Şimdi Ara

LG G5 ve iPhone 6s

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun araştırmalarım sonucu g5 almaya karar vermişken babam madem o kadar veriyosun 500 600 daha ver 6s al dedi. Bence 6s'in g5'e göre alınabilir olmasının tek sebebi ios stabilitesi. Biri çıkıp bana dese ki ,kardeşim 2 sene sonra g5 çok performans düşüşü yaşamayacak, kararım net g5 olur. Sizce hangisi arkadaşlar ?

• Arkadaşım ben ne zaman babamı dinlemesem kesinlikle pişman oldum. Siz de pişman olmak istemiyorsanız babanızı dinleyin bence. 6s ile başka bir cihaz kıyaslasanız anlarım ama lg g5 in seleflerine benzemeye başladığı söyleniyor.
  • Kararım g5 olurdu yalan olmasın şayet g4 ün bootlop u g5e nüksetmiş durumda çok sıkıntı yaşarsınız o taraftan ama özellik bakımından alınabilir,6s gelince onun yerine biraz ufak, özellikleri 6se benzer iphone se bakılabilir fazla para vermektense se alınabilir,iphone6s te iyi bir alternatif olabilir uzun ömürlülük açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 3 Kasım 2016; 22:07:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s i tercih edin bencede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bootloop'la ilgili elle tutulur bir kaynak gösterirseniz lg almaktan cidden vazgeçeceğim.
  • https://teknoseyir.com/durum/515279

• Bunu araştırdığımda ben de buldum fakat benim için elle tutulur bir kanıt değil. Yine de teşekkür ederim.

Reddit ve xda'daki bootloop konularını okudum. Youtube'daki (yarısı aslında bootloop olmayan, software brick olan) videoları da izledim. Fakat ne bunların dışında ne de çevremde başka bootloop problemi yaşayan insan görmedim. Bence G4'teki bootloop kadar veya G3'teki kasa çatlaması kadar kronikleşecek bir sorun değil.

Ki ben telefonu TR garantili almayı düşünüyorum, LG servisinin bootloop yaşayan müşterileri hakkında gayet başarılı geri dönüşler yaptığına inanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahtalı Nietzsche

Bunu araştırdığımda ben de buldum fakat benim için elle tutulur bir kanıt değil. Yine de teşekkür ederim.

Reddit ve xda'daki bootloop konularını okudum. Youtube'daki (yarısı aslında bootloop olmayan, software brick olan) videoları da izledim. Fakat ne bunların dışında ne de çevremde başka bootloop problemi yaşayan insan görmedim. Bence G4'teki bootloop kadar veya G3'teki kasa çatlaması kadar kronikleşecek bir sorun değil.

Ki ben telefonu TR garantili almayı düşünüyorum, LG servisinin bootloop yaşayan müşterileri hakkında gayet başarılı geri dönüşler yaptığına inanıyorum.

Hakem heyetine kadar yolunuz düşer ama keyfiniz bilir.
    Hayırlı forumlar.

• Up
  • sadece müşteri memnuniyeti için bile Apple alınır:

• abimde g4 vardı bootlop sorunu onda da oldu garantiye verdi yaklaşık 20 iş günü sonunda geriye g5 gönderdiler lg nin telefonlarında sorun çıkabiliyor ama servisleri gayet güzel 2 yıl kafam rahat etsin yeter diyorsanız rahatlıkla alınabilir.
  • serdar_k S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim telefona ihtiyacım yok,g2 kullanıyorum zaten,siz iyi taraflarina denk gelmişsiniz.

• LG sorunlu bir firma ayrıca g5'in kronik hataları mevcut biraz arştırırsan bulursun bana göre 6s al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.