Şimdi Ara

LG G6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm dostlar. Kullanmakta olduğum GM 4g miladini doldurmak üzere 😔 telefon kasma donma kesinlikle yapmiyor ama sarj soket yeri kamera arızası gibi problemlerden telefondan soğudum. Kaç kere şarj soketi degistirdim.(50tlcik) kamerası durduk yere bağlanma hatasi veriyor telefoncu içini acip kameranin soketini takiyor yalama olmuş en ufak dusmede cikiyor. (20tl de bunun için istiyordu) 3 kere yaptırdım kamerasını zaten fazla iyi degil ihtiyacim olduğu icin yaptiriyodum. Neyse gelelim konumuza dostlar. Hepsiburada internet sitesinde LG G6 (LG Türkiye garantili) olan cihaz 2.300tl bu telefon piyasaya ilk çıktığında 3.400olarak duymustum bayaği bi düşüş olmus. Fiyatina göre f/p gibi görünüyor. Bundan daha ucuz mi 6 var tam f/p ürünü olan telefon. Yalniz telefonun ithalatci garantili olması ve 2.elde satarken satamama ve.veya çok zararina satma gibi kaygilarim var. Bu yüzden pek sıcak bakmıyorum mi 6 ya. Başka önerileriniz varmıdır? Fiyatı max 2900tl olsun kamerası kaliteli olsun kasma donma yasatmiyacak donanimsal sıkıntı yasatmayacak telefon önerileriniz varsa mutlaka yazin kafam çok darmadağın. Yorum yazanlar için teşekkür ederim.

http://www.hepsiburada.com/lg-g6-lg-turkiye-garantili-p-HBV000004ZDK9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonun çok kronik sıkıntısı olduğunu söylüyorlar. Doğrumudur?

• Bütçeniz 2.9 bin tl ise g6 dan cok daha iyi telefonlar var bence g6 sd821 var en azindan 835 li distributor garantili alınabilecek telefonlar bunlar kamera konusunda ilk 3 telefon iyi diger ikisi hakkinda bilgim yok kasma donma gibi durumlar bu telefonlarda olmaz zaten artık ekstra özelliklere göre, istediginiz markaya gore sizin belirlemeniz gerekiyor

Htc u11

Huawei p10

Xz Premium

Nokia 8

S7 edge

• İthalatçı garanti güvenilir mi peki arkadaş?

Bı sıkıntı yaratmasin?

• S7 edgeninde ekranı çok sikintiliymis böyle okudum çoğu sitede görüşleriniz nelerdir?

• Samsung Galaxy fan edition nasıldır a-dostlar aynı fiyat ikiside

• Garantiye önem veriyorsanız fiyat aralığınızda distrübütör garantili telefonlar;

Xz1 , Nokia 8 , Xzp ve s7 edge hangisi zevkinize giderse onu alın soyledigim telefonlar kamera donma vs. Üzmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, fan edition ülkemizde sadece paralel ithalat var ve samsung servisine batarya yada vs yedek parça ücret karşılığında değişiyor mu diye sorduk olumsuz yanıt aldık cihaz çok iyi ancak herhangi bir olumsuzlukta sıkıntı yapabilir g6 nın kronik problemleri var diye duydum s7 edge kullandım 1 sene genel olarak memnun kaldım şayet o fiyat aralığında bir cihaz düşünsem büyük ihtimalle sony xzp karar kılardım
  • Sony özellik donanim bakimindan çok iyi ama tasarımı benim hiç hoşuma gitmiyor.

• Tabi ki tercih meselesi bu arada hali hazırda piyasada s8 s8+ hatta 1 2 aya kalmaz s9 s9+ ın çıkacağı düşünülürse bu saatten sonra s7 edge alınmaz samsung bir müddet sonra güncellemeyi keser uzun vadede iyi bir tercih olmaz
  • Up

• Lg kronik sorunları nedeniyle insanlar temkinli yaklaşıyor haklı olarak. Tabi bu nedenle de g6 nın fiyatı da oldukça düştü. Ben lg nin kronik sorunlarını aştığını düşünüyorum zaten 2 yıl da garantisi var. 2 yıl içinde sorun çıkarmazsa sonra da çıkarmaz.

Ve en önemlisi sar değeri en düşük telefon. Hiç düşünmeden al. Bende g6 alacağım. Bence sürekli kullandığımız elimizden düşürmediğimiz bu cihazlarda sar değeri çok önemli.

S7 edge nin baş değeri çok düşük ama vücut sar değerleri yüksek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.