Şimdi Ara

Lg g4 önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler.Şuan bütçem 1.100-1.300 civarı bırşey ve daha onceden zenfone 2 kullandım memnundum fakat servısse gıdıp gelmesı gıbı sorunlar yoruyordu telefon degıstırme kararı aldım.Şuan kafamda 3 tane telefon var Huawei G8,Gm 5 Plus,LG g4.Gönlüm lg den yana fakat ınternetten arastırdım anakart sorunları bulunuyormus onun hakkında bı fıkrım yok herkeste meydana geldımı kullanan arkadaşlar önerırmisiniz yanı lg g4 alıp almama hakkında bı fıkır sahıbı olmak ıstıyorum telefondan benı sogutan 2 sıkıntı var bırıncısı pıl 2ncısı ıse bu anakart sorunu bu butun telefonlar meydana gelıyor mu?Açıklarsanız sevınırım veya bunu alma sunu al dedıgını telefon var mı bu fıyat aralıgında ama dusundugum sey lg g4 kullanan bırı varsa kısaca acıklarsa sımdıden cok tesekkur ederım.Tekrardan hayırlı geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi israfildulger34 -- 7 Ağustos 2016; 0:32:52 >

• israfildulger34 İ kullanıcısına yanıt
    LG G4'de bootloop sorunu denilen anakart sorunu mevcut ne yazıkki.

Ben Huawei P9 Lite almanızı öneriyorum
  • hacı abı lg g4 olmazsa gm5 plus dusunyuorum cok avantajlı telefon guncelleme olsun arayuz olsun ramı de yeterlı stock androıd oldugu ıcın anında gelır ama tabı kullananlar var mı bılmıyorum
  • g4 alma da ne alırsan al dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

g4 alma da ne alırsan al dostum.

niye hocam benim kuzen aldı gayet memnun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Telefonda iki tane kronik arıza var. Kapanıp açılmama problemi bunlardan biri. İnsanların telefonu zamanla bu sorunu yaşıyor ve servis çilesi çekmeye başlıyor. İnşallah yakınınız bunları yaşamaz ama, başına gelme ihtimali oldukça yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G4 iyi bir cihaz ama anakart sorunundan şikayetçi kullanıcılar var yeni serilerde giderildimi bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Telefonda iki tane kronik arıza var. Kapanıp açılmama problemi bunlardan biri. İnsanların telefonu zamanla bu sorunu yaşıyor ve servis çilesi çekmeye başlıyor. İnşallah yakınınız bunları yaşamaz ama, başına gelme ihtimali oldukça yüksek.

diğer kronik sorunu ne?Bu sorunu yaşama ihtimali % kaç?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

diğer kronik sorunu ne?Bu sorunu yaşama ihtimali % kaç?

Kapanmasına neden olan arızanın ismi bootloop. Diğer problem ekranda önceki sayfanın, uygulamanın izinin kalması durumu ghostscreen diye adlandırılıyor. Bu terimleri başına g4 koyarak internette artırsanız çok sayıda insanın sıkıntı yaşadığını görürsünüz ,rakamsal bir yüzde veremeyiz maalesef. Düzenli yedek almakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 7 Ağustos 2016; 17:06:13 >

• Yanıtlarınız ıcın cok tesekkur ederım dostlar.Aklımda gm5 plus var bununla ılgılı kullanan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.