Bildirim
LG G4 mü A7 2016 mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Amoled ekranı ve zarif bi telefon olması dışında a7 nin g4 e bi üstünlüğü yok ... Siyah deri g4 fiyatına göre çok iyi bi telefon... Kamerası tartışmasız daha iyi ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
F/P ürünü + kamerası iyi olsun diyorsanız g4, tasarım + pil diyorsanız a7 2016, özellikle altın rengi çok güzel
G4 tabiki.. -
G4, ama batarya konusunda a7 daha başarılı -
ikisinde de çok pişman olmazsın, ben olsam a7 alırım -
cevaplarınız için teşekkür ederim.
LG G4 konusunu inceledim. bootloop, ghost screen sorunlarının olduğunu ve bataryanın çok iyi olmadığını öğrendim.
A7 2016 yı kullanan az kişi var. onlarında yorumları olumlu.
bugün mağazaya gidip iki telefonu da inceledim. incelediğim G4 de de ghost screen vardı.
ikisi de çok güzel cihazlar ama G4 ün sorunları olduğu ortada. Bu yüzden A7 2016 aldım. -
Güsel telefon hayırlı olsun amoled candır :)
Hayırlı olsun -
Teşekkürler
Yanlış seçim hayırlı olsun :) -
Hayırlı olsun ama samsung alacaksam note serisi dışındaki serilerden biraz uzak kaçardım. -
neden ? telefonun bir sorunu mu var ?
Telefon daha kargoya verilmedi . İptal edebilirim bir sorun varsa. -
BerkeKoc seni aramızda görmek güzel. Doğru karar vermişsin. Kullanıcıların çoğalmasıyla daha çok sorunun çözümüne daha fazla bilgi alışverişinde bulunmak kolay olur. http://forum.donanimhaber.com/m_113877890/mpage_3//tm.htm#115867017
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- samsung türkiye garantili ne demek
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- samsung a15 alınır mı
- telegramda video nasıl izlenir
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X