Şimdi Ara

LG G5 EĞİTİMDEN ÖN İNCELEME VİDEOLARI! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ihsankutamis

Hifi modul fiyatı soylemedilermi yav merak ettim pahalı olmasa bari

hifi modül çok iyi benim merak ettiğim.Kulaklık çıkışı v10 modelinden ne kadar iyi olacak hifi modül ile.

Hifi modül Türkiyede resmi olarak satılmayacak ama en azından satılması düşünülürse sonradan getirilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 4 Mart 2016; 23:26:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Orijinalden alıntı: ihsankutamis

Hifi modul fiyatı soylemedilermi yav merak ettim pahalı olmasa bari

hifi modül çok iyi benim merak ettiğim.Kulaklık çıkışı v10 modelinden ne kadar iyi olacak hifi modül ile.

Hifi modül Türkiyede resmi olarak satılmayacak ama en azından satılması düşünülürse sonradan getirilecek.

Hi-fi modül resmi olarak satılacak dostum. Aksesuarlarla beraber gelecek G5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pixexelans

@TECHTRONİC

Kulaklık bu dostum (:

http://www.beoplay.com/products/beoplayh3anc

249€ y.dışı satış fiyatı Türkiye'de 699 dan satılıyor'du' link bulamadım şuan bakıyorum internetten

Bu arada telefonun fiyatında indirim olacak s7 2800 den geldiği için 2500 den gelecek! Kesin ötesi bilgi

İlk zaman bahsettiğiniz D&R'daki linkihttp://www.dr.com.tr/Elektronik/Bang-Olufsen-BO1642105-H3-Kulaklik-IE-Siyah/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000649713

2500'den gelecek olmasına sevindim . Yanında vr gözlük verilmesiyle ilgili bir gelişme var mı?
    Ön sipariş vermem için ne yapmam gerekiyor?

• Peki siparişlerde modül yada arkadaşları gibi aksesuarlar hediye edilmesi düşünülüyor mu mesela ses modülü bundle şeklinde. Yoksa Telefonun fiyatının dışında bir fiyat ile harici mi satılacak ?
  • hifi modülü denedinizmi performası nasıl ?

Ayrıca 2300den gelse süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exhilaratingmetal

quote:

@TECHTRONİC

Kulaklık bu dostum (:

http://www.beoplay.com/products/beoplayh3anc

249€ y.dışı satış fiyatı Türkiye'de 699 dan satılıyor'du' link bulamadım şuan bakıyorum internetten

Bu arada telefonun fiyatında indirim olacak s7 2800 den geldiği için 2500 den gelecek! Kesin ötesi bilgi

İlk zaman bahsettiğiniz D&R'daki linkihttp://www.dr.com.tr/Elektronik/Bang-Olufsen-BO1642105-H3-Kulaklik-IE-Siyah/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000649713

2500'den gelecek olmasına sevindim . Yanında vr gözlük verilmesiyle ilgili bir gelişme var mı?
    Ön sipariş vermem için ne yapmam gerekiyor?

İsteğe bağlı olarak 1 adet arkadaşı ile bundle alınabilecek fiyata minimum şekilde etki edecek daha sonra alımlarda dediğim gibi cam plus ve b&o play hi-fi dock için 400-600 tl arası fiyat olacak. S7 serisini vurmak için belki bir ihtimal bi arkadaşı ön siparişle hediye edilebilir (: (isteğe bağlı)

Bu arada teşekkür ederim. D&r linkini google da spamlamışlar sanki bulamadım

Sorularınız varsa özelden mesaj atabilirsiniz yada konuya yazabilirsiniz herkes görsün diye (:

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

hifi modülü denedinizmi performası nasıl ?

Ayrıca 2300den gelse süper olurdu.

Daha önce dinlediğim müziği hi-fi modülü ile dinledim arka planda duymadığım sesler ve rahatsız etmeyen yüksek bas ve ses kalitesini yakaladım. Herkesin zevki farklıdır tabi ama kesinlikle kullanacağım bir modül diyebilirim

• Daha yüksek merciden birisinden aldığım kesin bilgi iyice sarpa sardı fiyat konusu. Önceki mesajlarda ki yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G5 EĞİTİMDEN ÖN İNCELEME VİDEOLARI!

• 2400 uzeri her fiyatta ellerinde patlar cihaz.
    Vatan onsiparisi 2700 yazmislar farkli sitelerde fotograflari geziyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demand it!

2400 uzeri her fiyatta ellerinde patlar cihaz.
    Vatan onsiparisi 2700 yazmislar farkli sitelerde fotograflari geziyordu.

Onlarda patlayacak merak etme

• 1 gun icinde v10 fiyatlarinin dusmesinden belliydi g5 in yuksek fiyattan girecegi.
    Bu kafayla sam amcaya calisirlar. Lg tr deki kel abi fiyat politikasini bu sefer beceremedi heralde. Sert dusus ile yeni fiyatlandirma alir eger gercekten bu fiyatlarla piyasaya girmeyi dusunuyorlarsa.

• Ufuk bey inşaallah bu yazdıklarımı görür çünkü kendisini kınıyorum bu fiyatlandırmadan dolayı.
    WMC'de güzel güzel röportajlar verirken iyiydi. "Kullanıcılarımızı dinleyeceğiz", "LG G4'ün çıkış fiyatı olan 2200'e yakın bir fiyat ile çıkacak" diyen kendisi değil miydi? Ne oldu da samsung s7 ile aynı fiyattan çıkartmaya karar verdi. Rekabetten anladığı bu mudur?

@Pixexelans B&O H3 kulaklık verilecek mi yanında, ndan da mı vazgeçildi?
  • Ben tasarımını beğendim ama görüldüğü üzere tasarımını beğenmeyen bir sürü kişi var yüzdeliğe vursak % 65 tasarımı beğenmedi %35 beğendi diyebiliriz. Sen böyle bir yüzde ile karşı karşıyayken 2600 mah bataryan ile gidip s7 ile aynı fiyattan çıkarsan anca avucunu yalarsın. Bunu LG yi yermek için söylemiyorum ciddi ciddi almayı düşünen biriydim eğer 2300-2500 dolaylarında olsa idi ama şimdi gidip de 2800 vermem alternatiflere yönelirim. Zaten Samsung bu fiyatıyla herkesi üzmüşken LG bu fırsatı değerlendirip sığınacak bir liman olabilirdi 2300-2500 arasında olsa kendi kaybetti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: exhilaratingmetal

Ufuk bey inşaallah bu yazdıklarımı görür çünkü kendisini kınıyorum bu fiyatlandırmadan dolayı.
    WMC'de güzel güzel röportajlar verirken iyiydi. "Kullanıcılarımızı dinleyeceğiz", "LG G4'ün çıkış fiyatı olan 2200'e yakın bir fiyat ile çıkacak" diyen kendisi değil miydi? Ne oldu da samsung s7 ile aynı fiyattan çıkartmaya karar verdi. Rekabetten anladığı bu mudur?

@Pixexelans B&O H3 kulaklık verilecek mi yanında, ndan da mı vazgeçildi?

Bang olufsen h3 kulaklık verilecek o devam ediyor.

Fiyat konusuna gelirsek şöyle bir düşünce olabilir samsung hiç bir şey yapmadığı halde 2800 den satacak biz bunca geliştirme yapmışız cihazda modüler tasarım falan filan neyimiz eksikte ucuz satalım? Lg premium bir seri oluşturmaya çalışıyor g2 ile zirveye oynadı ve g serisi şuanda galaxy serisinin en büyük rakibi konumunda ki hatta samsung s5 alan daha sonra lg seçiyor yada s6 alan lg alıyor ve genelde Lg alan kullanıcı tekrardan Lg yi tercih ediyor. Savunmak istemiyorum aslında bende 2799 beklemiyordum ama bu kadar geliştirme karşısında hiç bir geliştirme sunmayan firmaların 2800-3100 tl arası ürünlerini satması Lg nin biz neden ucuza oynayalım düşüncesine girmesine sebep olmuş olabilir. Çalışanı olarak mantıklı buluyorum ama keşke diğer firmalarda ucuz fiyattan çıkartsalardı ürünlerini bizde ucuz fiyattan alsaydık. Bu lg nin suçu değil. DualPixel adı altında kamera çıkartıp pişirip pişirip önümüze sunan samsung karşısında lg geniş açılı çift kamera koyuyor ve insanların gözünde daha değersiz oluyorsa o insanların cidden parayı bol bulduğu ve hak edene kazandırmadığı gerçeğini öne çıkarıyor. Lg g5 i ne olursa olsun alacağım ama keşke daha ucuz gelseydi. Gelişmeler için konuyu takip edin iyi forumlar herkese. Ufuk bey eğer konuyu okursa Saygı ve Sevgilerimle

• quote:

Orijinalden alıntı: Diamariposa

Ben tasarımını beğendim ama görüldüğü üzere tasarımını beğenmeyen bir sürü kişi var yüzdeliğe vursak % 65 tasarımı beğenmedi %35 beğendi diyebiliriz. Sen böyle bir yüzde ile karşı karşıyayken 2600 mah bataryan ile gidip s7 ile aynı fiyattan çıkarsan anca avucunu yalarsın. Bunu LG yi yermek için söylemiyorum ciddi ciddi almayı düşünen biriydim eğer 2300-2500 dolaylarında olsa idi ama şimdi gidip de 2800 vermem alternatiflere yönelirim. Zaten Samsung bu fiyatıyla herkesi üzmüşken LG bu fırsatı değerlendirip sığınacak bir liman olabilirdi 2300-2500 arasında olsa kendi kaybetti :D

2800 mah ve değiştirilebilir batarya. 200 mah daha düşük ama arayüz optimizasyonlar falan daha uzun kullanım süresi sunacak çıktığında yerden yere vurduğunuz 2800 mah 3000 mah pili tokatlayınca yönelirsiniz (: şahsen cihazın arkasını hiç beğenmemiştim fotoğraflarda gördüğümde ama canlı görünce gerçekten olmuş dedim çok şık duruyor

• quote:

quote:

Ben tasarımını beğendim ama görüldüğü üzere tasarımını beğenmeyen bir sürü kişi var yüzdeliğe vursak % 65 tasarımı beğenmedi %35 beğendi diyebiliriz. Sen böyle bir yüzde ile karşı karşıyayken 2600 mah bataryan ile gidip s7 ile aynı fiyattan çıkarsan anca avucunu yalarsın. Bunu LG yi yermek için söylemiyorum ciddi ciddi almayı düşünen biriydim eğer 2300-2500 dolaylarında olsa idi ama şimdi gidip de 2800 vermem alternatiflere yönelirim. Zaten Samsung bu fiyatıyla herkesi üzmüşken LG bu fırsatı değerlendirip sığınacak bir liman olabilirdi 2300-2500 arasında olsa kendi kaybetti :D

2800 mah ve değiştirilebilir batarya. 200 mah daha düşük ama arayüz optimizasyonlar falan daha uzun kullanım süresi sunacak çıktığında yerden yere vurduğunuz 2800 mah 3000 mah pili tokatlayınca yönelirsiniz (: şahsen cihazın arkasını hiç beğenmemiştim fotoğraflarda gördüğümde ama canlı görünce gerçekten olmuş dedim çok şık duruyor

Ne zaman ön sipariş açılacak pekala bir bilginiz var mı ? Ve ön sipariş ile bir hediye düşünülüyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

Ne zaman ön sipariş açılacak pekala bir bilginiz var mı ? Ve ön sipariş ile bir hediye düşünülüyor mu ?

Aslında şuan bayi kanalı olarak alıyoruz ama belirli mağaza alıyor pilot mağaza diyelim. 25 mart sabahı teslim edilecek G5. Fiyat olarak bir belirsizlik vardı hatta açılsın mı açılmasın mı diye tartışırken 3 adet 2500 den ön sipariş aldık sonra 2700 dediler en son 2800 dediler eğer 2800 den düşük gelirse ücret iadesi yapılacak yüksekse de zarar karşılanacak yani şöyle söyliyim. Sizden 2800 ücret çekilip makbuz kesilecek, eğer cihaz atıyorum 2500-2600 den giriş yaptı size fazla ödediğiniz ücret iade olacak 2800 üstü gelirse ki (imkansız) o zaman ücret firma tarafından karşılanacak.

• pixelans hocam kesin olarak hangi tarihte raflarda göreceğiz cihazı?

• quote:

Orijinalden alıntı: noxcho95

pixelans hocam kesin olarak hangi tarihte raflarda göreceğiz cihazı?

25 mart ön siparişler teslim edilecek 1 nisanda tüm teknoloji marketlerde satışa sunulacak. Cihazların demoları belirli teknoloji mağazalarına önceden gelebilir (kesin olmamakla birlikte)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noxcho95

pixelans hocam kesin olarak hangi tarihte raflarda göreceğiz cihazı?

25 mart ön siparişler teslim edilecek 1 nisanda tüm teknoloji marketlerde satışa sunulacak. Cihazların demoları belirli teknoloji mağazalarına önceden gelebilir (kesin olmamakla birlikte)

hocam lg tr ufuk gursoy 20 25 mart dedi bi yanlislik olmasin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.