Şimdi Ara

LG G4'ün Avrupa fiyatlandırması ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatta ayrı bir fiyasko oldu.

İşlemci hazır değilken qhd de ne oluyor.

Bir tanıdık lolipop güncellemesinden sonra daha fazla pil harcadığını söyledi.

G2 nin yerini dolduramadı g4 te de aynı şeyler olacak.

Bu firmanın en iyi yaptığı şey ekranın kasaya olan boyutu.
  • Fiyat aşırı pahalı bu fiyatların yüksek olmasında apple ın büyük payı var.
  • Bir LG G2 kullanıcısı olarak söylüyorum. 2400 verip G4 alana kadar Iphone 6 alırım.

• Uçuk bir başlangıç fiyatı yok ancak bir kaç ay sonra 200TL-500TL gibi bir oynama yaparsa büyük ihtimal alma girişiminde bulunurum.. :)

• powertr06 P kullanıcısına yanıt
    yüzde 19 vergi dahil fiyatlar.
  • arkadaslar fiyat abarti degil bizim ulke olarak alim gucumuz son yillarda cok dustu ondan kaynakli. simdi yeni telefonlar son dolar/euro kuruyla ulkemize gelecek o yuzden artik 2bin lira alti telefon cikmiyor. dolar karsisinda en cok deger kaybeden ulkelerden biri olmasaydik 1700 lu fiyatlara bu telefonlari alabilirdik.
  • Ne bekliyorsunuz ki g3 un cikis tarihi belli oldugunda dolar 2.1 tl iken bugun dolar 2,6 tl ediyor.. boru degil yani %25 oraninda bir artis soz konusu sorun bizde lgde degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 28 Nisan 2015; 22:48:46 >
  • bu kurlarla telefon falan alınmaz bizi vestele mecbur etmeye çalışıyorlar galiba
  • Bende lg g2 kullaniyorum ama kimse kusura bakmasin s6 ile ayni fiyattan gelirse g4 almanin her hangi bir mantigi yok. Lg kendi kendini vurdu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

quote:

Orijinalden alıntı: SilenthillDream

bence bir telefona 1 milyar üstü vermek manyaklıktır :) bu fiyatlara msi notebooklar alınıyor.. ama bizim ülkemizde malesef özentilik çok cebimde param olmasın son model telefonum olsun kızlar baksın arkadaşlar kıskansın kafasında olduğu sürece :) hele iphone özentiliği yokmu :)

Parası olan alsın ama alana manyak demek hoş değil doğrusu.

Telefon ile bilgisayarın fiyatını ne amaçla karşılaştırdınız çözemedim.

Bence çok hocam benim paramda var kullandığım telefon 500tl yi geçmez oda whatsapp kullanim diye o kadar bayıldım niye bir telefona 2.500 tl verim manyakmıyım ? demek istediğim bir notebook parası telefonu ne için kullanıyoruz oyun içinmi hayır ama oyun oynamadanda edemiyoruz..! ben telefonu whatsapp + telefon social medya içinde kullanmıyorum.. Zaten millet aldığı için bu fiyatlarda satılıyor yurtdışında 1 sene sonra dip fiyata iniyor bizim türkiyede 40-50 tl iniyor 1 senede niye satılıyor milletimiz o parayi veriyor malesef ben iphone almadı babasi diye evden kaçan kız biliyorum yokmu bizim milletimizde özentilik ? parası olan alıyor diyorsunuzda adam aç elinde son model telefon var buna nedemeli beni ilgilendirmez dostum ben şahsi fikrimi söyledim. isteyen 1 trilyon versin 1 telefona ben zengin olsamda vermem ben o parayla gider fakir insanların karnını doyururum gösteriş yapacağıma..

şimdi 1milyon dolara altın kaplı özel üretim telefonlar var sizin paranız olsa o kadar verirmisiniz ben vermem şayet gösterişi sevmeyen bir insanım millet zaten telefon sapığı olmuş gençler önüne bakıcana telefona bakarak yürüyor insanlarımız salaklaştı manyaklaştı kısaca parası olan alsın almasın beni ilgilendirmez

türkiye bence türk lirasını bıraksın dolara dönsün ülkemizde herşey dolar ..!

Bu ülkede askeri ücret ne kadar ? 3 maşı 1 telefona yatıran var yokmu :)

yurtdışında 1 maşın yarısınla telefon alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 29 Nisan 2015; 0:56:21 >

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Niye ihtiyaçların farklı olabileceğini düşünmüyorsunuz?

Mesela; Note 4 alan birinin sürekli not alması gerekiyor, kalemle uyumlu çalışan ve kalemine fonksiyonlar atanmış bir telefona ihtiyacı var ve belirttiğiniz miktardan fazlasını verince "manyak" mı oluyor? Rica ederim, bu düşünüşünüzden vazgeçin, herkesin ihtiyacı farklı; kimisine işi için lazım oluyordur, kimisine hava atmak için ama bu size insanları etiketleme hakkı vermez.

Siz sadece sosyal medya için kullanıyor olabilirsiniz ve telefonunuz ihtiyacınızı fazlasıyla karşılıyordur, doğrudur. Ben sürekli not alıyorum, ses kaydı yapmam gerekiyor, bir yandan da belirli bir kalitenin üzerinde fotoğraf çekmem gerekiyor ve bu ihtiyaçlarımı karşılayacak telefon Note 4; şimdi ben bunu alıp ihtiyaçlarımı karşılayabilirim ama 1000TL'den fazla vermem gerekiyor, "manyak" mı oldum ben şimdi :D Rica ediyorum, yapmayın.

Telefon fiyatlarının düşüşü Türkiye'de de aynı şekilde, en güzel örnekleri de G2 ve G3'tür; dikkatli araştırma yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Pahalı telefon almanın sürekli bir gösteriş yapma, hava atma aracı olduğu düşüncesinden vazgeçmenizi öneririm; siz birinin elinde pahalı bir telefon görüyorsanız ve bunu direkt bu şekilde algılıyorsanız hani derler ya "İnsan diğerlerini de kendi gibi zanneder" işte böyle bir şeye denk geliyor anladığım kadarıyla.

3 maaşını 1 telefona yatırsın; bizi ilgilendirmeli mi sizce bu? Cebinin boş olup havasının hoş olması onun seçimiyse başkasının bir şey demeye hakkı var mıdır sizce :D

• quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

Niye ihtiyaçların farklı olabileceğini düşünmüyorsunuz?

Mesela; Note 4 alan birinin sürekli not alması gerekiyor, kalemle uyumlu çalışan ve kalemine fonksiyonlar atanmış bir telefona ihtiyacı var ve belirttiğiniz miktardan fazlasını verince "manyak" mı oluyor? Rica ederim, bu düşünüşünüzden vazgeçin, herkesin ihtiyacı farklı; kimisine işi için lazım oluyordur, kimisine hava atmak için ama bu size insanları etiketleme hakkı vermez.

Siz sadece sosyal medya için kullanıyor olabilirsiniz ve telefonunuz ihtiyacınızı fazlasıyla karşılıyordur, doğrudur. Ben sürekli not alıyorum, ses kaydı yapmam gerekiyor, bir yandan da belirli bir kalitenin üzerinde fotoğraf çekmem gerekiyor ve bu ihtiyaçlarımı karşılayacak telefon Note 4; şimdi ben bunu alıp ihtiyaçlarımı karşılayabilirim ama 1000TL'den fazla vermem gerekiyor, "manyak" mı oldum ben şimdi :D Rica ediyorum, yapmayın.

Telefon fiyatlarının düşüşü Türkiye'de de aynı şekilde, en güzel örnekleri de G2 ve G3'tür; dikkatli araştırma yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Pahalı telefon almanın sürekli bir gösteriş yapma, hava atma aracı olduğu düşüncesinden vazgeçmenizi öneririm; siz birinin elinde pahalı bir telefon görüyorsanız ve bunu direkt bu şekilde algılıyorsanız hani derler ya "İnsan diğerlerini de kendi gibi zanneder" işte böyle bir şeye denk geliyor anladığım kadarıyla.

3 maaşını 1 telefona yatırsın; bizi ilgilendirmeli mi sizce bu? Cebinin boş olup havasının hoş olması onun seçimiyse başkasının bir şey demeye hakkı var mıdır sizce :D

Ben işi olana yorum yapmadım ki ? Bunu iş dışında tuttum bende sonuçta işim gereği macbook aldım.. Ya adam telefon kullanmayı bilmiyor sizinde başınıza gelmiştir evladım şu kişiyi arıcam numarasını bulamadım adam rehbere girmeyi bilmiyor ya almış iphone 6 plus :D sonra rehbere girip o kişiyi arıyorum daha sonra oglum birde bunda internette giriliyormuş onuda göstersene diyor baktım internet paketi yok internet paketi alıcaksınız dedim adam öyle şeymi olur diyor ben bu telefona dünyanın parasını verdim niye içinde yok diyo nedim hocam ben şimdi.. Sana şunu diyim ya arkadaşımın 2 çocuğu var aldığı 1200 tl maş bunun 500ü ev kirası gitmiş 9 taksitle iphone almış sonra arıyor beni :D iphone aldım diyor manyak telefonmuş :D 2 ay sonra arıyor sıkıştım borç para verirmisin diyor nedim abi şimdi ben buna dövsem yeridir :D
    metrobüse biniyorsun iphone 6 aldım 128 gb hemde diyor 1 tanede 150 tl ye kap aldım kız diyor.. farkımız var kızım diyor diğer kızın telefona bakıyon s2 :D nedir abi bu
    insanlar pahalı telefonlarıyla hava atmaya karşıyım bara gidiyorsunuz o telefon masaüstüne konur nedir işte bende bu telefon var bende para var gelsin kızlar :) Bakın iş konusunda konuşmuyorum işi olan alıcak zaten o telefonun hakkını vericek ama bunun dışında manyaklık abi :D şuan böyle fiyatlar 10 sene sonra ne olucak abi yeni bir sistemle telefon çıkacak bir araba fiyatında olucak zamanında telefonlar ne kadardı 80-90 tl en pahalı o zamanlar 2.500 tl ye bir telefon dicekler adamı döverlerdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 29 Nisan 2015; 11:13:19 >

• Amiral denizaltısı gibi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

Gecen sene 1050tl ye lg g2 aldim. Android 5.0 guncellemesiyle telefon yeniden doğdu resmen. En az 2sene daha götürür gibi . g5 önemli benim için

Hocam zaten Kitkat'ta da iyiydi performansı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

Gecen sene 1050tl ye lg g2 aldim. Android 5.0 guncellemesiyle telefon yeniden doğdu resmen. En az 2sene daha götürür gibi . g5 önemli benim için

Hocam zaten Kitkat'ta da iyiydi performansı.

lollipop kesinlikle daha iyi. uygulamalar daha hızlı açılıyor. 1 aydır lollipop dayım daha uygulama çökmedi.

• Bu devirde telefon almak araba almaktan daha zor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.