Şimdi Ara

LG G5 4.5 G Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan Bilgisayardan sıfır LG G5 aldım. Eski simkartım uyumlu olmadığı için yeni simkart aldım taktım. Daha sonradan farkettim ki 4.5 G kendiliğinden kapanıyor. 4.5 açılması için, ya cihazı yeniden başlatmam gerekiyor, ya da uçak moduna alıp, uçak modundan çıkmam gerekiyor. Bunları yapınca da beni arayanlar ulaşamıyor. Mesaj atamıyorum. Şuan bu konuyu wi-fi açıkken yazıyorum. Telefonu fabrika ayarlarına bile yükledim. Sorun düzelmedi. Hatta sorun var mı diye başka bir cihazda hattı denedim hiç bir sorunu yok. Tek çözüm yolu garantiye gödermek sanırım. 2400 TL'lik cihazın sorunlu olması canımı sıkıyor.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi çağrı merkezine ulaşmak, sayısal loto da 6 tutturmak kadar zor.

Uzun lafın kısası paran ile rezil olmak bu olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 15 Ağustos 2016; 7:13:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemsnbc

Vatan Bilgisayardan sıfır LG G5 aldım. Eski simkartım uyumlu olmadığı için yeni simkart aldım taktım. Daha sonradan farkettim ki 4.5 G kendiliğinden kapanıyor. 4.5 açılması için, ya cihazı yeniden başlatmam gerekiyor, ya da uçak moduna alıp, uçak modundan çıkmam gerekiyor. Bunları yapınca da beni arayanlar ulaşamıyor. Mesaj atamıyorum. Şuan bu konuyu wi-fi açıkken yazıyorum. Telefonu fabrika ayarlarına bile yükledim. Sorun düzelmedi. Hatta sorun var mı diye başka bir cihazda hattı denedim hiç bir sorunu yok. Tek çözüm yolu garantiye gödermek sanırım. 2400 TL'lik cihazın sorunlu olması canımı sıkıyor.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi çağrı merkezine ulaşmak, sayısal loto da 6 tutturmak kadar zor.

Benim lg g5 telefonumdada böyle bir sorun var acaba nasıl çözdünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lastfilth

quote:

Orijinalden alıntı: Cemsnbc

Vatan Bilgisayardan sıfır LG G5 aldım. Eski simkartım uyumlu olmadığı için yeni simkart aldım taktım. Daha sonradan farkettim ki 4.5 G kendiliğinden kapanıyor. 4.5 açılması için, ya cihazı yeniden başlatmam gerekiyor, ya da uçak moduna alıp, uçak modundan çıkmam gerekiyor. Bunları yapınca da beni arayanlar ulaşamıyor. Mesaj atamıyorum. Şuan bu konuyu wi-fi açıkken yazıyorum. Telefonu fabrika ayarlarına bile yükledim. Sorun düzelmedi. Hatta sorun var mı diye başka bir cihazda hattı denedim hiç bir sorunu yok. Tek çözüm yolu garantiye gödermek sanırım. 2400 TL'lik cihazın sorunlu olması canımı sıkıyor.

Benim lg g5 telefonumdada böyle bir sorun var acaba nasıl çözdünüz

Çözemedim hocam öyle kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Samsung A Tab 7 Ekran sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.