Şimdi Ara

LG G5 EĞİTİMDEN ÖN İNCELEME VİDEOLARI! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noxcho95

quote:

Orijinalden alıntı: Pixexelans

quote:

pixelans hocam kesin olarak hangi tarihte raflarda göreceğiz cihazı?

25 mart ön siparişler teslim edilecek 1 nisanda tüm teknoloji marketlerde satışa sunulacak. Cihazların demoları belirli teknoloji mağazalarına önceden gelebilir (kesin olmamakla birlikte)

hocam lg tr ufuk gursoy 20 25 mart dedi bi yanlislik olmasin

Shiftdelete.net videosunda da 25 mart 1 nisan dedi ben ön sipariş aldığım için şuan merkeze teslim tarihini sordum 25 mart sabahı teslim edin dedi ürün 24 ünde bize gelecek zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

pixelans hocam kesin olarak hangi tarihte raflarda göreceğiz cihazı?

25 mart ön siparişler teslim edilecek 1 nisanda tüm teknoloji marketlerde satışa sunulacak. Cihazların demoları belirli teknoloji mağazalarına önceden gelebilir (kesin olmamakla birlikte)

hocam lg tr ufuk gursoy 20 25 mart dedi bi yanlislik olmasin

Shiftdelete.net videosunda da 25 mart 1 nisan dedi ben ön sipariş aldığım için şuan merkeze teslim tarihini sordum 25 mart sabahı teslim edin dedi ürün 24 ünde bize gelecek zaten

Hocam DH nın yaptıgı röportajda 25 mart sabahı teknomarketlerde yerini alır demişti. umarım nisana kaymaz. Valla telefonsuz geziyorum G5 için.

• 2300-2400 hatta 2500 olsa alacaktım ama 2700-2800 gibi bir fiyata almam. Yazık olmuş, istediği modülü versin, çok uçuk bir fiyat.
    Umarım son dakika da bir sürpriz olur yoksa başka modellere yöneleceğiz :/
  • beyler bugün vatandan v10'a baktım, hayran kaldım. sonrasında adam abi g5 çıktı çıkacak bekle az dedi, internete girip resimlerine bi baktım.. bakmaz olaydım.
    Sizcede çok biçimsiz değilmi bea

bu arada hoparlörler bang olufsen ile ortak yazısını okuduktan sonra baya ısındım telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 10 Mart 2016; 1:02:58 >
  • Bu fıyatlandırmayla sana by by lg.. G4 te dustugum hataya bunda dusmem asla agustos ta 2 bın tl ye aldım daha 6. Ayında 1600 e kadar dustu yoluma general mobıle 5 plus ıle devam edıyorum alırım 899-999 tl arası fıyattan 2 sene her guncellemeyı alırım 3. Senede satarım kapıtalızme para kazanırmam artık buradakı konu sahıbı promator arkadasın gazına gelıp almayın bence pısman olursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren9192

Bu fıyatlandırmayla sana by by lg.. G4 te dustugum hataya bunda dusmem asla agustos ta 2 bın tl ye aldım daha 6. Ayında 1600 e kadar dustu yoluma general mobıle 5 plus ıle devam edıyorum alırım 899-999 tl arası fıyattan 2 sene her guncellemeyı alırım 3. Senede satarım kapıtalızme para kazanırmam artık buradakı konu sahıbı promator arkadasın gazına gelıp almayın bence pısman olursunuz

2499 dan çıkan s6 3 ay sonra 2000 e düştü şimdi 1700 lere satılırken sesiniz çıkmıyor ama lg 6. Ayda 400 lira fiyat düşürdü diye laf yapıyorsunuz samsumg al sen kardeş hatta s7 edge al 3300 den 3 ay sonra 2500 e düşer

• quote:

quote:

Bu fıyatlandırmayla sana by by lg.. G4 te dustugum hataya bunda dusmem asla agustos ta 2 bın tl ye aldım daha 6. Ayında 1600 e kadar dustu yoluma general mobıle 5 plus ıle devam edıyorum alırım 899-999 tl arası fıyattan 2 sene her guncellemeyı alırım 3. Senede satarım kapıtalızme para kazanırmam artık buradakı konu sahıbı promator arkadasın gazına gelıp almayın bence pısman olursunuz

2499 dan çıkan s6 3 ay sonra 2000 e düştü şimdi 1700 lere satılırken sesiniz çıkmıyor ama lg 6. Ayda 400 lira fiyat düşürdü diye laf yapıyorsunuz samsumg al sen kardeş hatta s7 edge al 3300 den 3 ay sonra 2500 e düşer

Samsung veya LG... Sizce bu fiyat düşürmeler ilk alıcıları enayi yerine koymak değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemba59

quote:

quote:

Samsung veya LG... Sizce bu fiyat düşürmeler ilk alıcıları enayi yerine koymak değil mi?

Fiyatı düşmeyen bi marka var mı? (apple deme) o komple enayi yerine koyuyor milleti

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyatı düşmeyen bi marka var mı? (apple deme) o komple enayi yerine koyuyor milleti

Yanlış anlaşılmasın LG yi kötülemiyorum. Tüm markalara bu sitemim. Bu telefonlar daha düşük fiyatlardan satılabiliniyorsa neden yüksek fiyattan piyasaya sürülüyor? Pazarlama sektörüyle ilgim yok sadece bir alıcı olarak düşününce saçma geliyor. Sektör bunu gerektiriyordur bilemem. Bana göre yanlış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış anlaşılmasın LG yi kötülemiyorum. Tüm markalara bu sitemim. Bu telefonlar daha düşük fiyatlardan satılabiliniyorsa neden yüksek fiyattan piyasaya sürülüyor? Pazarlama sektörüyle ilgim yok sadece bir alıcı olarak düşününce saçma geliyor. Sektör bunu gerektiriyordur bilemem. Bana göre yanlış.

Maalesef arz talep meselesi bir şey diyemeyeceğim

• harbiden de lg hemen düşürüyor. 2700e alıp 1500e satmak koyar adama.

• quote:

harbiden de lg hemen düşürüyor. 2700e alıp 1500e satmak koyar adama.

Kişisel şahsi görüşünüz saygı duyarım ama telefonu satmak için mi alıyoruz? İhtiyaç olmadan alınmasına karşıyım şahsen

• Amerikada nisanın ilk haftası satıştaymış. TR de de o zamanlara gelir zaten telefonsuzum yarın 6s alacağım mecbur keşke lg de samsung gibi hemen pazara malı surebilse

• Kıme sıkayet edersen et ben konu ıle alakalı konusuyorum burda kımseye saygısızlık da yapmadım hakaret te etmedım ayrıca ergen demek hakaret degıl her erkegın yasadıgı yas aralıgıdır. sadece mılletın nefsını kabartıp alınterını elınden alan tuketım cılgınlıgı olusturmak ısteyen hemde kafasına gore fazladan fıyat koyan telefon uretıcılerını elestırıyorum 1 kısı bıle anlasa ısın mantıgını ne mutlu bıze. Sen gıt dıledıgını al kardes ıstersen her amıralden 1 tane al her gun bırını kullan benım acımdan sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben samsung ve lg arasında kaldım. Lg yi performans olarak ve fiyat olarak bekliyordum. Eğer 2800den çıkarsa g5, hiç düşünmeden s7 ye veya note 5e yönelirim. Samsung en azından gear vr veriyor. Lgnin en büyük yeniliği modüler tasarımı tamam çok güzel. Ama senin aksesuarların zaten paralı. Üstelik az para da değil denildiğine göre 400 lira bile olsa çok yüksek. Onlarla beraber zaten ikinci g5 parası çıkıyor cepten. Bu lg milleti enayi mi zannediyor? istesen de istemesen de samsung daha tercih edilir bi marka. senin rekabet edebilmen için 200 300 lira uygun vermen lazım teli. yanındaki aksesuarlar zaten ciddi maddi külfet. nasıl satacaksın telefonu bu fiyatla? vereceklerdi teli 2300e aksesuarlarla beraber lg çok yüksek kar marjlarına ulaşırdı. teli de peynir ekmek gibi satardı. lg kusura bakmasın ama rolling boattan dolayı belli kesime sattı sattı yoksa lg yi kötü günler bekliyor gibi. ben lg almayı düşünürken bu parayı ekstralarıyla beraber daha yüksek miktarları göze alamam. direkt s7 alır geçerim ve bence artıları g5ten daha fazla. modüler olması tamam yenilik de para demek bana getirisi yok. S7, özellik bakımından daha kompakt yani merkezde telin kendisinde toplamış. ben lg çalışanı arkadaştan g5in kamerasıyla ilgili bilgi istiyorum sakıncası yoksa. tamam çift kamera geniş açılı filan. ama g4e göre lenste diyaframda odaklamada herhangi bir yenilik varsa öğrenelim. çift kameranın kullanımı devreye girmesi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdengeçti_45 -- 11 Mart 2016; 22:11:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdengeçti_45

Ben samsung ve lg arasında kaldım. Lg yi performans olarak ve fiyat olarak bekliyordum. Eğer 2800den çıkarsa g5, hiç düşünmeden s7 ye veya note 5e yönelirim. Samsung en azından gear vr veriyor. Lgnin en büyük yeniliği modüler tasarımı tamam çok güzel. Ama senin aksesuarların zaten paralı. Üstelik az para da değil denildiğine göre 400 lira bile olsa çok yüksek. Onlarla beraber zaten ikinci g5 parası çıkıyor cepten. Bu lg milleti enayi mi zannediyor? istesen de istemesen de samsung daha tercih edilir bi marka. senin rekabet edebilmen için 200 300 lira uygun vermen lazım teli. yanındaki aksesuarlar zaten ciddi maddi külfet. nasıl satacaksın telefonu bu fiyatla? vereceklerdi teli 2300e aksesuarlarla beraber lg çok yüksek kar marjlarına ulaşırdı. teli de peynir ekmek gibi satardı. lg kusura bakmasın ama rolling boattan dolayı belli kesime sattı sattı yoksa lg yi kötü günler bekliyor gibi. ben lg almayı düşünürken bu parayı ekstralarıyla beraber daha yüksek miktarları göze alamam. direkt s7 alır geçerim ve bence artıları g5ten daha fazla. modüler olması tamam yenilik de para demek bana getirisi yok. S7, özellik bakımından daha kompakt yani merkezde telin kendisinde toplamış. ben lg çalışanı arkadaştan g5in kamerasıyla ilgili bilgi istiyorum sakıncası yoksa. tamam çift kamera geniş açılı filan. ama g4e göre lenste diyaframda odaklamada herhangi bir yenilik varsa öğrenelim. çift kameranın kullanımı devreye girmesi nasıl?

Vr a 100 lira ödüyorsun lg yanında Bang&olufsen kulaklık veriyor dostum neyse kimse ile uğraşmayacağım lg al samsung al diye eğitimden genel bilgiler başlığında satış ile uğraşmayacağım hele konuya gelip ergen falan yazan insanlar ile hiç uğraşılmaz samsung alın lg alın bilemem ben. 2500 den s6 alırım niye g4 alıyım diyenlerde vardı şuan görüyorum kendilerini neyse hayırlı akşamlar herkese.

• S7 edge alacak olanlar dikkat etsin

http://shiftdelete.net/galaxy-s7-edge-modellerinde-iki-farkli-kamera-sensorleri-kullaniliyor-69599

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serdengeçti_45

Ben samsung ve lg arasında kaldım. Lg yi performans olarak ve fiyat olarak bekliyordum. Eğer 2800den çıkarsa g5, hiç düşünmeden s7 ye veya note 5e yönelirim. Samsung en azından gear vr veriyor. Lgnin en büyük yeniliği modüler tasarımı tamam çok güzel. Ama senin aksesuarların zaten paralı. Üstelik az para da değil denildiğine göre 400 lira bile olsa çok yüksek. Onlarla beraber zaten ikinci g5 parası çıkıyor cepten. Bu lg milleti enayi mi zannediyor? istesen de istemesen de samsung daha tercih edilir bi marka. senin rekabet edebilmen için 200 300 lira uygun vermen lazım teli. yanındaki aksesuarlar zaten ciddi maddi külfet. nasıl satacaksın telefonu bu fiyatla? vereceklerdi teli 2300e aksesuarlarla beraber lg çok yüksek kar marjlarına ulaşırdı. teli de peynir ekmek gibi satardı. lg kusura bakmasın ama rolling boattan dolayı belli kesime sattı sattı yoksa lg yi kötü günler bekliyor gibi. ben lg almayı düşünürken bu parayı ekstralarıyla beraber daha yüksek miktarları göze alamam. direkt s7 alır geçerim ve bence artıları g5ten daha fazla. modüler olması tamam yenilik de para demek bana getirisi yok. S7, özellik bakımından daha kompakt yani merkezde telin kendisinde toplamış. ben lg çalışanı arkadaştan g5in kamerasıyla ilgili bilgi istiyorum sakıncası yoksa. tamam çift kamera geniş açılı filan. ama g4e göre lenste diyaframda odaklamada herhangi bir yenilik varsa öğrenelim. çift kameranın kullanımı devreye girmesi nasıl?

Vr a 100 lira ödüyorsun lg yanında Bang&olufsen kulaklık veriyor dostum neyse kimse ile uğraşmayacağım lg al samsung al diye eğitimden genel bilgiler başlığında satış ile uğraşmayacağım hele konuya gelip ergen falan yazan insanlar ile hiç uğraşılmaz samsung alın lg alın bilemem ben. 2500 den s6 alırım niye g4 alıyım diyenlerde vardı şuan görüyorum kendilerini neyse hayırlı akşamlar herkese.

Kardeş, sağolasın verdiğin bilgiler için. Telefonu merak edenler için faydalı bilgilendirmeler yapıyorsun eyvallah. Biz de elbetteki eleştirimizi yapıcaz lgye. Çünkü ortada anormal bi durum var. Ben lgnin telefonlarını hep beğenirim. Ben de almak isterdim. Ama hem modüler yapıyorsun hem teli yüksek tutuyorsun. Kullanıcının bütçesini aksesuarlarla ekstra zorluyorsun. Bunun lgye bi getirisi olmaz. Aslında o kulaklığı vereceğine normal bi kulaklık ver telin fiyatını düşür. Milletin aklında kulaklık kalmaz ona bakmaz. Telin fiyatına bakar.

• Hocam ben bu cihazı bekliyordum lenovo vibe p1 aldım iade ettim şimdi geri beklemeye başladım ama fiyat kesin 2799 mu olacak? Lakin O fiyata gelirse üzerine biraz daha koyup iphone alacağım. 2399 mu 2799 mu? Türkiye satış muduru 2200 bandında tutmaya çalışıyoruz demişti bir videoda ona güvenip beklemeye başlamıştım ama 2799 abartı olmuş

• @Serdengeçti_45 @ihsankutamis

Sen her modülü almak zorunda değilsin. iPhone için balık gözü lensi falan satılmıştı bataryalı kılıf falan çıkarttı piyasaya apple kullanıcıları almak mecburiyetinde mi? Modül almadan da telefon kullanılabilir durumda. CamPlus almak zorunda değilsin olmadan fotoğraf çekebiliyorsun zaten, yada Bang&olufsen Hi-Fi modülü almak zorunda değilsin zaten ses çıkışı gayet yeterli seviyede sen ekstra olarak geliştirmek istersen modül alırsın. Sen iPhone alınca Apple aksesuarların tümünü sana hediye mi edecek? Bu nasıl bir mantık anlamıyorum. 16 gb arttırılamayan hafıza ve hd çözünürlükte 1800 mah pilli iPhone al (: yanına kırmızı marlboro ve araba anahtarıda koy kafeye gittiğinde herkes zengin görür seni havan olur mükemmel tercih.

Bende zamanında iPhone 6 plus aldım 1 kasımda ilk Türkiye'ye geldiği gün. Ama 1 hafta sonra büküldü forumda konusu mevcut gidip serviste değiştirip sattım kurtuldum ben o kadar para vereceğim metal kasa falan diye övüneceğim telefon bükülecek olacak iş değil. Neyse sen eleştiri yapabilirsin yüksek bir miktar fiyatıda beğenmeyebilirsin ama lakin yapılan işe saygı duymak zorundasın bu sadece LG için geçerli değil. Her firmanın yapmaya çalıştığına saygı duymalıyız almak kullanmak sevmek beğenmek önermek zorunda değilsin ama yanlış eleştiri sana bir şey kazandırmaz ön yargı sana bir şey kazandırmaz. Ben s7 yi hiç iyi bulmadım ama s7 edge bana göre muazzam bir tasarıma sahip 3300 tl yi hak etmiyor diye düşünmüyorum eğer G5 in arka tarafı fotoğraflarda ki gibi leş olsaydı gerçektede emin ol G5 te almazdım sonuçta cebimden çıkacak para LG beleş vermeyecek bana. Neyse çok uzattım sanıyorum ki herkese iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.