefonları amper istiyor.Pil olayı önemli...
  • al bi syroks geç 35tl yolda bırakmaz.
  • Merhabalar arkadaşlar 4 yıldır g4 kullanıyorum. Sıkıntım var yardım rica ediyorum. üzerinde gelen internet tarayıcısından durdu:Ne yazıkki google diye bir kod veriyor ve tarayıcıyı kullanamıyorum. çerezleri sildim, verilerini temizledim ama olmadı. Başına gelen veya önerisi olan varmı. Teşekkürler.
  • Merhaba,
    Telefonumda v30 romu yüklüydü. Stabil çalışıyordu aslında ama android 8e geçmek istedim. TWRP'den wipe temizlik yapıp internetten bulduğum romu ve GAPPS denen şeyi flashladım. Ancak ne yaptıysam telefon açıldığında sürekli twrp açılıyordu. Stock rom flashlamak istedim. LGUP vs. kurdum. Download modda kurmaya başladım. %10'dan ileriye gitmedi. Baya bekledim ilerlemeyince iptal etmek istedim. Sanırım yanlış KDZ flashlamaya çalışıyormuşum. Şimdi telefonu açamıyorum. Lg logosu geliyor 1 saniye kalmadan tekrar kapanıyor. Kendi kendine yine açılıyor, ve aynı şekilde logo geldiğinde yine kapanıyor. Bataryayı çıkarmazsam bu şekilde devam ediyor.
    Download modda açmaya çalışıyorum ancak ilk download ekranı gözüküyor, ardından hemen yine kapanıp açılmaya başlıyor. Anlayacağınız download moda da alamıyorum. Telefonu pcye takdığımda aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Biraz araştırdım, 32 gb sd karta telefonun sanırım imaj dosyalarını kurup bu şekilde download moda girilebiliyormuş. Bu doğru mudur? Doğruysa dosyayı nereden bulabilirim.

Yardımcı olursanır çok sevinirim. Çok zor durumda kaldım :( Telefon H815 Model

• herkesin ayrı bir sorunu var
    ne güzel bir telefonsun sen G4 evden çıkmadığımız bu günlerde bize uğraşacak bir şey mutlaka çıkarıyorsun :)

Huawei Freelace kulaklık aldım ama malesef konuşma sırasında çevrede hiç ses olmamasına rağmen karşı taraf çok fazla hışırtı duyuyormuş.
    varmıdır bu hışırtıyı kesmenin bir yolu?

yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 9 Pronun kamerası G4 den iyimi? Geçiş yapmayı düşünüyorum.Aslında çok memnunum ama batarya ve güncellemeyi dert ettim.V10 olsa kullanmaya devam ederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byah00 kullanıcısına yanıt
    lg-firmwares.com
    404 - LG-Firmwares.com
    https://lg-firmwares.com/lg-h815-firmwares/#tab=firmwares

adresinden orjinal firmware bulursunuz en son güncel olan içinde 402 olan ispanya romu.

Bootloader kilidini açmadınız sanıyorum. LG web sitesinden bootloader kilidi açmayı yaparsanız sorununuz çözülür.
  • oguz1 kullanıcısına yanıt
    Üzerinde gelen browser eski ve yeni kök sertifikalerı yoktur. Bu yüzden sorun yaşarsınız. Bence chrome kullanın veya microsoft launcher ile gelen edge browser kullanın. Opera'yıda deneyebilirsiniz. Opera'da içinde vpn gömülü geliyor.
  • aydayd A kullanıcısına yanıt
    Yahu ben telefon hard brick oldu diyorum. Sen bana rom diyorsun

• Arkadaşlar sözde orjinal diye 150 liraya G4 bataryası aldım ve şarj sürem nispeten uzadı diyebilirim ama telefonda enteresan şeyler olmaya basladı. Isınınca batarya hızlıca azalıyor ve biraz soğuyunca tekrar yükseliyor. Sorun telefonda mı bataryada mı anlayamadım. Benzer tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. iyi forumlar.
  • giga10 G kullanıcısına yanıt
    Orjinal bataryanın servis dışında bulunabileceğini düşünmüyorum. Çok güvenilen 2 yerden aldım ikiside orjinal değildi ve anlaması gerçekten çok zor. O yüzden sorun yüksek ihtimal bataryanızda

• byah00 kullanıcısına yanıt
    Uslubuna bakılırsa mütehakmışsın iyi olmuş.
  • Benim de 3 yıldır kullandığım telefonun bataryasi artik gidiyor.Orijinal bataryayı nereden alabilirim internet üzerinden bilgi verebilir misiniz acaba.

• 
Sayfa: önceki 19711972197319741975
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.