Şimdi Ara

lg g4c Kasma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu alalı tam 73 saat oldu ılk aldıgımda yazılım guncellemesı oldu u10,tur dıye guncelleme oldu guncelleme olduktan sonra ınternetı her actıgımda kasmaya baslıyor ufak tefek donmalar buda cok can sıkıyor oyunlara gırınce kasma falan hıc olmuyor ama ınternette gezerken acılması cok dert acaba bır ayarını mı bozdum anlamadım bılgısı olanlar yardımcı olursa sevınırım

• merhabalar ben telefonu iki bucuk aydir kullaniyorum. oncelikle gecmis olsun diyorum telefonu aldiginiz icin. bu sorun guncellemeyle alakali degil. bende guncellemeyle duzelir dedim ama olmadi. sorun telefonun ram yonetimi ile alakali. suan android 6 yi bekliyoruz belki onda duzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery elite maceramdan sonra stabil olur umuduyla aldığım bu telefon gerçekten çok stabil. Amma sizinde söylediğiniz gibi kasılıyor. Hemde öyle böyle değil her zaman ve her uygulamada. İnsan rehbere tıkladığında bile tel kasılır mı? Bu kasılıyor. İnternette ise kasılmayı da geçiyor ve donmalar yapıyor. Kısacası benim açımdan bu da gol değil...

• guncelleme ıle alakalıda sorunlar varmıs sutan v10 guncellendı guncellemeden once böyle bır sıkıntı yoktu telefon ınternet acmadan gayet akıcı kasma falan hiç birşey yok ama ınternetı acınca kotu oluyor en ıyısı lg g4 orjınalını almak arkadasım kullanıyor telefon muhtesem ötesi bunun gıbı değil
  • 4 saattir kullaniyorum g4c yi. Bahsettiginiz kasilma ne kadar sure sonra oluyor?
    Bir de guncellemeden sonra fabrika ayarlarina sifirlayin arkadaslar. G3 beat modelinde guncelleme sonrasi kasmalar sifirlamadan sonra duzelmisti.

• G3 beattende kötü bir telefon g4c Niye tercih ettiniz bu telefonu ? G3 beat ten en fazla 1 güncelleme daha fazla alır sonra kenarda kalır, ben g3 beat kullanıyorum g4c verseler kullanmam, G4 beat daha iyi g4c den
  • G3 beate gore G4c nin on kamerasi daha iyi, islemcisi daha iyi, gpu daha iyi, ekran isigi ortama gore otomatik ayarlaniyor, daha guncel telefon. G4 beat tabi ki daha iyi. G4c tercih etme sebebim ikinci el 550 tlye almis olmam. Bu parayi g3 beate vermem.

• Her guncellemeden sonra wipe data wipe cache yapmayi unutmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

Her guncellemeden sonra wipe data wipe cache yapmayi unutmayin.

Nasil yapacagiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: madlive

quote:

Nasil yapacagiz?

Recovery menuden

• quote:

quote:

quote:

Nasil yapacagiz?

Recovery menuden

Hocam wipe data olayı rootlu cihazlar içindir senin cihaz rootluysa uygula rootlu değilse hard reset atın

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

quote:

quote:

quote:

Nasil yapacagiz?

Recovery menuden

Hocam wipe data olayı rootlu cihazlar içindir senin cihaz rootluysa uygula rootlu değilse hard reset atın

Yanlisiniz var. Wipe yapmak icin eoot gerekmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

quote:

quote:

quote:

Nasil yapacagiz?

Recovery menuden

Yanlisiniz var. Wipe yapmak icin eoot gerekmez.

Hocam rootsuzda nasıl wipe daya yapılıyor ben bilmiyorumda tel kapalıyken hard reset biliyorum bunumu diyorsunuz

• kasma sebebını çözdum taktıgım hafıza kartı viruslu olduğu için kasma ve donmalar oluyordu şimdi telefon çok hızlı :)
  • Sorunun cozuldugune sevindim. Ben de bekliyordum bendeki telefon ne zaman donmaya baslayacak diye. 😄😄

• quote:

Sorunun cozuldugune sevindim. Ben de bekliyordum bendeki telefon ne zaman donmaya baslayacak diye. 😄😄

Ne kadar dogru bilmiyorum ama bu android 6 cikinca hafiza kartina uygulama direk inebilcek o zaman yuksek hagiza karti alcaz telefon bellegi bos birakirsak kasma olmaz 😀

• Arkadaslarbende lg g4c kullaniyorum ve bazi forumlarda dolasirken herkez kastigini soyluyor fakat bende bu telefon ucuyo sanki hicbir oyunda kasmaya rastlamadim sd 410 1gb ram cokta iyi degil ama gercekten yazilim donanim uyumu guzel bende tel stabil gercekten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.