Şimdi Ara

LG G4’ün Basın Görselleri Yayınlandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG daha önceki modeli G3'de bildiğimiz gibi 2.1 MP ön kamera kullanmıştı.G3'ün en zayıfı noktası olan ön kamera problemi G4'de biraz daha standartların üzerine çıkarmayı başarmış.5 MP ön kamera bulunacak olan LG'nin yeni akıllı telefonu G4 20MP arka kamera ile satışa sunulacak.Cihazın diğer özelliklerine gelicek olursak 5.5 inç büyüklüyünde Quad HD ekran,3GB Ram ve Snapdragon 810 işlemcisine sahip olması bekleniyor.Parmak izi okuyucusu ile gelmesi beklenen LG G4’ün Basın Görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.Güncel Teknoloji

• Feyk. Logo gerçekçi gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    http://www.gsmarena.com/more_alleged_lg_g4_press_renders_surface_online-news-11496.php

buradn almış haberi ama gsmarena yı baz alırsak M9 un tasarım harikası olması gerekirdi :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Adam paintten yapmis mobil den zoom yapinca cok belli oluyor. LG G4’ün Basın Görselleri Yayınlandı!

• Güzel bir tasarım

• Benim tahminim firmalar bir kaç tane kasa üretip böyle sızdırıyorlar bilerek nabız yokluyorlar hangisi iyiyse onu üretiyorlar
  • tasarım fena değil, alt çerçeveleri incelteceğine kalınlaştırmışlar, ama sağlamlık için olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eufloria

Benim tahminim firmalar bir kaç tane kasa üretip böyle sızdırıyorlar bilerek nabız yokluyorlar hangisi iyiyse onu üretiyorlar

Öyle olsaydı HTC o tasarımla çıkar mıydı hocam . Çok daha iyi tasarımlar vardı sızıntılarda

• Yandan bakınca S Advance'i hatırlattı bana ama sanmıyorum böyle geleceğini. Kavisli ekran isteyen G Flex 2 alır gider, bir tane daha kavisli cihaza gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.