Şimdi Ara

Samsung hangi model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızım A52 telefonunu çaldırdı. Ben iphone'cuyum ama kızım android istiyor. S23, S23+, S23 ultra, S23 pro bir ton model var. Birbirlerinden temel farkı nedir bunların? Telefonda aslında müzik dinler, vidyo izler bir de roblox oynar arada. s serisi yerine ekranı güzel uzun süre gidecek a52 gibi belleği yüksek (6 gb belleği vardı), uzun süre gidecek başka hangi model olabilir f/p ürünü? s24 de çıkmak üzereymiş galiba ama bize şimdi lazım hem o kadar yüksek modele de gerek var mı bilemedim? android'den korkum uzun süre model yenileme olmuyor android'de, o yüzden mümkün mertebe yüksek bişey almak istiyorum. yoksa kendime mesela iphone 14 çıkmışken iphone 13 pro aldım korkmadan.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,S23 ailesi her anlamıyla kusursuza yakın en piyasadaki en güzel telefon modelleri şuan. Kızınızın kendi kullanımına göre S23 üyelerinden birini tercih edebilir. Elbette sizin de aklınıza geldiği gibi S23 Ultra ailenin en harikası. S23 ise en küçüğü,hafif;taşıması kolay,ele güzel oturur ve ergonomisi yüksek. Çok güzel bir ekran,mikrofon,hoparlörlere sahip. İphonelara nazaran kamera harici çok daha kaliteli ve işlevsel. Daha hızlı şarj,daha az ısınma,daha iyi bir ekran ve daha iyi bir mikrofon. İphone kullanan arkadaşlarımla konuşurken rahatsız olma durumuna geldim. Mikrofon önemli bir değer her ne kadar ucuz görünse de. Her neyse samsungu konuşmaya devam. S23+ ise ekran ve ağırlık olarak daha büyük,bununla birlikte pil kapasitesinin de genişliği söz konusu. Pil süresi s23e göre daha uzun gidiyor. S23 U kızınız için boyut olarak sorun olmuyorsa tercih edilmeli. S23 ve S23+ arasında kalsam S23+'ı tercih ederim pil süresinden dolayı. Ayrıca bana 6.1 inch küçük geliyor. Her üç modelde de performans sorunu çekmezsiniz,zaten birbirlerine de performans açısından fark atan cihazlar değiller. 8G2 çok çok üst seviye bir işlemci. Uzun yıllar memnuniyetle götürecektir. Ayrıca,samsung S24 çıktığı için S23 serisinin devamlılığına herhangi bir şey yapmıyor. O konuda da rahat olabilirsiniz. 5 yıl güvenlik güncellemesi,4 ana büyük güncelleme alacak s23.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirryusuf -- 17 Ekim 2023; 10:35:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Emirryusuf E kullanıcısına yanıt

teşekkürler, yeni ana güncelleme alma konusunda eskisinden daha iyi androidler galiba, a52 de her ne kadar yüklemesek de 2 ana güncelleme almıştı bizdeyken.

iphone-samsung konusuna gelince, samsung donanım olarak daha iyi olabilir ancak os olarak ios daha iyi bence -bunu bir yazılım geliştirici olarak söylüyorum-.

peki bir de s23FE çıkmış. o nedir?

Düşük bütçeli S serisi denilebilir hocam. Biraz pahalı giriş yaptı. S23 daha iyi bir alternatif 3-4 bin fark var sonuçta

bir de sd bellek takılabiliyor mu bu s serisine?

anladım, normal s serisi daha mantıklı madem onu alırız. sd bellek de eklenebiliyorsa direk 128 gb alayım. iphone'da büyük sorun bu durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Model
    4 yıl önce açıldı
    LG 42LA660S yeni model hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hayır eklenemiyor S23 serisine. FE de aynı galiba. Bi araştırın hocam öyle kör kütük almayın telefonu

Ayrıca şuan s23 ve s23+ için söz konusu olan bir kronik problem mevcut. Kamera yazı çekerken etrafı biraz bulanıklaştırıyor. Normal çekimlerde söz konusu değil. S23U böyle değil kullanıcı deneyimlerine göre. Bu konu kafanıza takılıyorsa S23 formu üyelerine sorabilirsiniz. Ben çok şikayet edildiğini görmedim

• Hocam yine çaldırmayacaksa s22 mantıklı şu an fiyat performans açısından. Diğer türlü a54 uygun olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.