Bildirim
LG G4 Model Farkları
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Model derken serilerden mi bahsediyorsunuz,500 lü 600 lü vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyedeki farkları kapak renkleri veya çift-tek sim kartlı olması.
Diğer farklı modeller şebeke bağlantılarıyla alakalı. Türkiyeye uyumsuz olanlarıda ithal etmezler takma kafana.
Farklarını net olarak bilemiyorum ancak hepsinin ortak yanı er veya geç bootloop sorunu yaşatmaları -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.05
Model derken serilerden mi bahsediyorsunuz,500 lü 600 lü vs.
Ya Dual Sim olan var, başka bir tane daha vardı, bulamadım onu şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Sunstorms
Farklarını net olarak bilemiyorum ancak hepsinin ortak yanı er veya geç bootloop sorunu yaşatmaları
Neden ki acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 22 Ağustos 2016; 3:51:36 >
-
hocam benim tel 605 li seri tahmini ne zaman bootloop a uğrar? -
Allaha emanet hocam tahmin etmek güç adam servisten sıfır almış 15 gün sonra tekrar bootloop yaşamış...
quote:
Orijinalden alıntı: Sunstorms
Allaha emanet hocam tahmin etmek güç adam servisten sıfır almış 15 gün sonra tekrar bootloop yaşamış...
Peki LG4'e alternatif olarak ne önerirsiniz? Bir de bootloop'u çözmenin yolu nedir? Acaba Android yerine o civarda fiyatı olan bir iPhone mu alsam?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X