Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nfc'li ucuz telefon bakıyorum ama piyasada pek yok. 2020 yılında sizce alınır mı bu telefon? 1000 liraya yakın fiyat fazla değil mi artık?
  • Merhaba, G5 815TR telefonu sıfır aldım ama 3 yıl kadar kullanmadın. Daha sonra kullandım ama 3-5 ay kadar çalıştıktan sonra meşhur ana kart arızası verdi, telefon kendiliğinden kapandı, açtığımda açılış ekranında kaldı. Telefonu buzdolabımda bekletip açtığmda 5 dakika gibi çalışıyor ama tekrar kapanıyor.

Bu sorunu ana kart değişmeden düzeltmenin bir yolu var mı? ana kart konusuna ne tavsiye edersiniz? Yeni nesil ana karttan bahsediliyor tekrar aynı şekilde arızalanır mı?

teşekkürler.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Bu zamanda ben almazdım, daha yeni model bir telefon bakın xiaomi'nin benzer uygun fiyatlı nfc'li ürününü bulursunuz.
    Ben redmi note8 pro beğeniyorum ama sizin fiyatın bir hayli üstünde kalıyor.
  • UGUR19 U kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden yeni anakart alıp değiştirin diyebilirim.
    Öncesinde ana kartı söküp bir fanlı havya tutarak soğuk lehim çatlağı varsa düzelmesini deneyebilirsiniz ama bu arızaya rastlama olasılığınız yüzde 1 ihtimaldir.
  • UGUR19 U kullanıcısına yanıt
    Bu arızanın sebebi işlemcinin fazla ısınması sonucu altında lehim çatlağı oluşması. Iphone reballing yapan servisçiler bu cihazın işlemciyide söküp tekrar lehimleyebilir diye tahmin ediyorum.

Anakartı söküp uygun sıcaklıkta fırınlayanlar var buda denenebilir. Ancak ne kadar uzun ömürlü olur orası meçhul...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Anakart dediginiz şekilde tamir edilir arkadaşım telefon tamircisi ama bu iş en az 2 saat sürüyor olmuyor tekrar işlemciye bacak yapılıyor ve iş sonunda fabrikanın yaptığı gibi olmuyor ve garanti vermiyorlar ve bu iş için en az 150-200tl para istiyorlar yani lg g4 için degmez ki zaten o fiyatlara anakart bulunur.
    2 .Şarj kablosu sormuş arkadaş ben 30tl 3amper syroks aldım 6 ay oldu hızlı şarji destekliyor çok memnunum bu ara syroks ürünleri fena degil tavsiye ederim.Ama bataryası bir deji kalitesinde degil malesef ama öyle orjinal diye aldığım yüzde 60 dan pat diye yüzde 10 hiç düşmedi idare eder oda 35-40 tl bandında idi keşke 60tl yapsalarda biraz daha kaliteli olsa.Bi ara megatech bataryalarda iyiydi sonra bozdular şimdi syroks iyi alın geçin ....
  • Telefonum birden kapandı ve şu anda hiç tepki göstermiyor ne sarj olsun ne açılma olsun ekrana hiç birşey gelmiyor farklı batarya ve sarj Aletleri ile denedim sonuç yok ne yapmamı önerissiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Telefon garantide mi? Degilse anakarta kadar açıp üstünden saç kurutma makinası tutup lehim çatlağı falan varsa düzelmesine çalışın. Garantideyse direkt servise yollayın.
    Geçmiş olsun.
  • aydayd A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam garanti mi kalır sadece kurtarma cabasındayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Youtube videosu var bakip acin ısıtın idareten isinizi görür belki lg g4 kronik sikintisidir.Ama direkt gitmez onceden bi yavas yavas haber verir donar falan siz bataryadan eminmisiniz bataryanin metal iletken yerini oldun voltaj var mi yada eski usul diliniz degdirin elektrik var mi .bootlop olsa idi bi acar bi acmaz.
    Elde hic imkan yoksa sac kurutma makinesini acip ekran tam hoparlor altindan 5 cm kadar asagisini bayagi bi ısıtin sicak olsun belki acar bi süreligine .Aklima baska bir sey gelmiyor.

• Çok temiz ve sorunsuz orijinal lg g4 altın renk arka kapak,az kullanılmış,çok kaliteli zırhlı koruma kılıfı ve sıfır ekran jelatinim var.lg g4'ümü sattığım için artık ihtiyacım olmadığından bunları uygun fiyata vereceğim.ilgilenenler özelden yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 3 Mayıs 2020; 9:42:57 >
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Düzelmiyorsa yeni anakart alıp takın...
  • bu telefonun sıfırı üretiliyor mu arkadaşlar bilgisi olan var mı? bazı forumlarda üretiminin olmadığını, sadece kasasının değiştirilerek sıfır gibi satıldığını okudum. doğruluk payı var mıdır?
  • windowsxp10 W kullanıcısına yanıt
    telefonun üretimi yok hocam zaten sıfır diye satılan cihazların garantisininde 12 ay olduğunu söylüyorlar. sıfır telefonlar 24 ay garantilidir. satılan cihazlar işlem görmüş tamir edilmiş cihazlar

• burda 2 yıl garantili yazıyor. bu sıfır olabilir mi?

• windowsxp10 W kullanıcısına yanıt
    Sıfır ürün olma ihtimali var ama ben tavsiye etmem o ürün 3 yıldır depoda bekliyor olabilir. Ürünün kutusundaki batarya zaten bir hayli kapasite kaybetmiştir. Stoklarda kalan telefonları ithalatçılar çok ucuz fiyata Çin'den alıp satıyorlar. Alibaba.com sitesine bakarsanız 5 senelik modellerin toptan fiyatına piyasa fiyatının çok çok altında verildiğini göreceksiniz.
  • Merhaba arkadaşlar, ben de ikinci ve çok aktif kullanmadığım hattımda kullanmak amaçlı bir telefon arıyorum ama neden LG G4 olmasın dedim :) Eski LG G1 kullanıcısıyım, G4'e hep sempatim vardı ama o kronik sorunları...

Neyse 3/32gb lık bir cihaz bakıyordum, ne dersiniz Mayıs 2020 için hala alınabilir mi :)

Sorularımı şöylse sıralasam?
    -Son android sürümü 6 sanırım, yeterli olur?
    -TR'de satılan cihazlarda kablosuz şarj var mıydı?
    -Ekran, kamera, ses kalitesinde zaten tartışılacak bir şey yok.
    -Garanti bittikten sonra bir problem yaşasam kendim parçasını bulup tamir edebilir miyim?
    -Batarya performansı (kronik sıkıntılardan sonra) en çok eleştirilen konu. Piyasada ikincil kalite güzel bataryaları rahat bulabiliyor muyuz? G1'de bulamadığımdan en son değiştirmiştim cihazı. Sanırım G4'ün orjinal bataryası artık teknik servisinde de yoktur.

-Kronik sorun yaşama olasılığım sizce nedir :)

Çok teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 17 Mayıs 2020; 17:41:42 >

• zurrani kullanıcısına yanıt
    Orjinal batarya serviste vardır ancak 250 tl (idi 5 6 ay önce). Şu an var olduğunu düşünme sebebim ise birkaç ay önce servis g3 parçalarımız bile var demişti.
    Android 7 yi kendiniz yükleyebilirsiniz ama kamera kalitesi düşüyor gibi.
    Kablosuz şarj yok.
    Parçalarını bence çok rahat bulursunuz
    Oyun oynamayacak telefonu sürekli ısıtacak şeyler yapmazsanız karşılaşmazsınız aksi takdirde yüksek ihtimal

• Teşekkürler @Makify Hocam,

Peki yine sana ve genele ek bir kaç soru sorabilir miyim :)

2020 mayıs içinde satın almak adına:
    -950 liraya HB ithalatçı garantili bir ürün mü tercih etmeli
    -800 liraya 6 ay garantili anakart yenilenmiş cihaz mı tercih etmeli (800 liraya 6 ay, 880 liraya 1 yıl :) )
    www.hepsiburada.com
    LG G4 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GRD-GD?magaza=agno-teknoloji

Şundan soruyorum, sıfır almak ghost ve bootloop riskini acaba arttırır mı? Bir kez ilk seri anakartı değişen cihaz mı yoksa el değmemiş cihaz mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 19 Mayıs 2020; 12:5:51 >

• zurrani kullanıcısına yanıt
    Yenilenmiş cihazların sağlıklı olduğunu hiç sanmıyorum. Genel itibariyle bir teknolojik alet kurcalanmışsa sıfırkenki sağlığını kaybettiği düşüncesindeyim. Tamir etmek aslında ürüne ve çalışmasına zarar vermez. Zamanında kendi telefonumu da defalarca söküp takmışlığım var Ama maalesef servisler o kadar baştan savma iş yapıyor ki (genel olarak, bazıları çok iyi) potansiyel başka sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Bence hbdeki sıfır satan satıcıların numarasını internette bulabilirseniz bi arayıp telefon hangi seri ne durumds jelatinini açmışlar mı bir sorun sonra süpriz olmasın.

• 
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.