Şimdi Ara

LG G5'e 60TL'lik BUFF ekran koruyucu takarken hiç ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar iyi günler. Telefonun üzerinde ki jelatini söküp BUFF ekran koruyucuyu takmaya çalıştım ama takma esnasında araya kaçan bir kaç toz yüzünden neredeyse 30 kere sök tak yaptım. En son BUFF koruyucunun yapışkan yüzeyi de toz olduğu için koruyucuyu komple çeşmenin altında yıkayıp duruladım. Ardından üzerinde ki tozları da bantla çektim, telefonda ki tozları da silip yapıştırdım. Ama koruyucuyu, köşelerden tırnağım ile çok sök tak yaptığım için bu köşeler hafifçe zedelendi ve tekrar yapıştırdığımda tam oturmadılar. Gece gece öyle küfür ettim ki. Sadece kime küfür edeceğimi kestiremedim; kendime mi, BUFF'a mı, telefona mı...

Bu BUFF'da ki hava kabarcıkları için "Telefonu düz bir zemine sırt üstü bırakın, koruyucunun ağırlığından sabaha kadar bu kabarcıklar kendiliğinden kaybolup yapışacaktır" diye duymuştum ama sanırım 60TL param çöpe gitti. Zira bu köşedekiler hava kabarcığı değil, koruyucu köşelerinin tırnak darbesi ile zedelenmesi sonucu oluşan kalıcı bir sorun. Uğraştığım 2 saate yanıyorum. Neyse sağlık olsun. Bu konu hakkında, bir çözüm biliyorsanız denemeye hazırım zira şu anda bile telefonda ki bu kabarcıkları görmeye tahammül edemiyorum.

LG G5'e 60TL'lik BUFF ekran koruyucu takarken hiç ettim LG G5'e 60TL'lik BUFF ekran koruyucu takarken hiç ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 4 Ağustos 2016; 13:10:26 >

• taktığın yarım korumalı migrosta 10tl + şeffaf kılıfı ile satılıyor
  • telefoncularda nano koruyucu var 20 liraya.adamların eli alışkın tertemiz takıyorlar.
  • para bandıyla tozları alabilirsiniz . bitanesini üstüne yapştrp filmi kaldırın ikinci parça bantıda filmin altına yaptırın bastırın sonra çekin tozların banta yapşacağını göreceksiniz. bantın yapışkanı filmin yapışkan kısmına bakacak şekilde. anlatamadm ama anladın sanrm :D
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Telefon, modüler yapıdaki bataryada beni rahatsız eden bir ayrıklık sorunu ile servise gitti ve yenisi gelecek. Gelir gelmez dediğinizi yapacağım. Hoş, bir kere koruyucuyu deforme ettim ama olsun zira 60TL para verdiğim için böyle idare edeceğiz artık. Bant olayını da bilsem de üşengeçliğimden risk alarak hızlıca takmaya çalıştım ama sütten ağzım yandı, bu nedenle yoğurdu üfleyerek yemekte kaçınılmaz oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.