Şimdi Ara

LG G5 EĞİTİMDEN ÖN İNCELEME VİDEOLARI! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pixexelans

@Serdengeçti_45 @ihsankutamis

Sen her modülü almak zorunda değilsin. iPhone için balık gözü lensi falan satılmıştı bataryalı kılıf falan çıkarttı piyasaya apple kullanıcıları almak mecburiyetinde mi? Modül almadan da telefon kullanılabilir durumda. CamPlus almak zorunda değilsin olmadan fotoğraf çekebiliyorsun zaten, yada Bang&olufsen Hi-Fi modülü almak zorunda değilsin zaten ses çıkışı gayet yeterli seviyede sen ekstra olarak geliştirmek istersen modül alırsın. Sen iPhone alınca Apple aksesuarların tümünü sana hediye mi edecek? Bu nasıl bir mantık anlamıyorum. 16 gb arttırılamayan hafıza ve hd çözünürlükte 1800 mah pilli iPhone al (: yanına kırmızı marlboro ve araba anahtarıda koy kafeye gittiğinde herkes zengin görür seni havan olur mükemmel tercih.

Bende zamanında iPhone 6 plus aldım 1 kasımda ilk Türkiye'ye geldiği gün. Ama 1 hafta sonra büküldü forumda konusu mevcut gidip serviste değiştirip sattım kurtuldum ben o kadar para vereceğim metal kasa falan diye övüneceğim telefon bükülecek olacak iş değil. Neyse sen eleştiri yapabilirsin yüksek bir miktar fiyatıda beğenmeyebilirsin ama lakin yapılan işe saygı duymak zorundasın bu sadece LG için geçerli değil. Her firmanın yapmaya çalıştığına saygı duymalıyız almak kullanmak sevmek beğenmek önermek zorunda değilsin ama yanlış eleştiri sana bir şey kazandırmaz ön yargı sana bir şey kazandırmaz. Ben s7 yi hiç iyi bulmadım ama s7 edge bana göre muazzam bir tasarıma sahip 3300 tl yi hak etmiyor diye düşünmüyorum eğer G5 in arka tarafı fotoğraflarda ki gibi leş olsaydı gerçektede emin ol G5 te almazdım sonuçta cebimden çıkacak para LG beleş vermeyecek bana. Neyse çok uzattım sanıyorum ki herkese iyi forumlar

Hocam 2300 gelme ihtmali nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exhilaratingmetal

Ufuk bey inşaallah bu yazdıklarımı görür çünkü kendisini kınıyorum bu fiyatlandırmadan dolayı.
    WMC'de güzel güzel röportajlar verirken iyiydi. "Kullanıcılarımızı dinleyeceğiz", "LG G4'ün çıkış fiyatı olan 2200'e yakın bir fiyat ile çıkacak" diyen kendisi değil miydi? Ne oldu da samsung s7 ile aynı fiyattan çıkartmaya karar verdi. Rekabetten anladığı bu mudur?

@Pixexelans B&O H3 kulaklık verilecek mi yanında, ndan da mı vazgeçildi?

Bang olufsen h3 kulaklık verilecek o devam ediyor.

Fiyat konusuna gelirsek şöyle bir düşünce olabilir samsung hiç bir şey yapmadığı halde 2800 den satacak biz bunca geliştirme yapmışız cihazda modüler tasarım falan filan neyimiz eksikte ucuz satalım? Lg premium bir seri oluşturmaya çalışıyor g2 ile zirveye oynadı ve g serisi şuanda galaxy serisinin en büyük rakibi konumunda ki hatta samsung s5 alan daha sonra lg seçiyor yada s6 alan lg alıyor ve genelde Lg alan kullanıcı tekrardan Lg yi tercih ediyor. Savunmak istemiyorum aslında bende 2799 beklemiyordum ama bu kadar geliştirme karşısında hiç bir geliştirme sunmayan firmaların 2800-3100 tl arası ürünlerini satması Lg nin biz neden ucuza oynayalım düşüncesine girmesine sebep olmuş olabilir. Çalışanı olarak mantıklı buluyorum ama keşke diğer firmalarda ucuz fiyattan çıkartsalardı ürünlerini bizde ucuz fiyattan alsaydık. Bu lg nin suçu değil. DualPixel adı altında kamera çıkartıp pişirip pişirip önümüze sunan samsung karşısında lg geniş açılı çift kamera koyuyor ve insanların gözünde daha değersiz oluyorsa o insanların cidden parayı bol bulduğu ve hak edene kazandırmadığı gerçeğini öne çıkarıyor. Lg g5 i ne olursa olsun alacağım ama keşke daha ucuz gelseydi. Gelişmeler için konuyu takip edin iyi forumlar herkese. Ufuk bey eğer konuyu okursa Saygı ve Sevgilerimle

LG Şu sorunları çözmüş mü acaba var mı bir bilginiz?

http://www.teknobeyin.com/lg-g4-ile-ilgili-en-yaygin-7-problem-ve-cozumleri.html

http://forum.donanimhaber.com/m_114111685/tm.htm

LG' nin Samsung ayarında bir telefon çıkarması için daha çok yolu var bence...Arayüzden tutun da Ölü pixellere kadar...Ekran yanması Burn vs...Bunu ben G3'de de gördüm..

Galaxy S5 ile başlayan Samsung serileri sorunsuz olmaya ve kaliteli telefonlar çıkarmaya başladı...Hiç LG4 konusuna giriyor musunuz? Batarya problemleri, cihazı sorunlu diye geri verip parasını almaya çalışanlar, inatla değişim yapalım diyen LG...

Telefon demek Janjanlı çift kamera ya da USB 3.0 demek değil...Sorunsuzca kullanabilmek demek...Ben 2 Senedir S5 kullanıyorum o kadar memnunum ki? Pil performansı olsun,stabil arayüzü olsun, donma kasma yok orjinal stock rom...Şimdi S7' ye geçiyorum...S1' den S4' e kadar İllallah demiştim yalnız....S5' de adamlar aştı olayı...

Mesela Samsung Kamera bakımından lider,video çekimi olsun,kamera çekimi olsun ? Sony bile başedemiyor gerisini siz düşünün...

Note serisi mesela..Apple bile büyük telefon çıkarmak zorunda Kaldı Samsung yüzünden, çıkarmayız diyorlardı :)

Yapılan ilk incelemelerde S7 ve Edge 10 üzerinden 9 alıyor ortalama...
    Barcelona'da LG' nin esamesi okunmadı afedersiniz de....Zaten S7 şuan Ön siparişlerde S6' yı da geride bıraktı şimdiden...

Donanım haber de Mesut Bey bile Lg falan neyse de orda ki Telefon S7 diyor, Yok böyle bir ekran kamera diyor, düşük ışıkta ki kamera performansı...Daima ekran açık özelliği LG' de siyah beyaz, S7 de Renkli diyor adam resmen bitmiş telefona videosu var açın izleyin... Ki HTC fanıdır kendisi...

İphone 6S yada 6 satıp Edge S7 alanlar var forumda şuan yani, Ben İphone satıp da LG alan görmedim henüz kusura bakmayın da...

Yenilikleri her zaman Samsung yapıyor, Diğerleri örnek alıyor Sezarın Hakkı Sezara...

Ben LG' nin o fiyatlarla çok satacağını sanmıyorum açıkcası, umarım ki satar rekabet olur, fiyatlar düşer herkes kullanır...

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Mart 2016; 4:33:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

quote:

Ufuk bey inşaallah bu yazdıklarımı görür çünkü kendisini kınıyorum bu fiyatlandırmadan dolayı.
    WMC'de güzel güzel röportajlar verirken iyiydi. "Kullanıcılarımızı dinleyeceğiz", "LG G4'ün çıkış fiyatı olan 2200'e yakın bir fiyat ile çıkacak" diyen kendisi değil miydi? Ne oldu da samsung s7 ile aynı fiyattan çıkartmaya karar verdi. Rekabetten anladığı bu mudur?

Fiyat konusuna gelirsek şöyle bir düşünce olabilir samsung hiç bir şey yapmadığı halde 2800 den satacak biz bunca geliştirme yapmışız cihazda modüler tasarım falan filan neyimiz eksikte ucuz satalım? Lg premium bir seri oluşturmaya çalışıyor g2 ile zirveye oynadı ve g serisi şuanda galaxy serisinin en büyük rakibi konumunda ki hatta samsung s5 alan daha sonra lg seçiyor yada s6 alan lg alıyor ve genelde Lg alan kullanıcı tekrardan Lg yi tercih ediyor. Savunmak istemiyorum aslında bende 2799 beklemiyordum ama bu kadar geliştirme karşısında hiç bir geliştirme sunmayan firmaların 2800-3100 tl arası ürünlerini satması Lg nin biz neden ucuza oynayalım düşüncesine girmesine sebep olmuş olabilir. Çalışanı olarak mantıklı buluyorum ama keşke diğer firmalarda ucuz fiyattan çıkartsalardı ürünlerini bizde ucuz fiyattan alsaydık. Bu lg nin suçu değil. DualPixel adı altında kamera çıkartıp pişirip pişirip önümüze sunan samsung karşısında lg geniş açılı çift kamera koyuyor ve insanların gözünde daha değersiz oluyorsa o insanların cidden parayı bol bulduğu ve hak edene kazandırmadığı gerçeğini öne çıkarıyor. Lg g5 i ne olursa olsun alacağım ama keşke daha ucuz gelseydi. Gelişmeler için konuyu takip edin iyi forumlar herkese. Ufuk bey eğer konuyu okursa Saygı ve Sevgilerimle

http://www.teknobeyin.com/lg-g4-ile-ilgili-en-yaygin-7-problem-ve-cozumleri.html

LG' nin Samsung ayarında bir telefon çıkarması için daha çok yolu var bence...Arayüzden tutun da Ölü pixellere kadar...Ekran yanması Burn vs...Bunu ben G3'de de gördüm..

Galaxy S5 ile başlayan Samsung serileri sorunsuz olmaya ve kaliteli telefonlar çıkarmaya başladı...Hiç LG4 konusuna giriyor musunuz? Batarya problemleri, cihazı sorunlu diye geri verip parasını almaya çalışanlar, inatla değişim yapalım diyen LG...

Telefon demek Janjanlı çift kamera ya da USB 3.0 demek değil...Sorunsuzca kullanabilmek demek...Ben 2 Senedir S5 kullanıyorum o kadar memnunum ki? Pil performansı olsun,stabil arayüzü olsun, donma kasma yok orjinal stock rom...Şimdi S7' ye geçiyorum...S1' den S4' e kadar İllallah demiştim yalnız....S5' de adamlar aştı olayı...

Mesela Samsung Kamera bakımından lider,video çekimi olsun,kamera çekimi olsun ? Sony bile başedemiyor gerisini siz düşünün...

Note serisi mesela..Apple bile büyük telefon çıkarmak zorunda Kaldı Samsung yüzünden, çıkarmayız diyorlardı :)

Barcelona'da LG' nin esamesi okunmadı afedersiniz de....Zaten S7 şuan Ön siparişlerde S6' yı da geride bıraktı şimdiden...

Donanım haber de Mesut Bey bile Lg falan neyse de orda ki Telefon S7 diyor, Yok böyle bir ekran kamera diyor, düşük ışıkta ki kamera performansı...Daima ekran açık özelliği LG' de siyah beyaz, S7 de Renkli diyor adam resmen bitmiş telefona videosu var açın izleyin... Ki HTC fanıdır kendisi...

İphone 6S yada 6 satıp Edge S7 alanlar var forumda şuan yani, Ben İphone satıp da LG alan görmedim henüz kusura bakmayın da...

Yenilikleri her zaman Samsung yapıyor, Diğerleri örnek alıyor Sezarın Hakkı Sezara...

Ben LG' nin o fiyatlarla çok satacağını sanmıyorum açıkcası, umarım ki satar rekabet olur, fiyatlar düşer herkes kullanır...

İyi forumlar...

S6 ya kadar soyulan kasa (: 2 gb ram ve muazzam kalitede kasa s5 çok güzeldi ya o kadar övdün övdün gsma neden g3 ü ödüllendirildi 2014 te g3 e ödül verdi yıl 2016 g5 te aynı ödülü kazandı. Belki de şaşırmışlardır s6 ile s7 arasında hangisi s6 hangisi s7 falan
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G5 EĞİTİMDEN ÖN İNCELEME VİDEOLARI!

Ayrıca izle (:

https://youtu.be/x5mRrAkCiV8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGSalesB -- 12 Mart 2016; 8:34:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi forumlar...

S6 ya kadar soyulan kasa (: 2 gb ram ve muazzam kalitede kasa s5 çok güzeldi ya o kadar övdün övdün gsma neden g3 ü ödüllendirildi 2014 te g3 e ödül verdi yıl 2016 g5 te aynı ödülü kazandı. Belki de şaşırmışlardır s6 ile s7 arasında hangisi s6 hangisi s7 falan
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G5 EĞİTİMDEN ÖN İNCELEME VİDEOLARI!

Ayrıca izle (:

https://youtu.be/x5mRrAkCiV8

Kardeş, sana bi şey diyen yok. Üstüne alınma. Sen orda çalışansın. Firma sahipleri düşünsün bu eleştirileri de kendilerini düzeltsinler. Yoksa bu fiyat politikasıyla g5 piyasada silinir. Htc de geliyor. 2800 fiyatı müşteriyi iphona kaydırır. Eğer htc 10 kaliteyle gelirse millet ona bile kayabilir. Ben lgnin bu yüksek fiyatla çıkacağını sanmıyorum muhtemelen nabız yokluyorlar. Yoksa kendi ayağına sıkmış olur.

• Bosver simdi yilin telefonunu, Hayatinda ilk defa secilmis de mis de gec bunlari be hocam..

Yil 2016 olmus sen benim yukarida verdigim sorunlari Halletmis mi Lg onu soyle, kasa soyulmasiymis falanmis yaninda cerez kaliyorda...

Gecen sene en iyi telefon hangisi? Haa bir de Lg G4 kacinci olmus onu da ya bir zahmet...Ben 3 sene oncesine mi bakayim, su zamana mi bakayim..

Lg once sorunsuz telefon yapsin, herkes dusunebilir neden olmasin...

Karsilastirma testlerinde sana onlarca video gosteririm gec bunlari arkadasim..

Samsung S serisi Note serisi kac defa yilin teli secildi de agzini acan yok :)

Rekabet iyidir iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Mart 2016; 11:15:43 >
  • quote:

quote:

Bosver simdi yilin telefonunu, Hayatinda ilk defa secilmis de mis de gec bunlari be hocam..

Yil 2016 olmus sen benim yukarida verdigim sorunlari Halletmis mi Lg onu soyle, kasa soyulmasiymis falanmis yaninda cerez kaliyorda...

Gecen sene en iyi telefon hangisi? Haa bir de Lg G4 kacinci olmus onu da ya bir zahmet...Ben 3 sene oncesine mi bakayim, su zamana mi bakayim..

Rekabet iyidir iyi...

80 milyon sattığı s3 e destek vermedi ram az dedi falan ama sonradan çıkardığı tüm çöp telefonlarda lolipop vardı lg hangi cihazına bu muammeleyi yaptı? G3 2014 te g5 2016 da aldı samsung ne zaman aldı acaba? Bana laf yapana bak kör gibi samsungu savunuyor ne demişler cahil düşmanım olacağına bilgili düşmanım olsun. Cahille tartışmak en zor şeydir çünkü bildiğini sandığı şeyi ölümüne savunur sende o misal. G3-G5 ödül aldı diyorum bananeeee bananeeee samsungda aldıııı bananeee diyorsun fangirl seni

Bak anlatamiyorum sanirim bunun fanlikla alakasi yok, Lg g4 gunumuzun son teknoloji urunlerinden, Kac adet satmis? S6 kac adet satmis...

Hadi onu birak Daha iyi telefon dersin ozellikler bakimindan kagit uzerinde eyvallah tamam, ama is uygulamaya gelince sorunlu telefonlar G3' de de durum ayni G4' de de..

G5' de umarim bu acikliklari kapatmistir...

Lg bir seyler yapmaya calisiyor takdire sayan evet ama genel anlamda sorunlu telefonlar...

Samsung sorunsuz telefon yapmaya basladigindan beri ustune koya koya telefon cikartiyor...Hani yenilik olmasa da sorunsuz diye kullan..

Lg yenilik yapiyor ama sorunlar cok bunu demek istiyorum, 50 tane yenilik olsa ne olur ben o telefondan sikayet ettigim surece..

Forumda G5' in adi gecmiyor suan oradan anlayin iste..Rekabet iyidir demiyoruz bosuna da anlayana..

• samsung sorunsuz telefon üretiyor dedi ön ve arka kamera kayması, ekran yanması, şarj soketi sorunu, GÜNCELLEME ÖZÜRLÜ olması sorunsuz bir firma olduğunun kanıtı tabi

• Hocam merhaba. Önceki mesajlarınızda kablosuz hızlı şarj istasyonun bahsi geçmişti. Bu cihaz, G3'te kullandığım wcd-100 kablosuz şarj aksesuarından farklı mı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-X

Hocam merhaba. Önceki mesajlarınızda kablosuz hızlı şarj istasyonun bahsi geçmişti. Bu cihaz, G3'te kullandığım wcd-100 kablosuz şarj aksesuarından farklı mı olacak?

Hızlı şarj destekli hocam

• bu telefonun kesin olarak hangi tarihte satışa çıkacak söyleyebilir misiniz acaba
    şuan için z5 pre ve lg g5 arsında kaldım .kısa bir sürede satısa cıkacaksa bekleyebilirim
    uzun bir süre sonra cıkacaksa beklemeye gerek yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGSalesB

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-X

Hocam merhaba. Önceki mesajlarınızda kablosuz hızlı şarj istasyonun bahsi geçmişti. Bu cihaz, G3'te kullandığım wcd-100 kablosuz şarj aksesuarından farklı mı olacak?

Hızlı şarj destekli hocam

Eskisi yavaş kalıyor demek. Bilgi için teşekkürler :
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGSalesB

quote:

Bosver simdi yilin telefonunu, Hayatinda ilk defa secilmis de mis de gec bunlari be hocam..

Rekabet iyidir iyi...

80 milyon sattığı s3 e destek vermedi ram az dedi falan ama sonradan çıkardığı tüm çöp telefonlarda lolipop vardı lg hangi cihazına bu muammeleyi yaptı? G3 2014 te g5 2016 da aldı samsung ne zaman aldı acaba? Bana laf yapana bak kör gibi samsungu savunuyor ne demişler cahil düşmanım olacağına bilgili düşmanım olsun. Cahille tartışmak en zor şeydir çünkü bildiğini sandığı şeyi ölümüne savunur sende o misal. G3-G5 ödül aldı diyorum bananeeee bananeeee samsungda aldıııı bananeee diyorsun fangirl seni

Hocam bu bang olufsen kulaklık sadece ön sipariş verenlere mi verilecek yoksa kutu içeriğinde mi olacak. Kulaklıklara özel ilgim var da. Hali hazırda da 3 yıldır lg nexus 4 kullanıyorum meret servis yüzü görmedi, bozulmuyor da ki yeni bir telefon alayım :D Bu kulaklığı araştıracağım ve 4.5 G ile internet çok çok farklı olacaksa g5'i düşünebilirim.

• quote:

quote:

quote:

Rekabet iyidir iyi...

Bak anlatamiyorum sanirim bunun fanlikla alakasi yok, Lg g4 gunumuzun son teknoloji urunlerinden, Kac adet satmis? S6 kac adet satmis...

Hadi onu birak Daha iyi telefon dersin ozellikler bakimindan kagit uzerinde eyvallah tamam, ama is uygulamaya gelince sorunlu telefonlar G3' de de durum ayni G4' de de..

G5' de umarim bu acikliklari kapatmistir...

Lg bir seyler yapmaya calisiyor takdire sayan evet ama genel anlamda sorunlu telefonlar...

Samsung sorunsuz telefon yapmaya basladigindan beri ustune koya koya telefon cikartiyor...Hani yenilik olmasa da sorunsuz diye kullan..

Lg yenilik yapiyor ama sorunlar cok bunu demek istiyorum, 50 tane yenilik olsa ne olur ben o telefondan sikayet ettigim surece..

Forumda G5' in adi gecmiyor suan oradan anlayin iste..Rekabet iyidir demiyoruz bosuna da anlayana..

S6 edge plus'ın tasarımı harika olmuş ama forumda konusunu okudum, beyaz rengi sarımtrak gösterme sorunu var ayrıca amoled ekran benim bildiğim renkleri gerçek değil de olduğundan canlı yansıtıyor. Tabi bu bir hata değil ama ben gerçek renk görmek isterim yapay renk değil. Bir kaç sorunu daha var bu s6 ve s7lerin ama şimdi hatırlayamadım, konusunda yazılmış.

• Şuanlık ön sipariş verenler için geçerli ama Lg bu devam ettirebilir de ettirmeyebilir de. Samaung lg tartışması yapmayacağım. Ön siparişler 25-1 nisan arası teslim olacak cihazda bu tarihte satışa sunulacak. Çok süpriz var bekleyin derim z5 premium alınmaz gerçekten alınmaz. 810 acayip etkiliyor o cihazı çok ısınıyor. Her gün teknolojinin içerisindeyim inciğine cinciğine kadar uğraşıyorum araştırıyorum ama ben daha çok bilirim modunda olan arkadaşları dinleyecekseniz hayırlı olsun.

• z5 e takımtım yok hangisi güzelse onu almaya çalışacağım
    satış fiyatı belli oldu mu
    cevabınız için teşekkürler
  • Telefonun ekrani amoled ve yapay olmasinin sebebi yani renklerin abartili olmasi Amoled ekrandan dolayi ve cok hos duruyor...Yani Ekran kalitesi muazzam..

Ancak ; Resim cektiniz ya da video, Pc'ye attiginiz zaman gercek renkleri Pc' de zaten goruyorsunuz...

Amoled ekranin Beyazlari evet tam beyaz degil ancak diger renkleri ozellikle Siyahi da Muthis...

S7'nin su an icin sorunu yok ben bugun aldim ve kullaniyorum...Adamlar yapmis yani son nokta..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

z5 e takımtım yok hangisi güzelse onu almaya çalışacağım

Lg çalışanı arkadaşın da dediği gibi snapdragon 810 ısınan bir işlemci. Sony zp5de termal boru çift macun vs gibi şeyler kullanıldı ısınmayı azaltmak için. Snapdragon 820 ise hem 810dan hem de samsung s7 edgenin Türkiyeye yolladığı cihazlarda kullandığı işlemciden daha iyi. (amerikaya snapdragon 820li cihazları yolladı samsung). Kamera, özellikle ön kamera kalitesi ise g3te bile müthişti ki G5 ile olayı aşmışlardır diye düşünüyorum. Şu aşamada tabiki daha yeni ve güçlü bir telefon olmasıyla bence g5 tercih edilir ama sony z6 premium daha iyi olabilir. (O da eylül ekimden önce çıkmaz sanırım)

• quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

z5 e takımtım yok hangisi güzelse onu almaya çalışacağım

Lg çalışanı arkadaşın da dediği gibi snapdragon 810 ısınan bir işlemci. Sony zp5de termal boru çift macun vs gibi şeyler kullanıldı ısınmayı azaltmak için. Snapdragon 820 ise hem 810dan hem de samsung s7 edgenin Türkiyeye yolladığı cihazlarda kullandığı işlemciden daha iyi. (amerikaya snapdragon 820li cihazları yolladı samsung). Kamera, özellikle ön kamera kalitesi ise g3te bile müthişti ki G5 ile olayı aşmışlardır diye düşünüyorum. Şu aşamada tabiki daha yeni ve güçlü bir telefon olmasıyla bence g5 tercih edilir ama sony z6 premium daha iyi olabilir. (O da eylül ekimden önce çıkmaz sanırım)

Z6 Serisi çıkmayacak x serisi ile devam edecek sony teşekkürler yorumların için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.